רבע

comback

New member
היי אנשים, מה המצב?! אני חדש פה...|

אני אוהב havy metal וhard rock ו melodic metal. חוץ מזה אני גם אוהב רוק רגיל וכו.... אני בן 17 ומנגן על גיטארה חשמלית (גם על קלאסית מן הסתאם) אם יש למישהו משהו להגיד או להציע או לחדש אאז תגיבו... Rock and roll will never die!!!

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif שלום שלום

הא.. בעקבות החתימה של גנוב הנני כאן,
(כי פרסומות סמויות עובדות!) תאלצו לסלוח לי על בורות קלה במוזיקה או בהיסטוריה שלה לייתר דיוק, אבל אלו דברים שאפשר לתקן..

niraf

New member
כן

הלהקת מטאל היחידה שאני מסוגלת לשמוע (בערך). הייתי כותבת סקירה, אבל אין לי אלבומים שלהם. חח (הם נורא יקרים).

goldyboy

New member
יש גם ביצוע של רופוס ווינרייט

בפסקול הסרט המקסים "שרק", ביצוע ממש יפה, למרות שהוא מאד דומה לכל קודמיו.

ganooov

New member
זה ביצוע יפהפה לאללה. ../images/Emo13.gif

הקול של רופוס הוא ממש מדהים, אפשר לבכות ממנו
.

electricGirl

New member
אחת הלהקות האהובות עליי

והלהקה שהכניסה אותי למטאל(חוץ ממטאליקה).

goldyboy

New member
פעם הייתי שומע אותם המון

ממש אהבתי אותם. היום אני פחות שומע מטאל אבל אחותי שומעת אותם המון אז אני שומע אותם גם כן (עם הווליום הזה איך אפשר שלא?
). שירים טובים יש להם, למרות שאנ´לא סובל את הסולן החדש וההופעה בארץ היתה על הפנים (שמעתי ברדיו). אין כמו ברוס דיקינסון. Up The Irons!

electricGirl

New member
ה"סולן החדש" כבר ממזמן הועף

וברוס חזר ובגדול ועם אלבום מצויין למיידנים, למרות שיש כאלה שטענו שהוא לא טוב כמו קודמיו אבל לדעתי הוא מצויין ויותר ממה שציפיתי.

comback

New member
אני חדש פה וכבר עונים לי בגסות לכן

גם אני עניתי בגסות. שאלתי ס"ה מי אוהב את אירון מיידן והמשמו הז עונה לי שמקומם לא פה.. אם זה מה שהוא חושב אז שלא יגיב פשוט, אבל למה להעליב... בקיצור הוא יכול למצצוץ לי... אם מתיחסים אלי בצורה רעה אני יכול להיות נורא מגעיל... אגב,הבנתי שאתה המנהל אז כל טוב לך... וילה ביי. אני לא אבוא לפה יותר (רק אקרא התגובה שלך וזהו).

קיר קמט

New member
אתה רוצה שאני אגיד לך למה הם לא כאן

כי הם לא מנגנים רוק. בסדר? כמו שנתחיל לדבר על מטאליקה, בכל זאת הם אחת מהלהקות הכי פופולאריות בעולם, ולאנשים בורים מוזיקלית הם גם ייכנסו תחת "רוק". אבל הם לא, וגם בתולת הברזל לא. וזה שאמרתי שהם נחמדים ולא יותר מזה ? זו לא גסות, זו דעה אישית, שאפילו בוטאה לא בצורה בוטה.

או קי

אמרת שלא תבוא לכאן יותר, אז לא אמחוק או אחסום אותך עכשיו, להבא, אם כן תחליט לבוא לכאן, אנא ממך, השתדל לא לקלל, כי אז באמת לא תוכל לבוא לכאן יותר, איש לא פגע בך אישית, שאלת מי אוהב את איירון מיידון, וקיר ענה שלדעתו הם נחמדים, אבל המקום שלהם, מסיבות שהוא הזכיר בתגובה להודעתך זו. עכשיו, הסיבה למשל שאני לא עניתי היא משום שאיני מסוגל לכתוב את דעתי עליהם מבלי להיות מגעיל, קיר ידידנו הצליח בכך, ודווקא אליו בחרת להתיחס לא יפה. דרך אגב נדמה לי שהמקום המתאים לקבל תגובות חיוביות על שאלה כמו ששאלת הוא בפורום מאטל, המצוי ממש כאן בתפוז. כשאתה כותב משהו בפורום תקבל המון תגובות מכל מיני סוגים, לא את כל התגובות תואהב, ככה זה בחים וככה זה גם באינטרנט, העניין שצריך ללמוד למה להגיב ואיך, לצערי תפקידי כאן הוא גם קצת של שוטר (זה הצד של התפקיד שאני שונא, ולכן אני ממעט לעסוק בו) ולכן חייב אני להשאיר הודעות כמו זו שאליה הגבת, בכל אופן, אם תחליט להשאיר אז ברוך הנשאר, ואם לא, אז לא, על תרבות שיחה מינימלית אני אקפיד בכל מקרה.

comback

New member
תודה הרב מושה. בקיצור...

אתה וקיר יכולים לקמט קירות ביחד. אגב לגבי התגובה של הקיר (שם דפוק לאלה) בפורופ מטאל חושבים שאיירון מיידן היא להקה רקובה ולכן נכנסתי לפה (ולא בגלל בורות כמו שאמר קיר. אני מבין בסוגי המוסיקה יותר טוב מכולכם ביחד). אז תודה על קבלת הפנים החמה... אתה יכול להיות כומר עם כל הפילוסופיות שלך (יש מקומות שאנשים עדיין קונים את השטויות האלה של ההרצאה שעשיתה לי). בקיצו היו שלום חבריי החכמים....

למעלה