רב,שופט ושוטר

mri10

New member
רב,שופט ושוטר

נשמע כמו התחלה של עוד בדיחה סטנדרטית,אבל זהו שלא.בתוך שבוע אחד עולים לכותרות רב בכיר,נשיא בית משפט מחוזי וניצב משנה במשטרת ישראל.כולם,איך לא,מואשמים בהטרדה מינית.

"אין אפוטרופוס לעריות" כך קבעו חכמי הגמרא.המשפט הזה מוכיח את עצמו בפעם המי יודע כמה.מגיפת המין אינה פוסחת על שום אדם,היא תוקפת את הבכירים והמכובדים,צעירים וכן,אפילו קשישים.

נכון,לא מדובר בחרמניפסיה ישראלית בלבד.ביל קלינטון ויו"ר קרן המטבע-דומיניק שטראוס קאהן הוכיחו לנו שאנו לא היחידים במועדון,אבל לעזאזאל,איך יוצאים מהגועל נפש הזה??מתי ימצאו נוגדנים למגיפת המין שמרעילה כל חלקה טובה באנושות שלנו??

לכן הפתרון האמיתי של עם ישראל הוא...

להמליך על עצמם מלך ירא שמיים באמת
שה-ה' לנגדו תמיד באמת
כך שאלוקים בשבילו גם מתחת לשולחן , כך שהוא לא יקח שוחד
ושאלוקים איתו בחדרי חדרים ובסודי סודות, ושכל מעשיו בספר נכתבים ולכל דבר יש תגמול
אדם כזה לא יתעוור מכסף וזימה או כוח וכבוד
וכל מעשיו יהיו לטובת עמו, אחיו ובני אלוקים

mri10

New member
אמן ואמן.

נו,מה דעתך לקחת על עצמך את התפקיד??

mri10

New member
מה לא מוכן

לא בשל נפשית לעוצמת המנהיגות שלך או פשוט ממאן לקבל אותך עליו??

דידי 9

New member

נהיה סלט בכל הנושא

ואך אומרים כשרוצים להפיל אנשים זה הכי קל שולחים מישהי והכל מסתדר!

לא צד בעניין רק דעתי ממתבונן מהצד!

השופט כותב שירה אירוטית כתחביב ,וכנראה שהוא הקריא לכמה פרקליטות שם את היצירה ,קשה להאמין ששופט יעשה משהו שהוא יודע שישלם את המחיר,היו שופטים שפלטו מילים

מסקנה לא לפטפט על מין עם עובדות במשרד גם אם יש זרימה קסומה בשיחה ,זה הטרדה על פי חוק וסיכול קידום אישי!

הרב כשיותר מידי מסתגפים וכו אז קורה דברים ,ויש צורך אנושי במגע

הניצב ידוע שיש חגיגות במשטרה עובדים יותר מידי צמוד שם אז קורה בטבעיות רומנים סטוצים וסיפורים עסיסים וסיכול קידומים

עזוב

להתחיל להגיד מי אשם או לא !

הרצון הזה להרוס אנשים בכל מחיר ,צריך לראות ממש מה קרה בפועל ואך התברים התנהלו ואז להחליט ולשפוט

Surrealistical

New member
נראה לי שאתה מאלו

שכשאונסים בחורה אתה שואל "ומה היא לבשה??" או "ולמה היא הלכה איתם\איתו??".
נשמע שהחלטת מה ביודק קרה שם.

dori78

New member
אתה מסתכל על זה מהזווית הלא נכונה.

1. לא מדובר ב"מגיפת מין".
מדובר במגיפה של חוסר כבוד האחד לרעהו, זה מתבטא גם בהטרדות מיניות.

2. השאלה היא איך אדם שלא מכבד את זולתו מגיע מלכתחילה לעמדה בכירה.

3. ביל קלינטון ניהל מערכת יחסים מינית עם מוניקה לווינסקי בהסכמתה וברצונה.
זה שהמעשה פסול בעיניי מי שחרד לקונספט המונוגמיה - זה עניין אחר ולא קשור להטרדות מיניות.

היי חכמה

מה שלומך?
כמה טוב לקרוא אותך ולנהל איתך שיחה!

