רגישות יתר!

אתגר5

New member
רגישות יתר!

חבר'ה מה נהייתם כאלה רגישים- מתנות לפסיכולוג וכל הבולשיט הזה אתם/ן לא חושבים/ות שזה נהיה יותר מידי דביק - גם הטיפול בחיים ואחת כמה וכמה זה שבסדרה - חיים רק פעם אחת , למה להיתקע - סתם אוננות בלי לגמור - ללכת לטיפול, לא יותר טוב ליצור משהו?, לעזור לאחרים - בארץ יש מליוני ילדים רעבים, אז תנו להם אוכל במקום לדבר על עצמכם ולשלם אלפי שקלים על כך או שמא מדובר ברפיסות הדעת, הרצון והאמונה? נו, אז מה אתם אומרים?

רגע, ומה את אומרת?

מה שרשמת שם זה מסר אלינו או בעצם לעצמך? כל אחד יעשה מה שטוב לו. אם לא טוב לך הטיפול, אם בעינייך זה בזבוז זמן ואת מעדיפה לעשות משהו אחר ולתרום את הכסף במקום אחר במקום לדבר על עצמך אז בבקשה, אף אחד לא עוצר אותך. זה גם יכולה להיות אלטרנטיבה מעולה אגב, להתנדב לעזור למשל או ליצור. אבל מה זה יעזור לך מה אנחנו חושבים או בוחרים לעשות? מזכיר לי מצב שבו אדם שחוזר בתשובה מנסה תוך כדי התהליך שהוא עובר להחזיר בתשובה את כל מי שהוא פוגש רק כדי שיהיה לו בטחון וחיזוקים לגבי ההחלטה שלו עצמו לחזור בתשובה. אז בקיצור, הסכמה גורפת להשקפותייך לעולם לא תמצאי. יהיו כאלה שיראו את הדברים כמוך ויהיו מי שיראו ויבינו אחרת. אז תעשי מה שמרגיש לך נכון, לך ספציפית, עזבי מה אחרים חושבים, זה בזבוז אנרגיה במקרה הזה. וכן, גם מטיפול "מתעוררים" מתי שהוא, אולי זה מה שאת מרגישה, שהתעוררת, שאינך זקוקה לחממה הזאת יותר. אז תמשיכי הלאה, חפשי את המשך הדרך שלך.. טיפול זה בסה"כ מסגרת זמנית לא מחייבת שנפרדים ממנה בסופו של דבר. לכל אחד יש את הקצב והאמצעים והשיקולים שלו למה להשאר ולמה לקום וללכת. תקבלי את זה כמו שזה ותמשיכי הלאה אם זה מה שמתאים לך עכשיו.

D i s o r d e r

New member
קצת חוצפה אולי,

לבוא ולהגיד דברים כאלה. אני לא חושבת שאת/ה יודע/ת מה בדיוק קורה פה בטיפול של כל אחד ואחת מהאנשים, ואולי זה קצת לא פייר לכתוב דברים כאלה. כשקראתי אותך, לרגע התביישתי להודות שגם אני מאלה, שלפי ההודעה שלך הם בעצם "אגואיסטים". מה פתאום אני חושבת על עצמי והולכת לטיפול?! רגישות יתר, או אגואיסטיות לשמה, אני רק יודעת שאני בשלב שהחלטתי לעשות משהו בשבילי. בשביל שיהיה לי יותר טוב. את/ה יכול/ה לקרוא לי איך שאת רוצה... זה עדיין לא ישנה שומדבר. -סליחה אם לא הבנתי את דברייך נכון, אבל... זה מה שמרגיש לי. שבת שלום.

למעלה