רבי נתן הבטיח!!!!!!!!!!!

רבי נתן הבטיח!!!!!!!!!!!

מטרת האדם- לגלות מלכותו יתברך בעולם. ואינו יכול להגיע למטרה זו כי אם ע"י - תפילה. פירוש: ירידתנו לעולם הזה היא בגדר- ירידה לצורך עלי'ה. ומהי עלי'ה? קידוש החומר! להוריד מכל דבר "חומרי" את קליפותיו, ולגלות פנימיותו, מהותו, תוכנו והוא-- הקודש! ומה יותר קדוש ממלך מלכי המלכים- הקדוש ברוך הוא!!! אך בריבוי עוונותינו ובריבוי עוונות הדור- הצטברו הקליפות עד שכמעט בלתי אפשרי הוא להסירם!!!! ומה העיצה? ? ? תתתתתתת פפפפפפפפפ יייייי לללללל ההההההה!!! שכבר אמר ר' נתן הקדוש , זכותו תגן עלינו ועל כל עם ישראל: כל מקום שלאדם יש חיסרון בעולם הזה- או- שלא התפלל בכלל! או - שלא התפלל מספיק! ר' נתן הבטיח!!!! פתחי "ליקוטי תפילות" ו..... קדימה לישועות! ד' איתך עימך ואצלך...

נחמן נתן שוחקים על העולם !../images/Emo151.gif

העולם הזה אינו כלום רק למשוך לתכלית הנצחית היצר הרע הולך עם ידו סגורה וידו סגורה ואין אדם יודע מה בתוכה והוא מרמה את בני האדם ושאול מה אני אוחז העולם הזה הוא לא ואי אפשר לקבלו תורה ותפילה זה כן ואפשר לקבלו אילו היה אפשר להשיג את האוצר אני הייתי הראשון רץ אחריו אבל הוא אינו העיקר והיסוד שהכל תלוי עליו לקשר עצמו להצדיק שבדור ולקבל כל דבריו ולא יסו רמדבריו ימין או שמאל וכל זמן שנשאר לו שום שכל משל עצמו עדיין אין ההתקרבות בשלימות עיקר כלי זיינו של משיח הוא התפילה וכל המחלמות שצריך האדם לכבוש יכבוש על ידי התפילה באומן נמצא המוח של העולם השכל הכולל -ציון רבנו הק' בית ה' ממש מצווה גדולה ליהיות בשמחה תמיד ולהרחיק העצבות והמרה שחורה בכל כוחו איי היה כזה רבי נחמן ויהיו מתגעגעין אחרי הרבה את זאת תקבלו ממני שהעולם אתכם כבר לא יטעה כי לא נמצא אחד שיהיה לו קץ וסוף טוב מזה העולם מאחר שהספר שלי יצא בעולם מוכרחין לעסוק רק בו הספר שלי חייב לבקע גידים.. אוי רבי נחמן אוי רבי נתן שוחקים מהעולם...

למעלה