א.בואי ננסה לחזור אחורה כשלא היה חוק הטרדה ,מה היה אז ? רק שהיום זה נעשה בשימוש באיומים למשטרה על כך או בשיחת שימוע בעבודה !
יש מצב שבו אתה כבר לא מדבר כמעט עם הקולגות בעבודה,וזאת מהסיבה שכל אחד יכול לפרש אחרת ,אם האדם שם עלייך אז זה זורם ואם לא אתה נזרק להגדרה של מטריד!
שופט הוא בן אדם גם ,שוב אם יש הקלטה היה טוב לראות כי סביר להניח שכל אדם בר דעת יודע מה קורה כיום!

אז אם אתה כותב שירה אירוטית ומראה את זה בעבודה אז זה משתמש כנגדך כי זה עונה להגדרה של הטרדה !
דורי שוב השאלה אך ומה היה בפועל ,יש התחככות בין המינים צחוקים פילרטוט ולא חיזור ,ופה הדגש שכל מי שבהגדרה יכול ליפול ברגע כלשהוא לשיחת שימוע!
ואני לא מדבר על רומנים וכו שזה בכלל בימינו גם אם רוצים עדיף שלא!
ב. מכירה דורי את המשפט מי שטוב אוכל אותה כולל איתכן ,אז גם תביני למה מתנהגים חרא לפעמים ולא בצורה גועלית תמיד ,אלא כדי להעמיד במקום של יתפסו תחת ועוד!אין הצדקה לכך לצערנו במקום עבודה אוהבים את הרע והתככן מאשר את הטוב ,הטוב ינוצל ויקרע את התחת יותר מהרע

ג.ביל קלינטון שיקר בשבועה בתנך , ולכן כעסו עליו ולא בגלל הסקס איתה ,היא אכלה אותה מכל כיוון כשהתעסקה עם בוס נשוי

dori78

New member
ובכן,

אתה אומר שאתה קורא, אבל לפי מה שכתבת לא נראה שהבנת.

א. כשאתה מכבד את הפרטיות והמרחב האישי של האנשים שמסביבך, אין צורך בחוק שיגן עליהם מפניך.
כשאדם לא יודע איפה בדיוק עובר הגבול - טוב יעשה אם ילמד להבחין בגבול, או פשוט ירחיק עצמו מאפשרויות מסויימות.
מקריאת ההודעות שלך פה, תיאורי האינטראקציה שיש לך עם נשים,
בעיקר בהתחשב בעובדה שאתה מסווג את עצמך כאדם דתי - התחושה שלי היא שאתה כנראה לא ממש מבחין בגבולות.

ב. כשמישהו מחבריי אומר לי "תעשי לי טובה", התגובה האוטומטית שלי היא "אני לא עושה טובות לפני דייט שלישי".
לא יעלה על דעתי להתבטא באופן כזה מול אנשים שהקשר שלי איתם מקצועי, אלא אם נוצר גם קשר חברי.
לא כי זה נופל תחת "הטרדה מינית", אלא כי אין לי עניין להיתפס כ"ליצן החצר".

ג. mri10 הביא את ביל קלינטון כדוגמה לאדם שהטריד מינית. עובדתית - זה לא נכון.
בנוגע לטיעון שלך על השקר: בעיניי עצמו, ביל קלינטון מעולם לא שיקר.
אני מכירה אישית כמה אנשים, שמין אוראלי לא נחשב בעיניהם כ-sexual relationship.
מעבר לזה, נראה לי שיותר גברים ברחבי העולם כעסו עליו, כי הוא ניצל את מעמדו ובחר דווקא בבחורה עסיסית ולא בדוגמנית על.
בערך כמו שמצביעי הליכוד לא כעסו על פרשת הקלטת של ביבי ב-96', כי הם התלהבו מהעובדה שיש להם מועמד שעדיין מזיין.

דורי את כותבת נפלא

במציאות יש טבע אנושי אני עובד עם 6 נשים ,ואת יודעת מה זה כשיש צחוקים חברתית בין בני אדם!

שוב כל אדם לוקח את הדברים שונה מהאחר ,ושוב כשעובר זמן ויש חיכוך חברתי הגבול דק ,כנל בלא מעט מקרים ,גם אני משתגע שאני הולך ללקוחות והתנהגות שאני רואה כלפי לקוחות או סוכנים זה מזוויע כי המנטליות כאן שונה ממקומות אחרים וזה עצוב!

