רביעי
S shoham95 New member 26/1/11 #2 ../images/Emo192.gif במתמטיקה הבנתי ממש טוב את החומר שהמורה לימדה! יאיי. באנגלית המורה פגעה בי ואח"כ ראינו שעתיים (טוב נו, הרבה פחות, אבל עד שהסרט עלה...) סרט על גוש קטיף, והיה ממש ממש עצוב. ואז שעתיים לשון. קשה לי להתרכז בשיעור הזה משום מה.
../images/Emo192.gif במתמטיקה הבנתי ממש טוב את החומר שהמורה לימדה! יאיי. באנגלית המורה פגעה בי ואח"כ ראינו שעתיים (טוב נו, הרבה פחות, אבל עד שהסרט עלה...) סרט על גוש קטיף, והיה ממש ממש עצוב. ואז שעתיים לשון. קשה לי להתרכז בשיעור הזה משום מה.
S shoham95 New member 27/1/11 #5 היא הוציאה אותי שקרנית סתם, האמת שזה די דפוק, אבל אני שונאת שמוציאים אותי שקרנית (אני שונאת לשקר!) ולא שיקרתי בכלל בכלל, אז זה היה מעליב. איזה חצופה.
היא הוציאה אותי שקרנית סתם, האמת שזה די דפוק, אבל אני שונאת שמוציאים אותי שקרנית (אני שונאת לשקר!) ולא שיקרתי בכלל בכלל, אז זה היה מעליב. איזה חצופה.
ה ההולנדית המעופפת New member 26/1/11 #4 הגעתי הביתה בתשע אחרי יום של ארבע שעות (מ- 10:40 עד 14:10) ומשם אבא הקפיץ אותי ישר לעבודה עבר מהר משחשבתי
הגעתי הביתה בתשע אחרי יום של ארבע שעות (מ- 10:40 עד 14:10) ומשם אבא הקפיץ אותי ישר לעבודה עבר מהר משחשבתי
צ צינצילה2 New member 27/1/11 #6 ../images/Emo187.gifנורא. סתם חברה של אמא שלי עצבנה אותי היום ממש ואז סידרתי את החדר, ישנתי שנ''צ שאני מחכה לזה כל השבוע בערך והלכתי לפעולה
../images/Emo187.gifנורא. סתם חברה של אמא שלי עצבנה אותי היום ממש ואז סידרתי את החדר, ישנתי שנ''צ שאני מחכה לזה כל השבוע בערך והלכתי לפעולה
B BellyTheCat New member 27/1/11 #8 הווווו שנ"צ! הכי כיף לבוא הביתה בשישי אחרי בצפר, להתקלח, לאכול צהריים ולשנו"צ עד הערב ואז לראות מרתון CSI (קצת קריפי אבל מעולללה )
הווווו שנ"צ! הכי כיף לבוא הביתה בשישי אחרי בצפר, להתקלח, לאכול צהריים ולשנו"צ עד הערב ואז לראות מרתון CSI (קצת קריפי אבל מעולללה )
צ צינצילה2 New member 27/1/11 #9 ../images/Emo187.gif הבעיה ביום שישי שאני הולכת לסבתא שלי ואני חוזרת, ואם יש לי זמן אז אני ישנה ממש קצת ואז פעולה אוף, למה שמו פעולות בימי שישי? נכון לראות CSI ביום שבת בבוקר זה אחד החולניים אבל זה CSI חייב לראות..
../images/Emo187.gif הבעיה ביום שישי שאני הולכת לסבתא שלי ואני חוזרת, ואם יש לי זמן אז אני ישנה ממש קצת ואז פעולה אוף, למה שמו פעולות בימי שישי? נכון לראות CSI ביום שבת בבוקר זה אחד החולניים אבל זה CSI חייב לראות..
B BellyTheCat New member 27/1/11 #7 יום נחמד ../images/Emo13.gif מחר יש שוב סיור מדעי- השני בשבוע הזה (במקרה, זה ממש לא ככה בדר"כ) רק ספורט הורס את ימי רביעי..מצחיק איך שהמורים לספורט לוקחים ברצינות את המקצוע הזה חוץ מזה זו תקופה די נחמדה- בלי מבחנים או לחץ ^^''
יום נחמד ../images/Emo13.gif מחר יש שוב סיור מדעי- השני בשבוע הזה (במקרה, זה ממש לא ככה בדר"כ) רק ספורט הורס את ימי רביעי..מצחיק איך שהמורים לספורט לוקחים ברצינות את המקצוע הזה חוץ מזה זו תקופה די נחמדה- בלי מבחנים או לחץ ^^''