רגישות לדגדוגים

DorM22

New member
רגישות לדגדוגים

חייב לשתף את זה איפשהו..
יש לי רגישות ממש גדולה לדגדוגים,זאת אומרת שזה הפטיש שלי
וזה כבר הגיע למצב שהבחורות שאני נמצאות איתם מתלוננות על זה שאני כל כך אובססיבי לזה.כמובן שאני לא מבצע את זה באגרסיביות או חס וחלילה נגד רצונם..אבל לא יודע אני מרגיש שזה מתפתח למעין מחלה,שאני חייב באקט אינטימי פשוט לדגדג אותה
בעיקר בבטן ובאגן..אולי אני כבר צריך טיפול פסיכולוגי,לא יודע
וכל מי שדיברתי איתו על זה(וזה לא הרבה) אמר שזה מוזר שזה ככה באובססיביות..לא יודע אם רק אצלי יש את הפטיש הזה שמתבצע בצורה אובססיבית

redredhead

New member
אם זה מפריע לבנות הזוג שלך

ובגלל שאתה מרגיש שאתה חייב את זה, זה בסופו של דבר מפריע גם לך, אז אולי באמת כדאי להתייעץ עם מישהו שמבין קצת יותר בעניינים האלה..
אם למשל אתה לא עושה את זה, אתה מרגיש פחות מגורה או מרגיש שמשהו חסר לך?

זה אולי לא כל כך נפוץ, אבל תאמין לי שיש דברים ה-ר-ב-ה יותר מוזרים...

arieshor

New member
DorM22

שהיה לך אחלה יום טוב ביותר .

תעשה מה שאתה אוהב.

קודם תיבקש ממנה אישור שלא היה לך צרות בעיות.

יש בהייד פארק סקס דיגדוגים.

זה אתר שיש בו כל סוגי סקס עם אתה לא מכיר.

יש לך שם גם דיגדוגים.

Odelle

New member
היה לי פעם מישהו כזה.

זה היה חמוד בהתחלה, אבל אם הבחורה לא בקטע אז זה הופך להיות די מעיק.
קודם כל כי אני רגישה מאד לדגדוגים, אז היו מצבים שזה כבר לא נעים ואני בקושי נושמת וזה לא הכי כיף

ודבר שני שפשוט.. זה לא עושה לי את זה. אז זה מגניב ומסקרן בהתחלה אבל אם לא מתחברים לזה.. אז אין סיכוי שאני אזום משהו כזה ואז רק הוא יוזם וזה נהיה.. טוב, כמו שאמרתי, מעיק.

אני חושבת שאם תמצא מישהי שאוהבת את זה, אז זה גם יכול להיות פתרון טוב. דגדגו את עצמכם למוות

חוצמזה, אני תמיד בעד טיפול אם אתה מרגיש צורך בייעוץ או עזרה חיצונית. הייתי ממליצה לך לכוון לטיפול ממוקד וקצר (אחרת תמצא את עצמך בעוד שנה, באותו מצב, עם תהיות האם העובדה שאבא לא חיבק אותך מספיק הביאה אותך לשם
)

בהצלחה וכמו שכבר אמרו, בהחלט יש יותר גרועים. זה פטיש חמוד

אני רגיש למציצות....

במיוחד בקטע שהן לא משחררות ברגע השיא יונקות וסוחטות עוד ועוד... אז זה מעט מציק אבל כייפי מציק כזה.

בכל מקרה לא הייתי מודאג במקומך , בטן ואגן זה טריויאלי , שחי וכפות רגליים זה פטיש....

למעלה