רבנות - שוב צרות

• פותח הנושא petel
  • פורסם בתאריך

petel

New member
רבנות - שוב צרות

טוב אז הצרות אם הרבנות לא פסחו גם עליי... החתונה בעוד שבוע וחצי ולא מאשרים לנו את הרב, האשה ברבנות פשוט אמרה לי שהרב שלנו לא מאושר (למרות שהוא העביר אישורים שהוא מוסמך לערוך חופות) ושנגיע אליהם והם כבר ימצאו לנו רב... אנחנו לא מוכנים לקחת רב שלהם שידרוש עוד תשלום ואח"כ יבוא ויבקש עוד כסף מההורים... איזה מרגיז
כמובן שלא הסכמתי ואנחנו מנסים להלחם בכל העניין, אבל זה כל כך מתסכל, איזה מושחתים פשוט בא לי לתת להם
בבקשה על תציעו את האופציה של חתונה רפורמית זה ממש לא בא בחשבון אצלנו... זהו, רק רציתי לפרוק, אני די עצבנית ומתוסכלת. מקווה שזה יסתדר בסוף

הילית*

New member
אני ממש מצטערת לשמוע

איזה בעסה... אולי תנסי באופן דחוף עם בנין שלם (אולי אפילו תבקשי את הרב שלנו- מוטי שראל שהיה נהדר....). תספרי להם את הסיפור שלכם ואולי משם תבוא הישועה... בהצלחה

שירי71

New member
פטל, מדובר על הרב שהוא גם שלנו, לא?

מוזר היום ואתמול הייתי ונתתי להם את השם של הרב והם לא אמרו כלום... רק ביקשו שנביא ממנו מכתב. אם מדובר באותו רב, אנא - תני סימן... דיברתי איתו היום ממש לא מזמן. איזה קטע מוזר.

petel

New member
כן, מדובר באותו הרב

הרב אברהם רזניקוב. הבעיה אינה עם הרב אלא עם הרבנות בחולון, שהחליטה למרוט לי את העצבים שבוע לפני החתונה ולעשות צרות. לפי מה שהבנתי ממנו בתל אביב לא עושים לו בכלל בעיות. כנראה שלרבנים בחולון יש בעיות תקציב אז הם מחפשים דרכים להכנסה נוספת על הגב שלנו... העניין הוא, שפתאום לא מספיק להם האישור שיש לו לערוך חופות, הם מתעקשים על אישור רשמי, שהוא מכהן כרב בפועל בעיר כלשהי או באיזה מוסד של המדינה והוא הרב של בית החולים איכילוב, אבל הם רוצים אישור רשמי ואני לא בטוחה שיש לו. מחר הוא צריך לתת לנו איזשהו מכתב, נראה לאן זה יתגלגל מכאן. אני מקווה שלכם לא יהיו את הצרות האלו... לגבי בניין שלם, אני לא מאמינה שיהיו להם רבנים פנויים מעכשיו לעוד שבוע - במיוחד לאור העובדה שבימי חמישי יש הרבה חתונות, ובכלל אם הרבנות בחולון כל כך מקשה ולא מאשרת רבנים, נראה לי שהם לא ירדו מאיתנו עד שלא ניקח רב שלהם - איזה חצופים. זהו לבנתיים, המשך יבוא...

שירי71

New member
שתי שאלות:

הראשונה האם הוא יודע מהסיפור? אני מניחה שכן - והאם יש לו הצעות? השניה, האם זה מאוחר מידי ללכת להרשם ברבנות אחרת, האם בכלל זה אפשרי אחרי שפתחתם תיק בחולון?

אתי@

New member
אז אנחנו באותו פח ../images/Emo64.gif ושתינו

יודעות שמה שמפריע כאן זה הכסף. הכסף שמשלמים ברבנות הוא בשביל רב ואם אנחנו מוותרים על שירותיו של הרב שלהם אז כביכול הם הרויחו עלינו, כי הם קיבלו כסף אבל הרב ישב בבית. אבל לא - הם רוצים עוד כסף - כמה מרגיז. והעניין כאן הרי הוא לא הכסף עצמו, אלא העיקרון, לא??? למה שניכנע לשחיטות הזאת???

אתי@

New member
בנתיים לא - אבא של רונן מנסה לטפל

בזה, בתקווה שהוא יצליח...

למעלה