רגיעון של הדס, מותר? אסור?

ניוט

New member
רגיעון של הדס, מותר? אסור?

ואם אסור מה אפשר לקחת במקום???? ימים של חרדות ולחצים....... מתח מתח מתח לא ישנה טוב בלילות מחכה בקוצר רוח לסקירה השנייה שתהיה ביום שני בשבוע הבא. ובנתיים - מחשבות....... יש לי בבית רגיעון של הדס - טיפות. עד עכשיו לא השתמשתי וחשבתי אולי לקחת לפני השינה. מישהי יודעת??????

nofaritrit

New member
אין לי מושג מה יש ברגיעון הזה

אבל אולי כדאי לקחת פרחי באך?

מקוםבלב

New member
בוקר טוב,

לא נראה לי שצריכה להיות בעיה. את יכולה גם לנסות רסקיו שאיתו בוודאות אין שום בעיה.

ניוט

New member
התקשרתי למרכז הטרטולוגי

אמרה לי הרופאה שם שכל התוספים הטבעיים הם אותו דבר והם לא מומלצים מכייון שאין עליהם מספיק אינפורמציה. שאלתי על רגיעון, רסקיו ואפילו על כדורי קלמנרבין (טבעיים) שרופא הנשים שלי המליץ. חד משמעי אמרה הרופאה שמכיוון שלא יודעים מה ההשפעה , כמה זה נספג וכולי הם לא מומלצים
שאלתי מה כן ממליצה להרגעה? תשובתה הייתה להתייעץ עם רופא מקצועי ולקחת כדורים שהם תרופות הרגעה - מכיוון שבהם ידוע בדיוק החומרים ומה ההשפעה שלהם על הגוף. מצד אחד תשובתה קצת "הפחידה" אותי לגבי לקיחת טיפות טבעיות מצד שני אני נוטה להקשיב להגיון הבריא שלי שאומר שעדיף תמציות צמחים על כימיקלים כדי להירגע. (בכל הנוגע אלי כמובן) מה דעתכם????

A New Me

New member
בהריון שלי...

וגם לפני כן, בתקופת ההפלות והניסיונות החוזרים ונישנים, המאוד-מאוד קשה, עשיתי דימיון מודרך. מאוד עזר לי להרגע. הורדתי מהאינטרנט קובץ בן 20 דקות בערך, בו נשמע קול רגוע מאוד ונעים, המדריך אותך להגיע למצב של רגיעה (כמעט) מוחלטת. מדהים!!! ממליצה בחום... (כמובן שאת יכולה ללכת למטפל/ת ב- NLP לטיפול כזה, אני עשיתי לעצמי בחינם...) שולחת
גדול יקירתי

ספרקית

New member
אני שמחה שהתקשרת אליהם

אני הייתי מקשיבה להמלצה אבל מצד שני נמנעת גם מכימיקלים. הייתי מנסה למצוא משהו אחר שירגיע אותי. איזשהו טיפול כמו מסג' או שיאצו. בהריון האחרון שלי עשיתי בשליש השני טיפולים בשיטת גרינברג. אותי הם הצליחו מאוד להרגיע. נסי למצוא מה יכול להרגיע אותך. תחזיקי מעמד

מקוםבלב

New member
היי,

לרפואה הקונבציונאלית יש מעט ניסיון עם כל מה שקשור לרפואת תדרים כגון תמציות באך ולכן הם הולכים בשיטת הכסת"ח. אני לא מאמינה שרסקיו מזיק . אבל אני כבר רגילה לדיעות האלו.אני משתמשת בזה הרבה שנים ויודעת על הרבה נשים שמשתמשות בהריון ולא קורה כלום. את יכולה להיכנס לאתר הבית של מרכז אדוארד באך בלונדון ולקרוא שם. כמובן שמה שחשוב הוא שתעשי מה שנכון ומתאים לך. לילה טוב .

אולי שתיית חליטות?

אני, באופן אישי מאוד אוהבת לשתות סוגים שונים של חליטות צמחים (נטול קפאין). בעיקר בערב - לפני השינה זה מאוד מרגיע אותי לשבת עם כוס שתיה חמה ולהרגע מכל היום... ממה שאני יודעת (וכדאי שהמבינות בנושא יתקנו אותי אם אני טועה) תה לואיזה, לימונית (עשב לימון) או קמומיל. באופן אישי כולם מרגיעים אותי, ולהבנתי - מותרים בהריון. מקווה שזה יוכל לסייע!

טליה 80

New member
החליטות בהחלט יכולות להועיל אך לא כמו רגיעון

זה הרבה יותר חלש. יש תמציות באך או טינקטורות שיכולות לסייע,אך כמובן שצריך להתייעץ עם נטורפתית או מישהו שמבין...

למעלה