רבתי עם בעלי

לולי90

New member
רבתי עם בעלי

לא ממש רבתי-יותר נכון -הוא צעק עלי בנוכחות ביתי-אני מבינה אותו טוב מאוד-בחודש האחרון עם כל החגים האלה פשוט יצא שהוא היה נוסע הרבה יותר ממני-להביא ולהחזיר אותה וגם להיות אית אחרי הטיפולים.וזה זאני בעצם קצת נחתי בחודש הזה-הכול על חשבונו...אני אף פעם לא עשיתי איתו חשבונות -בחיים לא!!-הפוך-אני תמיד מרחמת עליו ומוכנה לנסוע במקומו( כי הוא עובד לילה ואני רוצה שהוא ישן וינוח) -אבל אני גם אף פעם לא מתלוננת לו כמה אני עייפה... נראה לי שבשבועיים האחרונים הוא נכנס למין משבר בעצמו-מתלונן שהוא לא מרגיש טוב-אבל לא יכל בבירור להגיד מה לא בסדר-אני אני אומרת לא שאלו עצבים ועייפות-גם בעבודה יש לא עכישו בעיות...היום הוא היה צריך להחזיר אותה-וצעק שאני כבר יושבת לו על הראש ומנצלת אותו ונמאס לו לנסוע לשם כל הזמן והתעצבן -כשהיה צריך להיות הכי רגוע שיש -כי נסיעות במונית עם ביתי די מורטות עצבים וזה בעצם דבר אחד שאני ממש מבקשת ממנו לעשות-כי אני לא מסוגלת-אני פשוט פוחדת-אני חושבת שיותר מהתגובה של הנהג-אם ביתי פתאום תתחיל לשאול שאילות...הוא פשוט איבד שליטה... הם יצאו ב19.15 והוא אפילו עד עכשיו לא התקשר להודיע איך הם הגיעו-מה שהוא תמיד עושה...ואני בכל הסיפור אפילו בקושי עניתי לא שתי מילים כי ידעתי שאסור להדאיג אותה לפני שיוצאים לדרך במיוחד...בעלי בן-אדם טוב ומה שחשוב -שאחרי שהוא מתעצבן-וזה קורה לעיתים רחוקות-הוא אחר שעה כבר באה לבקש סליחה-הוא לא התקשר בטח כי לא נעים לו על המילים האלו( או שפשוט כי הוא במשבר)-הכול נכון אבל עדיין בא לי לבכות ואני נעלבתי -כי זה לא בסדר להגיד ככה.דרך אגב-ביתי הייתה בסדר גמור בבית-נקווה שימשיך להיות ככה-ושבוע הבא היא עוברת לECT פעם בשבוע-נראה איך היא תרגיש ..

לולי יקרתי גם לו מותר מותק להרגיש

את מה שאת וכולנו מרגישים ונכון שאנחכנו סבלניות יותר וסובלניות ואולי בגלל שמעולם לא התלוננת ואמרת כמה קשה לך ועכשו שהוא צריך לעשות קצת יותר אז קשה לו אבל את מקסימה וסובלנית אנימאמינה שתקבלי אותו בחיוך ובחיבוק ותיסלחי לו על ההיתפרצות גם לאבות קשה כמו לאימהות לאבות קשה לקבל שיש לה ם יל ד חולה הם מדחיקים את הכול ומעצם היותם גברים גם מיתבישים לקבל עזרה ותמיכה אפילו מהנשים שלהם ועם זאות הפעם הראשונה שלו עם התפרצות זעם תהיי סלחנית ומקסימה כמו שרק את יודעת להיות ועם הוא ירצה לשוחח בענין אז שוחחי איתו בחיוך תסבירי לו שנעלבת

../images/Emo201.gif

נשמע שזה זמן קשה, הרבה נסיעות ומתח סביבן. גם לבעלך לא קל, אני קודם כל שולחת
ומציעה שכשהוא יכנס הביתה בכל זאת תתגברי ותקבלי אותו בחיוך ואמירה, "תודה שלקחת אותה, אני יודעת שזה לא קל ואני מעריכה אותך" ועוד עיצה קטנה מחר תצאו לטיול ביחד, קצת להתאוורר ולהרגיש שוב זוג.

למעלה