רביעי

snier1991

New member
רביעי

עדי הייתה פה לפני אדם הייתה פה אחריו אף פעם לא הייתה בולטת בפורום אבל תמיד עשתה את העבודה שלה בנאמנות וביעילות! כיפאק לעדי! מה אתם מוחאים כפיים? מה זה נראה לכם בר מצווה באולם עם חומוס מקולקל וסלטים לא מזוהים(זה משהו עם מיונז לא ברור מה) ודודות שמאופרות כמו מלכות דראג?

snier1991

New member
פשוט מהממת

תצפו בה אולי הסדרה הכי טובה שאתם לא רואים(טוב לא זו היסחפות, אבל זו בהחלט סדרה נהדרת)

snier1991

New member
סקינס

לא יודע אומרים שהיא מתארת בני נוער בלי התיפיפות אבל עוד לא ראיתי בני אדם מסטולים כאלה.

אז כנראה שאתה לא מכיר בני נוער...

[אני נשמעת ממש זקנה ?] על כל פנים, היו שני פרקים פשוט מצוינים !

snier1991

New member
למה מה אני? קשיש?

לא יודע אני אומנם עכשיו לא צופה בסדרה אבל יש משהו כ"כ מופרך באיך שהנוער הוצג שם, כן אנחנו נוטים לדרמטיות אבל בחיי שבסקינס נסחפו לגמרי גם היום אחרי תיכון שאני עובד בתירגול אומץ שזה אומר ללמד ערסים ופרחות בכיתות י' יא' והילדים אפילו לא מתקרבים לרמת החירפון שהולך בסדרה הזו על שלל מסוממיה אנורקסיה(כזה עם מפיק) וסתם מטורלליה

bobich1

New member
כי בחול ככה זה די באמת

בארץ הרבה פחות מחורפנים מבחול. וסקינס פשוט ענקית וגאונה ומבחינתי היא הדור הבא של סדרות הנוער.. חכה לסוף הוענה השנייה ותראה ובכלל קאסי הדמות הכי טובה שם עדיין לא הופיעה...

matan4848

New member
2 פרקים גדולים.

ללא ספק, אהבתי הכל, אבל במיוחד את הפרק הרביעי עם מישל. איך שג'אל דיברה עם הבנים, והקע שהם יצאו לטיול - הקטעים היו מעולים ושאבא של סיד מת בפרק 3 זה היה כזה עצוב, ובמיוחד הסצנות אחר כך בביצפר היו מעולות.

snier1991

New member
נמלטים

כאילו מישהו יודה שהוא עדיין צופה בסדרה(ואני לעומת זאת עם הטעם היוקרתי שלי חשבתי שהיא מחורבנת עוד מהעונה הראשונה)

דווקא העונה הזו מצויינת!

העונה השלישית באמת הייתה חלשה אבל זאת הייתה שיפור ממש משמעותי, בינתיים אני מאוד נהנה. וחוץ מזה, עונות 1+2=

TheLost

New member
אני עדיין צופה בסדרה

ונהנה מכל רגע. זאת סדרה מפגרת, מטומטמת, טיפשית, בלי שום היגיון ובלי שום רצף עלילתי שיכול להתקיים על גבי סדרת טלוויזיה. אבל אין מה לעשות, "נמלטים" היא מבחינתי הראשונה ביצירת מתח, גם כשמדובר בדמויות שהתבזבזו כמעט 4 שנים על המסך ועלילות טיפשיות לחלוטין, אני עדיין במתח כל פרק. לדעתי העונה השלישית הייתה טובה וגם הרביעית בינתיים לא רעה (אבל קצת יותר סטטית). זהו, הודיתי

snier1991

New member
מחשבות פליליות

טוב גמרתי הלכתי לצפות במלרוז פלייס קלטתם? ההערה הזו התקשרה להודעה הקודמת שלי עם נמלטים והטעם האנין שלי, יש לי המשכיות בבדיחות! אני גאון קומי אני אומר לכם

WHAT?!

מה זה הסיום הזה??? היה פרק באמת באמת מעולה, אחד הטובים, אבל מה נסגר עם הסיום?! אני במתח מטורף...!

TheLost

New member
שניר

הבדיחות שלך כמו גם העקיצות הן משעשעות מאוד ואף שנונות. אנא המשך כך.

adi121

New member
תודה רבה

נחמד לשמוע..
ותודה להוריי שהביאוני עד הלום

למעלה