רבנית....

רבנית....

לפני חצי שנה... היא אמרה לי "אני כל כך אוהבת את שאת כותבת אז...כשיגיע פרק ב' שלי לא ארצה רבנות ארצה למסד את הקשר בדרך שלי ארצה שאת... תהיי ה"רבנית" ותקדשי אותנו במילותיך..." לפני יומיים...היא ביקשה.

maof

New member
בוקר טוב אנשים ויום טוב../images/Emo42.gif

צום קל למי שהחליט שמתאים לו...... היתה לי היום בבוקר שיחה מענינת שאלו אותי שאלה אחת איך ?? ניסיתי להסביר את עצמי ואיך שאני רואה את החיים ואת המציאות שסובבת אותנו ואני מקווה שגם היצלחתי
בנוסף לזה אני גם רוצה להקדיש שיר שיענה על יתר התשובות
תראה עולם אולי תראה עולם שבו הכל טוב אולי תראה עולם קרוב אל הסוף אולי תראה עולם נשלט באלות אולי תראה עולם נקי מפצצות. זה ישנה אותך בפנים , זה כמו מכה על הפנים זה יחזק אותך לנצח נצחים. אולי תראה איך בעתיד כל הגבולות נעלמים הזמן צוחק על תוכניות של אחרים. אולי תמצא כיוון חדש ולא מוכר אולי תמצא אחת לאהוב בלילה קר. תהיה מאושר , תהיה משוחרר בדרך שלך - אנחנו אתך תהיה משוחרר , חופשי כמו פרפר בדרך שלך - אנחנו אתך זה ישנה אותך בפנים זה כמו מכה על הפנים זה יחזק אותך לנצח נצחים אולי תראה איך בעתיד כל הגבולות נעלמים הזמן צוחק על תוכניות של אחרים. אולי תמצא כיוון חדש ולא מוכר אולי תמצא אחת לאהוב בלילה קר. תהיה מאושר , תהיה משוחרר בדרך שלך - אנחנו אתך תהיה משוחרר , חופשי כמו פרפר בדרך שלך - אנחנו אתך מעוף

maof

New member
סליחה שכחתי../images/Emo9.gif

זאב נחמה אתניקס מעוף

מזל טוב לזוג בפרק ב'

ולרבה יעל. יעלי, ככה הסבירה לי הרבה שחתנה את אחי וגיסתי, רבנית היא אשתו של הרב, רבה היא רב שהוא אשה... שיצאו לך יופי של מלים קדושות, וכיף שאת שוב איתנו, פייה

וואוווו (זה מה שיש)

למרות שאני שייכת לסוג שבקושי התחתן פעם ראשונה, ולא ממש מאמינה שצריך ל"מסד" פרק ב' ובכלל אני די אנטי טקסים בכל זאת זה מה זה מרגש. מין צמרמורת של עונג לא מוסבר לא קשור מישהו הולך להיות מאושר ואת תהיי שם.

למעלה