רב

רוזט

New member
רב

מי מכיר בבקשה רב טוב שאקח אליו את בני כדי שיהייה יותר רגוע, וישכיל יותר?

רוזט

New member
תשובה

המטרה ברורה כתבתי כדי שהבן שלי יהייה רגוע יותר, ויקלוט יותר חומר, שיהיו לו חברים.

BaaMan

New member
לא מובן לי...

בס"ד ראיתי את זה עוד קודם אבל לא הבנתי... בשביל שהבן יהיה רגוע הולכים לפסיכולוג, לא? אני לא הבנתי...

א77

New member
מה הבעיה ברב?

כל רב נוסף זה יותר טוב. הנה, ענין הרבנים השלוחים של חב"ד המגיעים לפל פינה ואתר על כדור הארץ. אני מאמין שהאסטרונאוט היהודי הבא, יהיה איש חב"ד. וזאת כדי לפתוח שם על הירח או באיזשהו מקום בחלל בית חב"ד. ולכל זה יש כבר מקור מן התורה. הנה יעקב אבינו שמח ותחי רוח יעקב אביהם, כששמע וקיבל ד"ש מיוסף בנו שאבד לו. והוא אמר: רב עוד = יש עוד רב. והיכן אותו רב? יוסף בני חי במצרים. ואז כשהוא שמע שיוסף בנו במצרים שומר ומקפיד בקלה כבחמורה ממש כמו רב. ממילא הוא שמח. לא ברצינות. אבל יכול להיות אמת. שבת שלום, זאבי.

saintgermain

New member
רב טוב

אומרים שהחינוך בא מהבית השכלה , את רוצה שיגדל על ערכי התורה יש הרבה ישיבות ללומדי תורה. לא ציינת את גיל הילד במידה ועדיין לא בגיל בית ספר יש גנים לשומרי מצוות לרוגע של הילד : הוא צריך סביבה רגועה והרבה אהבה ובאותו הקשר את יכולה לשלוח אותו לחוג הגנה עצמית , ג'ודו ועוד... מלמדים שם משמעת עצמית ובכך מגיעים גם לרוגע שולח לך אור ואהבה

למעלה