רבע הגמר בפלורידה+ד"ש להילי!!

oren987

New member
רבע הגמר בפלורידה+ד"ש להילי!!../images/Emo47.gif

שלום לכולם!! - מה שלומכם יקירי! כן, חייבים לציין שהפורום קצת נרגע מאז עזיבתה של הילי אותנו לטובת צה"ל. בכל מקרה - לידיד שלה - נבקש למסור לה ד"ש חם - ולהגיד לה שההימור שלי על ונוס ווילאמס לטורניר עדיין מתממש - ואני קרוב להוביל עליה - 3-1 (...) בכל מקרה חוץ - מונוס שהגיע לחצי גמר - היום יתקיימו שאר משחקי רבע הגמר: ולהלן הם: אן קרמר (שעד עכשיו עושה ממש עונה פנטסטית - ומתקדמת מאוד בטורנירים שלה, כולל ניצחונות על מורזמו ודוקיץ) תתמודד נגד טסטוד (שחזרה מפציעה). הנין בדרך לחצי - אחרי שאני מאמין כי תנצח את סילביה פארינה אליה. וגם דוקיץ - שאני מאמין כי תנצח את יילנה דמנטייבה במשחק הרבע האחרון! בכל מקרה הולך להיות מעניין לדעתי במפגש החצי בין דוקיץ להנין! לא??

בהחלט מעניין

יורוספורט היו אמורים לשדר משחקים היום, ובינתיים אני רואה ששום דבר לא משודר. זה בגלל הדחיות?

oren987

New member
נראה שכן- וחצי הגמר!!! ../images/Emo47.gif

דוקיץ והנין יתמודדו בחצי הגמר הראשון - כאשר המנצחת תפגוש בגמר את המנצחת בין ונוס - למנצחת בין טסטוד לקרמר!! היו המון דחיות בגלל הגשם!! - לא להיבהל!!

יילנה והנין משחקות עוד פעם!!

היום הן משחקות שוב פעם בחצי הגמר, בגלל דחיית המשחקים בעקבות הגשם..... אני מקווה שהרצון לעמידה בלוח הזמנים לא תגרום למשחק חלש של שתי השחקניות,,,,,, ואני מקווה שיילנה תצלח את התעלה

אלון222

New member
קרמר אכן ניצחה

אן קרמר מלוקסמבורג היא הפתעת הטורניר ובקרוב תגע ב-20 הראשונות בעולם.דווקא כשרואים את ההצלחות של קרמר ופנובה ניתן להבין שגם סמשנובה מסוגלת היא ניצחה את שתיהן ולא פעם אחת. מול וונוס זו כבר ליגה אחרת.לדעתי דוקיץ תנצח את הנין ותפסיד לוונוס בגמר. ואפרופו הילי,אכן הרוח החיה עזבה לבינתיים והפורום אכן עלול להתדרדר למה שהיה לפני כחודשיים.יעני שלושה ימים בלי אף הודעה חדשה בדיוק כמו בהתחילה.אני זוכר שסמשנובה ניצחה באוקלנד והפורום דמם.

נקווה שהפורום לא יירד לרמה ש

הייתה בהתחלה אני מאוד מקווה לראות גמר בין דוקיץ´ לוויליאמס זה נראה לי מאוד מעניין

רפי2002

New member
כדי למנוע זאת

אנחנו מנסים להביא דמות בעלת שם כדי לעורר קצת את הפורום.... אם אתם מכירים מישהו, ם יש לכם קשרים, נשמח מאוד אם תעזרו לנו....

אלון222

New member
סמשנובה מגיעה לארץ השבוע

אנה מגיעה לארץ לאימונים לפני הפדרציה.הייתי רק מראה לה את הפירגון שרץ עבורה כאן.אין לה מושג.אני בטוח

oren987

New member
לא לדוקיץ ולא נעליים!!! ../images/Emo47.gif

אחרי שכולכם כבר שיבצתם אותה לגמר, פרשה לה במהלך המערכה השנייה ובפיגור מופתי יילנה דוקיץ בחצי הגמר נגד הנין שעלתה לגמר להתמודד מול ונוס ווילאמס שניצחה בחצי השני את אן קרמר המפתיעה שגם הדיחה את טסטוד - (ואם התקדמות כזאת, הדרך ל20- הגדולות, כפי שציין אלון - היא ממש סלולה...) כך - שבכל מקרה נראה כי הולך להיות ממש קל לונוס בגמר, שמעולם לא הפסידה להנין!!

oren987

New member
הנין ניצחה את ונוס בראשונה 6-2!../images/Emo47.gif

התחלה פנטסטית לג´סטין - שאולי אולי לראשונה תצליח לנצח את ונוס - ולזכות בתואר ראשון השנה!!

oren987

New member
ונוס חוזרת בשניה!! - צמוד 7-5 ../images/Emo47.gif

השאלה אם הנין תצליח לעשות משהו עכשיו?

oren987

New member
6-6 - במערכה השלישית!! ../images/Emo47.gif

איזה מתח!!!!!!!!!!!!!!!! וזה כבר היה ממש בידים של הנין - איך היא פיספסה את זה???

oren987

New member
ונוס אלופת אמיליה!!! ../images/Emo47.gif

אחרי שובר שיויון ממש מותח!!!! בו ניצחה ונוס - 7-5 החמצה אדירה להנין - שהיתה כל כך קרובה!!! שוב צדקתי בהימור שלי - ואני מוביל בתחרות ההימורים שלי מול הילי ב- 3-1.

אלון222

New member
מרגע שהצטרפתי זה היה הסוף של הנין

אחרי "לחיי האהבה"עברתי ליורוספורט והנין הובילה 6-2, 4-0 צרחתי משמחה ותוך כמה דקות כבר היה 5-4 לוונוס.אז כבר ידעתי שתנצח אם כי צפיתי 6-1 בשלישית. אורן,הילי בטירונות!!!

רפי2002

New member
גם אני ראיתי חלק מהמשחק

ו...מה זה המגרש הגרוע הזה?? אצלינו בקאנטרי המגרש יותר טוב....

חחח איזה מגרש מהסרטים

הוא נראה כמו מגרש ממחנה הפליטים בג´נין אחרי נסיגת כוחות צה"ל מהמקום אדר מורג

galitay

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

זה לא מגרש גרוע, זה מגרש חימר ובגלל שהוא בצבע כזה כל החלקה של שחקן עליו או קפיצה של הכדור נראית כמו שריטה או קילוף של הצבע קפיש?

למעלה