רבנסרה??????

• פותח הנושא shib
  • פורסם בתאריך

shib

New member
רבנסרה??????

ערב טוב לכולם.... הרפלקסולוגית שלי הציעה לי חהשתמש בשמן הזה (אני מקווה שכך קוראים לו) להקלה על אף סתום ושפעת בכלל, אף פעם לא שמעתי עליו ואשמח אם תכלו לתת לי פרטים עליו והאם זה מתאים לתינוקות מתחת לגיל שנה והאם זה מתאים לשימוש במבער וככוכוכ תודה רבה ולילה טוב :)

Negyot

New member
רבנסרה!!!

הרפלקסולוגית שלך אישה שמבינה בשמנים... הנה על הרבנסרה מתוך שרשור שכבר היה כאן: הקישור הראשון מפרט על השמן עצמו והשני על טיפול בילדים ותינוקות. עובד, בדוק, על הילדים שלי וילדים שטיפלתי בהם. בנוסף למה שכתוב שם לגבי עיסוי עם רבנסרה, אפשר לעסות גם את כפות הרגליים באיזור שקרוב לאצבעות (הכריות שמתחת לאצבעות). ולגבי המינון, נוכחתי שאפשר גם מינון של טיפה אחת בתוך כף שמן, זה ממש ממש מספיק! תהיו בריאים שם...

Negyot

New member
תיקון..

החלזון מהשפן והחפזון מהשטן.. "המינון..נוכחתי לדעת שאפשר גם מינון של טיפה אחת בתוך שמן"... התכוונתי לטיפה אחת רבנסרה בכף של שמן נושא (שקדים, זית או אחר).

offri

New member
איפה אפשר להשיג את השמן?

כי הסתכלתי במדף (בסופר פארם) של חב' פיור אויל ולא היה והרוקחת לא ידעה ולא שמעה על שמן כזה. תודה

Negyot

New member
אצל מטפלים בארומתרפיה

או אצל ספקי שמנים, אבל אז צריך תעודת מטפל ברפואה משלימה (לאו דווקא בארומתרפיה). חוצמזה, יש חנות בדיזינגוף סנטר שנקראת "טיפת שמן" ואפשר להשיג שם את רוב השמנים (לא זול אמנם אבל כשצריך שמן אחד זה לא נורא) ולמי שגר באיזור זה בטח נוח. אולי גם בבתי טבע יש, אף פעם לא ניסיתי. בסופר פארם לא תמצאי את השמן הזה, חב' פיור-אויל לא מייצרת אותו והוא גם לא ידוע במיוחד. אם את נתקלת בבעיה להשיג אשמח לעזור לך, פני אלי במסר. לבריאות!

offri

New member
את ממש זריזה../images/Emo51.gif

את מכירה אולי חנות בחיפה וסביבתה?

offri

New member
אלפי תודות

אני כבר מיואשת... אתמול התחלתי (יותר נכון התינוקת שלי) עוד סיבוב של אינלהציה בגלל ציפצופים בריאות. אני מלאה ביסורי מצפון - רק בת 7 חודשים וזו הפעם השניה שלה - ולכן אני מחפשת כל מיני דרכים קצת פחות "פולשניות" בשביל לעזור לה עם השיעול, הליחה והנזלת. תודה רבה ולילה טוב!! (וחם כמובן)

shib

New member
ואווווו, תודה רבה על התשובות

המהירות..... כמה הוא אמור לעלות? ואיך אפשר לדעת שהוא מאיכות שמתאימה לבליעה?

Negyot

New member
אז ככה..

באשר למחיר - תלוי ממי את קונה. בין 50 ל- 80 ש"ח בערך לבקבוק קטן של 10 מ"ל. בעיני, שווה כל אגורה. גם בעניין האיכות זה תלוי איפה קונים, וצריך להכיר היטב את הספקים. בעיני הכי אחראי זה לפנות למטפל מוסמך בארומתרפיה שקונה שמנים אכותיים (תבררי איפה קונה). את יכולה לפנות אלי במסר (ובטח גם חברי הפורום האחרים יודעים, אן לי שום בלעדיות
) אם את רוצה שמות של מוכרי שמנים איכותיים או לשאלות... לבריאות..

למעלה