רב קו רכבת

easyJet

New member
רב קו רכבת

שרשור שאלות רב-קו
רב קו רכבת
הנפקתי כרטיס רב קו של רכבת ישראל, הטענתי אותו דרך האתר של הרכבת, הסדר נסיעה של כרטיסיה קו נתב"ג - ת"א, (חשוב לציין כי עוד לא השתמשתי בזה) בנוסף עליתי על קו 1 של דן וניסיתי להטעין דרך המכונה האוטומטית, ישר הופיע מסך שגיאה "הכרטיס מלא" ניסיתי בעוד מכונה בעוד אוטובוס זה מראה לי אותו הדבר, ברכבת אומרים כי לא ייתכן כנראה הבעיה בכרטיס, החליפו כרטיס, אותה בעיה בדיוק באוטובוסים שונים, הם בעצמם לא יודעים מה לעשות והפנו אותי לדן, כמובן שסירבתי, הכרטיס הונפק ע"י רכבת והבעיה היא איפשהו בינם לבין דן, האם זה קרה עוןד למישהו ?

MBCAISR

New member
כמה חוזים מוטענים על הכרטיס?

רב קו רכבת
הנפקתי כרטיס רב קו של רכבת ישראל, הטענתי אותו דרך האתר של הרכבת, הסדר נסיעה של כרטיסיה קו נתב"ג - ת"א, (חשוב לציין כי עוד לא השתמשתי בזה) בנוסף עליתי על קו 1 של דן וניסיתי להטעין דרך המכונה האוטומטית, ישר הופיע מסך שגיאה "הכרטיס מלא" ניסיתי בעוד מכונה בעוד אוטובוס זה מראה לי אותו הדבר, ברכבת אומרים כי לא ייתכן כנראה הבעיה בכרטיס, החליפו כרטיס, אותה בעיה בדיוק באוטובוסים שונים, הם בעצמם לא יודעים מה לעשות והפנו אותי לדן, כמובן שסירבתי, הכרטיס הונפק ע"י רכבת והבעיה היא איפשהו בינם לבין דן, האם זה קרה עוןד למישהו ?
כמה חוזים מוטענים על הכרטיס?
יש הגבלה של 8 חוזים

MBCAISR

New member
כיצד 0 חוזים אם הטענת אותו בכרטיסיה?

0 חוזים
כרטיסים חדשים
בכל מקרה, יש לי השערה - לאחר רכישת הסדר נסיעה של הרכבת באמצעות האתר, הכרטיס "נטען" בהסדר רק לאחר העברתו בולידטור בתחנה.
אולי נסיון הטענה שלו במקום אחר, לפני העברתו בולידטור גרמה לאיזשהו ליקוי?

easyJet

New member
אז ככה

בכל מקרה, יש לי השערה - לאחר רכישת הסדר נסיעה של הרכבת באמצעות האתר, הכרטיס "נטען" בהסדר רק לאחר העברתו בולידטור בתחנה.
אולי נסיון הטענה שלו במקום אחר, לפני העברתו בולידטור גרמה לאיזשהו ליקוי?
אז ככה
הנפקתי את הכרטיס בתחנת רכבת, לאחר מכן ניגשתי לאתר ורציתי להירשם לאתר על מנת לראות פרטי כרטיס וכו', זה לא זיהה אותו, פניתי למוקד ושם נאמר לי כי עלי לטעון אותו תחילה ואז אני יוכל לראות, הטענתי אותו ואותה בעיה, (הטענתי דרך האתר) אי אפשר לרשום את הכרטיס באתר, סבבה עד כאן הכל טוב, (עדיין לא השתמשתי ב 12 הנסיעות) כאשר ניסיתי להטעין בקו 1 זה מה שזה רשם "כרטיס מלא" ברכבת אמרו לי גם שאם תוך 14 יום איני מעביר את הכרטיס בשער ומשתמש בכרטיסיה הכסף חוזר אלי לאשראי אוטומטית, זה מין "כרטיסיה באוויר" ככה קראו לזה. וזה אכן חזר לאשראי. ושוב ניסיתי במס' אוטובוסים של קו 1 במס' מכונות גם.

sweetums

New member
אין לי אפשרות לבדוק את זה עם המכונות של קו 1.

