רגא שרותים מצגת

משקיע88

Well-known member

נתונים מרשימים

THE_ENDLESS

Active member
אני העפתי היום את הפוזיציה שם, נראה שהעסק מתומחר כבר לא בזול אבל אני לא פוסל שזה ימשיך לעלות.

משקיע88

Well-known member
אני העפתי היום את הפוזיציה שם, נראה שהעסק מתומחר כבר לא בזול אבל אני לא פוסל שזה ימשיך לעלות.
בינתיים חובת ההוכחה עליהם. החברה כרגע בש"ש 216 מיליון , וקצב הרווח הוא כ 20 מיליון בשנה. כרגע יש להם הטבת מס שנתית של 20 מיליון מירושת וואליו במשך 5 שנים. לדעתי אם ימשיכו לזכות במכרזים אין סיבה שלא יתומחרו כסוג של חברת צמיחה בענף התשתית. זה לא הייטק וטוב שכך. אין כאן ייעוץ, מחזיק במניה ובאופציה 2 ולא ממליץ.

THE_ENDLESS

Active member
בינתיים חובת ההוכחה עליהם. החברה כרגע בש"ש 216 מיליון , וקצב הרווח הוא כ 20 מיליון בשנה. כרגע יש להם הטבת מס שנתית של 20 מיליון מירושת וואליו במשך 5 שנים. לדעתי אם ימשיכו לזכות במכרזים אין סיבה שלא יתומחרו כסוג של חברת צמיחה בענף התשתית. זה לא הייטק וטוב שכך. אין כאן ייעוץ, מחזיק במניה ובאופציה 2 ולא ממליץ.
לא חושב שמגיע להם תמחור של חברת צמיחה, מדובר על חברה שכמו שהיא זוכה במכרזים היא גם יכולה לאבד אותם ועם אחוזי רווחיות יחסית נמוכים ביחס למחזור + תלות בכוח אדם שהוא לרוב על הפנים ונוטה להתחלף לא מעט.

משקיע88

Well-known member
לא חושב שמגיע להם תמחור של חברת צמיחה, מדובר על חברה שכמו שהיא זוכה במכרזים היא גם יכולה לאבד אותם ועם אחוזי רווחיות יחסית נמוכים ביחס למחזור + תלות בכוח אדם שהוא לרוב על הפנים ונוטה להתחלף לא מעט.
המכרזים הם למספר שנים, בדרך כלל 5. התחרות בתחום הזה איננה גדולה, והרשויות המקומיות מעדיפות קבלנים על פני עובדי עירייה. החברה מתמחרת בצורה אגרסיבית כדי לצמוח, אבל אחרי שתקעה רגל בדלת יהיה קשה להתחרות בה. שווה לדעתי את ההימור. אינני מומחה בתחום אבל אני מריח כסף יותר מזבל.

THE_ENDLESS

Active member
המכרזים הם למספר שנים, בדרך כלל 5. התחרות בתחום הזה איננה גדולה, והרשויות המקומיות מעדיפות קבלנים על פני עובדי עירייה. החברה מתמחרת בצורה אגרסיבית כדי לצמוח, אבל אחרי שתקעה רגל בדלת יהיה קשה להתחרות בה. שווה לדעתי את ההימור. אינני מומחה בתחום אבל אני מריח כסף יותר מזבל.
אני חולק ושמחתי לצאת עם +60% בתקופה יחסית קצרה ובכל מקרה אני מקווה שילך לך טוב שם, בנתיים השוק איתך.

fortunes

Member
אני גם חושב שאלו המספרים. המחיר בהחלט סביר, סתם פחד גבהים שהמניה עפה 50% בשבוע.

משקיע88

Well-known member
התרשמותי משיחת הוועידה: חברה צומחת שנים רבות, מהגדולות בתחום פינוי אשפה+טיאוט, זוכה במכרזים במשך ממוצע של 5 שנים. מחזיקה בחוזים עירוניים בהיקפים משמעותיים (1.3 מיליארד) כאשר התחרות בתחום איננה חזקה בשל ריבוי גורמים קטנים שאינם עומדים בתנאי המכרז. לא אתפלא אם בעתיד תעניין גופים גדולים שמתעניינים בתשתית. בעל שליטה עיקרי יאפשר קידום עסקה כזאת להערכתי, שכן הוא מגיע מן התחום הפיננסי.

fortunes

Member
טוב, מגיע כבר מה, למכפיל רווח 20? נראה לי מספיק.
חזיר קטן.

Reem88

Well-known member

המניה עולה ב 20% היום ושוברת שיאים.

למעלה