רבלז-אנדרדוגז

modz0r

New member
כל כך עצוב לקרוא על כל הבעיות האלו.

עצוב לראות איך יש כל כך הרבה בעיות במה שהתחיל כמשהו שלנו, שהיה בשביל הכיף שלנו, במטרה שיתפתח ויהיה כיף לכולם. אין שום סיבה שאנשים שהורסים את ההנאה לאחרים יהיו חלק מהליגה, וחבל שהנהלת הליגה שיכולה למנוע מאותם אנשים לשחק גם לפי החוקים של הליגה, לא עושה שום דבר.

c0g

New member
טוב, הוא לא היה בארץ

ככה טוען, לפחות, אוריאל, באתר של הליגה: "Millar was forced to return to his homeland in October due to a death in the family and had much difficulty securing a visa to return, despite his Jewish patrilineage. Luckily for the Judeans – and something quite entirely the opposite for their playoff opponents – he made his way back just in time to run a dagger through the hearts of the Underdogs and into the IFL record books"

bumperz100

New member
האתר של הליגה??

נראה לי שאפשר לוותר על המידע מהאתר של הליגה! אמנם הוא מוסיף צבע לליגה, אבל מכאן ועד להסתמך על מה שכתוב בו- סיכומי המשחקים משמשים יותר להמצאת כינויים לשחקנים האמריקאים (כנראה שבישיבות אתה יותר מגניב אם נתנו לך nick name בליגת הפוטבול) מאשר למידע אמין. מה שצריך לקרות זה שחברי ההנהלה (לידיעתי מדובר ברביב, עופרי וגדי- אולי עוד מישהו מכאן) יפגשו עם אוריאל ויוציאו החלטה עניינית- לא כזאת שנוגעת ל"לא נעים לי כי הם כולם חברים שלי או שאני פוגש אותם בברים בי-ם". ואם הקומישינר לא בארץ או לחילופין לא מסוגל לקבל החלטה- תקבלו בלעדיו! This league needs to grow some balls! ותסלחו לי על הדיבור, זו הפעם היחידה שאני אתנצל על סגנוני

c0g

New member
תזכור מי כותב את הטקסטים האלה

ממה שכתוב באתר, אוריאל, שאינו בצד של אף קבוצה, יודע שהשחקן המדובר לא היה בארץ מאז אוקטובר, ולא יכול היה להיות בארץ כל התקופה, וחזר בדיוק בזמן לפליי-אוף. לפי מה שבן אמר לגבי תקנון הליגה, זה פוסל אותו מלהשתתף. חברי ההנהלה כוללים את אוריאל, סטיב ואדם, ונציג אחד מכל קבוצה בליגה (להזכיר, 7 נציגים), ועוד נציג של השופטים. ההרכב הזה נובע מהתקנון של הליגה. היה ניסיון לשנות את ההרכב הזה לפני תחילת העונה, שנכשל (מכאן, שהנהלת הליגה מודעת לתקנון).

DEJ

New member
זה לא מה שבן כתב

חשוב לדייק בפרטים. השחקן הנ"ל רשום ברבלז מתחילת העונה. התנאי חל על מי שלא היה רשום בתחילת העונה - ואז אם הוא לא שיחק שני משחקים בעונה הרגילה, אז הוא לא כשיר להשתתף בפליי אוף. הנקודה הראשונית היא זו שלא ענו עליה - מאחר והוא לא תושב ישראל, היה עליו לשכנע כי בכוונתו לשחק. ספק אם מישהו בכלל בדק את זה. ככל שהדבר נוגע לתקנון - למיטב הבנתי, על אף שהוא אושר, יש התכחשות לקיומו על ידי אוריאל. לכן, למעשה, אין הנהלת ליגה (הגוף הזה פועל מכוח סמכות שהוקנתה לו בתקנון. אם אין תקנון, אין לו סמכות).

JayneCobb

New member
אם זה נכון

אז אפשר לסגור את הבאסטה...כי כל מי שממונה לקומישנר יכול לעשות ככל העולה ברוחו

DEJ

New member
את זה אתה אמרת

ואני, מטעמי זהירות, לא אוסיף כלום (גם ככה כתבתי הרבה יותר ממה שהייתי צריך)..

למעלה