רג'ינה ספקטור וג'ניס ג'ופלין

KingElvis

New member
רג'ינה ספקטור וג'ניס ג'ופלין

שלום לכולם! שמעתי את השיר של ג'ניס ג'ופלין Mercedes Benz (מצורף קישור) פתאום הוא נורא הזכיר לי את השיר של רג'ינה ספקטור, Paris (מצורף קישור) אני לא יודע אם זה בגלל ששני השירים הם א-קפלות, או שסתם בלבלתי, אבל תהיתי אם עוד מישהו שם לב לנושא ואולי כבר לשאול על הדרך - האם ידוע על איזשהו קשר או השפעה של רג'ינה ע"י ג'ניס? תודה רבה לעונים וחג שמח! רותם.

חחח שיר שאני לא מכירה! יופי!

זה סוג של מלודיה שדי מוכר... סוג של בלוז או שאני מדמיינת? ומה שלא יהיה, זה קצת כמו שלאף אחד אין זכויות על בלוז, מלודיות "עממיות" אולי, שכאלה, כאלה שקצת חוזרות על עצמן, קורה שיש הרבה שירים שמשתמשים בהן...

GnarledCynic

New member
אלה שני שירים שאני מאוד אוהבת

אבל לא שמתי לב לדמיון מיוחד ביניהם. לא קראתי על השפעה של ג'ניס על רג'ינה אבל מהמוזיקה של רג'ינה קשה שלא להניח שיש איזו השפעה.

KingElvis

New member
אז את בעצם נותנת את קולך בעד התהייה שלי?

איזה כיף, קיוויתי שלא כולם ירשמו לי "לא לא, אתה סתם מתבלבל.." ואגב, so are you to me, אין דבר יותר מספק מלחדש למעריץ שיר שהוא לא מכיר :)

S m e l l y Cat

New member
ממ אין דמיון לדעתי ממש

מה גם שהשיר הזה מרסדס בנצ הוא די נוסחתי.. באמת בסגנון הבלוז א-קפלה הזה ושל רג'ינה הרבה יותר מיוחד אני חושבת ולא נכנס לסוג של תבנית מוזיקלית.. בטח הייתי מסבירה את זה יותר טוב אם הייתי מבינה יותר בעניינים התאורתיים
ואני חושבת באמת שזה נדמה לך כי זה אקפלה.

Jane Mary

New member
אלביס

מצחיק אותי, בדיוק שמעתי את paris, ואז זמזמתי את מרסדס בנז לא שמתי לב לשום דמיון, גם לא שמתי לב לאף שיר של רג'ינה שמושפע בדרך כלשהיא מג'ניס אם כבר רג'ינה מושפעת מזמרת בלוז זה מבילי הולידיי מה שכן, אסף אבידן מושפע מג'ניס. זה לא קשור. אבל זה נהדר.

KingElvis

New member
אם זמזמת סימן שיש דמיון!

את סותרת את עצמך :) לגבי אסף אבידן - כן, ככה בדיוק הגעתי לנושא.. חקרתי קצת את אסף אבידן, הגעתי לג'ניס ג'ופלין, חקרתי גם אותה מעט - ואז ישר קפצה לי רג'ינה לראש בזמן ששמעתי את שיר המרצדס המדובר.. בכל מקרה, כולם בהחלט נהדרים.

Jane Mary

New member
שום סותרת

זמזתי אותו כי תמיד אני מזמזמת אותו. בכלמקרה, את ג'ניס צריך לחקור הרבה יותר ממעט אהבת חיי.

KingElvis

New member
רגע אנחנו בפורום הנכון?..

פתאום כתבת שאת תמיד מזמזמת אותו, ושצריך לחקור הרבה, ואהבה חייך, ולרגע חשבתי שאנחנו בפורום ג'ניס ג'ופלין :0

קצת, אבל הן נורא שונות

זה כמו שעד שלא הבנתי מה הקטע בפור ליטל ריצ' בוי בחיים לא חשבתי לקשר לפאתי

בין מי למי ../images/Emo3.gif

הoh so young so goddamn young בסוף של poor little rich boy הוא בעצם מחווה לסוף של privilege של פאטי. וג'אניס... אני יודעת? הבלוזיות. אולי.

למעלה