תודה... תעדכן מה היה ב***ה
ב בחורה טובה5 New member 22/5/08 #6 במקרה כזה עדיף שלא לנסוע! חילול ה'.... ובוודאי שר' שמעון בר יוחאי לא רוצה אנשים כאלו שיעלו לקברו זה רק מפחית את המעמד.....
במקרה כזה עדיף שלא לנסוע! חילול ה'.... ובוודאי שר' שמעון בר יוחאי לא רוצה אנשים כאלו שיעלו לקברו זה רק מפחית את המעמד.....
ד דיי כבר נמאס New member 22/5/08 #7 אם כבר, אז רבי שמעון לא רוצה שניסע בגלל הפריצות וה....... בין בנים לבנות שהולך שם.. ואני יודע על מה אני מדבר.. גם מנסיון לצערי..
אם כבר, אז רבי שמעון לא רוצה שניסע בגלל הפריצות וה....... בין בנים לבנות שהולך שם.. ואני יודע על מה אני מדבר.. גם מנסיון לצערי..
ד דיי כבר נמאס New member 22/5/08 #13 ממש לא.. מגיעים להתפלל.. ו....נסחפים! /tapuzforum/images/emo4.gif
ז זאבילה New member 22/5/08 #12 מה לא עושים בשביל לאכול.... כל הקיצוצים... גרמו לאנשים לרוץ אחרי אוכל.. לריב מכות כמו בשואה על אוכל... לפחות היום למדנו... על בשרינו... איך הסבים שלנו הרגישו בשואה...
מה לא עושים בשביל לאכול.... כל הקיצוצים... גרמו לאנשים לרוץ אחרי אוכל.. לריב מכות כמו בשואה על אוכל... לפחות היום למדנו... על בשרינו... איך הסבים שלנו הרגישו בשואה...