ב.צודקת ככה צריך לנהוג ולפעמים כל אחד מפרש אחרת וזה מתעתע ,אני למשל עבודה נטו לא צוחק עם אף אחד ולא מתחכך כי ככה החלטתי פשוט עבודה נטו בלבד והם עבורי רק עמיתים
ג.הוא שיקר בשבועה בבית המשפט שלא לקיים איתה קשר מיני ,ועל זה היה הכעס שם לא בגלל האקט!
וידוע שמי שנכנס ועובד ממש צמוד עם נשים מתפתח או עלול לקרות משיכה כלשהיא וזה הטבע האנושי!

DogsPCI

New member
הלו דורי78, מה שלומך?

"לא מדובר ב"מגיפת מין". מדובר במגיפה של חוסר כבוד האחד לרעהו, זה מתבטא גם בהטרדות מיניות".
&nbsp
"כשאתה מכבד את הפרטיות והמרחב האישי של האנשים שמסביבך, אין צורך בחוק שיגן עליהם מפניך.
כשאדם לא יודע איפה בדיוק עובר הגבול - טוב יעשה אם ילמד להבחין בגבול, או פשוט ירחיק עצמו מאפשרויות מסויימות.".
&nbsp
מבחינתי לא יכלת לתאר זאת יותר טוב
.
&nbsp
אבל נשמע שאת מופתעת לגלות שאדם שלא מכבד את זולתו מגיע מלכתחילה לעמדה בכירה... במציאות הזו, אני מופתע כשאני מגלה אדם שכן מכבד את זולתו מגיע לתפקיד בכיר
.
&nbsp
&nbsp
לגבי המניע לאונס שאת כותבת: "אונס הוא עבירה של אלימות, לא של מין. מי שאונס לא עושה זאת כי הוא חרמן, אלא כי הוא חש צורך לשלוט על מישהו אחר בכח. מי שחש צורך במין הולך לזונה, בתשלום כספי או חומרי.".
&nbsp
האמת אף-פעם לא ראיתי את זה ככה. אז לרוב אין שם שום אלמנט מיני כלל?
&nbsp

dori78

New member
בוקר טוב

בהיותי הפולניה הצינית שאני, אני כבר לא מופתעת לגבי שום דבר, בעיקר בכל הנוגע ליחסים בין אנשים.
mri10 שאל איך יכול להיות שה"מגיפה", כלשונו, פושה בכל חלקה טובה - אפילו בקרב שופטים, שוטרים ורבנים.
כל מה שאמרתי היה, שלא מדובר במחלה שהם נדבקו בה עכשיו, אלא קווי אופי ש(כנראה) הוסתרו עד עכשיו.

לגבי המניעים לתקיפה מינית - אתה מוזמן לבדוק עם קרימינולוגים.
ברוב המקרים, מי שמנסה להיאבק בתוקף יותקף בעוצמה מוגברת.
לא כי זה מדליק את התוקף, אלא כי הצורך של התוקף הוא לשלוט על אחר.
העניין המיני הוא רק ניואנס, שנחשב בחברה (שמתייחסת למין כעניין הכי פרטי) כמשמעותי יותר ביחס לתקיפה אחרת.

mri10

New member
אני לא חושב

שהנקודה היא חוסר כבוד,עדין מדי לעוצמת הבעיה.יחד עם זאת,ברור שגם זה מקופל בתוך ההטרדה.

dori78

New member
בעיניי זה שורש הבעיה.

אתה יכול לחפש בגוגל "נטלי בוסלוביץ"" ותבין על מה אני מדברת.
כשאדם לא מכבד את רעהו, הוא מרשה לעצמו לפגוע.
זה יכול להיות בקללות, ביחס משפיל מילולית, בתחושה שזה שמולך חייב לך משהו או בפלישה פיזית למרחב האישי.

תשאל את מי שלמד קרימינולגיה: אונס הוא עבירה של אלימות, לא של מין.
מי שאונס לא עושה זאת כי הוא חרמן, אלא כי הוא חש צורך לשלוט על מישהו אחר בכח.
מי שחש צורך במין הולך לזונה, בתשלום כספי או חומרי.

למעלה