רביעי...

gorck

New member
רביעי...

מה המצב? משהו מיוחד היום? משהו מגניב היום? התחתונים של היום? השאלה- למה הכי מחכות בחופש בגדול? השלמת שירים, כרגיל: אך בלילה בלילה לא... הכל נראה יותר שיש לו פרח בגן כמו ל... בדד אלך גם... דווקא כיף לי שאת ב....

יווולי

New member
רביעיייי

בגרות בספרותתתתתתתתתתת!!!! ב2 וחצייייייי יאללללה מסיימים את החרא הזה ל-ת-מ-י-ד-!!!! בהצלחה לכל מי שעושה :) אחרי זה כנראה אני הולכת למסעדה שהבצפר מארגן לאתלטיקה...

Over My Head

New member
וואי בהצלחה!../images/Emo42.gif

תספרי איך הלך אחר כך

../images/Emo79.gifרביעיייי

מה המצב? חרא. משהו מיוחד היום? בגרות בספרות, איזה שעמום
משהו מגניב היום? לוקחת את הפלאפון מתיקון
אחרי 3 ימים עם גרוטאה... והולכת עם ידיד לקנות מתנה לאבא שלו
התחתונים של היום? שחורים, עם ציור של פליקס עליהם באדום-שחור-לבן, וגומי אדום-לבן. ועל התחת כתוב 'FELIX'
מגניבים לאללה
השאלה- למה הכי מחכות בחופש בגדול? חחח משעשע אותי שאתה שואל בלשון נקבה
לסדר יום הדפוק שהיה לי בחופש הגדול שעבר. לקום באיזה 1-2 בצהריים... אולי לעשות משהו, בערב לצאת לעיר, לשתות, להכיר אנשים... לחזור הביתה לקראת בוקר, ללכת לישון, ושוב לקום ב-1-2... ככה כל החופש. זה הדבר היחיד שבא לי עכשיו. זה, ואיזה ליטר וודקה

dragonit12

New member
איך הלך?

ויי מזל טוב לאבא של ידיד שלך
שמחה שהפפלאפון שלך חזר מתיקון
אני מקווה שאת מרגישה יותר טוב..

Over My Head

New member
בוהו../images/Emo42.gif

מחר מתכונת במתמטיקה. היום טניס. אחכ אולי נעשה קצת הליכה עם חברות. מה יש להגיד. חיים מרתקים. די, באמת שטוב לי, אפילו שלא קורה לי שום דבר מעניין וכביכול החיים שלי משעממים ברמות, כיף לי, ואני יכולה להגיד שאני מאושרת
. וסיימתי לקרוא את "החיים הסודיים של הדבורים"- מעולה
. אני גם קוראת את "הקוראת המלכותית"- חביב, לא יותר. ואת "האבודים" שרק התחלתי, אז אין לי ממש דעה לגביו. ומחר אני מקווה שאני אספיק לקנות כמה בגדים אחרי המתכונת ולפני המסיבת סיום שנה, וזהו. יהיה כיף בע"ה. אה-דבר אחרון- למישהו יש הצעות לעבודה בחופש? פליז אני ממש רוצה לעבוד קצת(
) ולהרוויח כסף משלי. אני בת 15 וחצי וממש אין לי מושג איפה יקבלו אותי. ולא- מקדונלדס זה בהחלט לא עדיפות ראשונה. הצעות יתקבלו בברכה.

../images/Emo79.gifבהצלחה מחר../images/Emo13.gif

בקשר לעבודה - תצאי לחפש. בטוח יקחו אותך למלצר איפושהו - תנסי באולמות אירועים וקייטרינגים שונים. תעברי גם בכל מניי דוכנים וחנויות קטנות, יכול להיות שייקחו אותך... אם לא תחפשי לא תמצאי כלום...

Over My Head

New member
תודה../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

כן אני יודעת שאני צריכה לחפש, פשוט קיוויתי לאיזה פתרון מהיר

dragonit12

New member
עבודה...

כמו שאמרו לפני.. ואולי תנסי בהדרכת קייטנה. תלכי ללונה פארק/סופרלנד/צאפרי/קיפצובה כל המקומות שבאים אליהם בקייץ וזה. אולי חנויות בגדים. שיהיה בהצלחה

Over My Head

New member
הייתי אמורה להדריך בקייטנה../images/Emo7.gif../images/Emo205.gif../images/Emo42.gif

(פאקינג 2000 שקל!!!!!!1) אבל בגלל שיש לנו בגרות בלשון המנהלת לא משחררת אותנו מהלימודים ואני לא יכולה להדריך וזה כזה מתסכל( אפילו שהדרכה בקיטנה זה לא החלום שלי...זה עדיין 2000 שקל!!!
). התחלתי לחפש...אז תחזיקו לי אצבעות
.

ש ט ו ץ

New member
סופרלנד לוקחים מגיל 15 ככה

אבל רצוי שתיהיה מאיזור ראשון או חולון אחרת בעיה. חח ותחפשי אולמות אירועים ותגידי לפחות שאת בת 16 [אין לי מושג בת כמה את בגלל זה לא רשמתי מדיוק וזה.. סורי. =] ]

דנה EF

New member
../images/Emo72.gifאמא'לה..

הערב אני ועוד 2 ילדים מנחים את הטקס סיום של השכבה שלנו.. ו... זה כזה מפדח.. כאילו, בקטנה, כי תכל'ס, זה כולה השכבה שלי [אני וחברה החלטנו שכשאני אסתכל לקהל אני אראה את כולם מחטטים באף ומפליצים {ואז אני אתפוצץ מצחוק על הבמה}] בכל מקרה.. עדיין זה מלחיץ, כי זה כן בסביבות ה-200 איש מהשכבה [+2 הורים לכל אחד], ולא יודעת.. אני מדברת מהר כשאני לחוצה ובולעת מילים וכל החרא הזה..... קיצר, תאחלו לי בהצחלה
[אני אצטרך את זה]
אחרי הטקס אנחנו עולים על אוטובוסים ללילה לבן בים, מוזיקה, על האש בלגנים.. ייאי!!! בבוקר עושים לנו איזו פעילות בים.. לא יודעת בדיוק מה...
אבל יהיה מזה מגניב!
ואני לא מצליחה להרדם עכשיו

../images/Emo79.gif מה להרדם?!

מי הולך לישון לפני הטקס סיום שלו?
צריך להתייפיף
בכל מקרה, אני מתארת לעצמי שלהגיד עכשיו בהצלחה כבר לא יעזור... אז ספרי איך היה

Black Jane

New member
סיימתי ספרות! ../images/Emo9.gif

האמת, שהייתה בגרות כייפית. אבל בכל זאת כיף לסיים עוד מקצוע

למעלה