רב קו רכבת
אבל קניתי כרטיס באתר הרכבת (לא הטענתי), ניסיתי לגשת לרב קו אוןליין והוא זיהה את הכרטיס בלי בעיה.

easyJet

New member
לא

אבל קניתי כרטיס באתר הרכבת (לא הטענתי), ניסיתי לגשת לרב קו אוןליין והוא זיהה את הכרטיס בלי בעיה.
לא
רשום פרטים שגויים, ברכבת נאמר לי תחילה עלי להעביר אותו בשער טרק אז אוכל להירשם באתרף אבסורד

alondr

New member
אי אפשר להטעין רב קו שהונפק ברכבת בחברות האוטובוסים

רב קו רכבת
היי יבגני
גם לי יש רב קו כזה שהונפק ברכבת לטובת חופשי חודשי משולב וחודש אחרי חודש החלטנו להטעין בו ערך צבור ולא הלך... הקופאי של דן במסוף בקאנטרי הראה לי גם שברב קו מופיע שאין חוזים אבל הסלוטים הריקים חסומים ולא ניתן להוסיף כלום ... ברכבת לעומת זאת הצלחתי להטעין עליו במקביל גם חופשי חודשי גם כרטיסיה וגם הסיכה בודדת במקביל ללא בעיות... הפתרון היה להנפיק במקום חופשי חודשי נוסף לשימוש בהטענת ערך צבור לקו 1...

זה לא נכון

היי יבגני
גם לי יש רב קו כזה שהונפק ברכבת לטובת חופשי חודשי משולב וחודש אחרי חודש החלטנו להטעין בו ערך צבור ולא הלך... הקופאי של דן במסוף בקאנטרי הראה לי גם שברב קו מופיע שאין חוזים אבל הסלוטים הריקים חסומים ולא ניתן להוסיף כלום ... ברכבת לעומת זאת הצלחתי להטעין עליו במקביל גם חופשי חודשי גם כרטיסיה וגם הסיכה בודדת במקביל ללא בעיות... הפתרון היה להנפיק במקום חופשי חודשי נוסף לשימוש בהטענת ערך צבור לקו 1...
זה לא נכון

לי יש רב קו של רכבת כבר שנה ואני מטעינה עליו גם ערך צבור וגם חופשי חודשי. בכל רב קו ניתן להטעין חוזים לכל החברות.

יכול להיות שבמקרה שלו יש תקה ספציפית.

alondr

New member
לי יש 2 של הרכבת

זה לא נכון

לי יש רב קו של רכבת כבר שנה ואני מטעינה עליו גם ערך צבור וגם חופשי חודשי. בכל רב קו ניתן להטעין חוזים לכל החברות.

יכול להיות שבמקרה שלו יש תקה ספציפית.
לי יש 2 של הרכבת
ואף אחד מהם לא מוכן להטעין חוזים זרים כנראה שהם ביצעו שינויי בכרטיס מאז שהנפקת אותו

olli3

New member
מנהל
ואצלי עובד, אין דבר כזה רב קו רק למפעיל ספציפי.

לי יש 2 של הרכבת
ואף אחד מהם לא מוכן להטעין חוזים זרים כנראה שהם ביצעו שינויי בכרטיס מאז שהנפקת אותו
ואצלי עובד, אין דבר כזה רב קו רק למפעיל ספציפי.
רב קו הוא כרטיס שמתקבל אצל כל מפעילות התח"צ בישראל ושניתן לטעון בו עד 8 חוזים במפעילים שונים.
&nbsp
אם ברב קו שלך יש 8 חוזים שונים של רכבת ישראל, לא תוכל לטעון בו עוד משהו. כנ"ל לגבי הרב קו השני שלך.
&nbsp
אם לא, זו תקלה.

למעלה