רג'ינה בהודו
אמנם אין כאן יותר מדי נושא לדיון, אבל אני מרגישה צורך עצום לשתף... אני מטיילת כבר חודש בהודו, ולפני הטיול ארגנתי לעצמי קייס דיסקים ענק (כן, אני עדיין עם דיסקמן =]) מלא בדמיאן רייס,טורי איימוס ועוד כל מיני, אבל הכי הכי הרבה- רג'ינה. אפילו צרבתי שני עותקים מכל דיסק רק למקרה שישרט לי, וצרבתי את כל כל כל השירים מההופעות, וכל הדמואים וכל מה שרק יש, והייתי מאושרת לגמרי שרג'ינה נוסעת לטייל איתי בהודו. אממה- מרפי החליט להכנס לפעולה ובמטוס גיליתי שאמנם יש לי דיסקמן, אבל כווווווווולללללל הדיסקים שלי נשארו באוטו.
עכשיו, אחרי חודש שבו אני מזמזמת שירים שלה נון סטופ (אתם מכירים את זה שכל שיר שלה יכול להיות סאונדטרק לרגע בחיים? יש רגעים שאני חושבת שהיא כתבה את השירים שלה במיוחד בשבילם), ברגע קשה של געגוע הביתה ולחבר, אני יושבת כמו מושפלת ושומעת בלופ את השירים במייספייס שלה. השלב הבא יהיה לשמוע הקלטות גרועות ביוטיוב בזמן שההודים פה בוהים בי כשאני מזמרת לעצמי בשקט. אני חושבת שהעובדה שאני מוכנה להוציא שמונים רופי (שמונה שקל, אבל בהודית זה הרבה!) רק בשביל שעתיים של רג'ינה, היא הוכחה ניצחת שאין על רג'ינה. היא חודרת לראש, ללב ולנשמה ומסרבת לצאת. אני כל כך כל כך אוהבת אותה...
אמנם אין כאן יותר מדי נושא לדיון, אבל אני מרגישה צורך עצום לשתף... אני מטיילת כבר חודש בהודו, ולפני הטיול ארגנתי לעצמי קייס דיסקים ענק (כן, אני עדיין עם דיסקמן =]) מלא בדמיאן רייס,טורי איימוס ועוד כל מיני, אבל הכי הכי הרבה- רג'ינה. אפילו צרבתי שני עותקים מכל דיסק רק למקרה שישרט לי, וצרבתי את כל כל כל השירים מההופעות, וכל הדמואים וכל מה שרק יש, והייתי מאושרת לגמרי שרג'ינה נוסעת לטייל איתי בהודו. אממה- מרפי החליט להכנס לפעולה ובמטוס גיליתי שאמנם יש לי דיסקמן, אבל כווווווווולללללל הדיסקים שלי נשארו באוטו.