רביעי

יום שמן ../images/Emo11.gif

מבחן חוזר באיכסטוריה
ולסיים עבודה באומנות
אני ממש מותשת
אבל אני הולכת לקנות נעליים
אז קצת נחמד לי
ואולי אני פוגשת חבר טוב
אז יותר נחמד לי

or19951

New member
כבר הוספת אותנו לחתימה שלך? ../images/Emo9.gif

אהבתי את המשפט!

כפרעל ימי רביעי ../images/Emo47.gif

שאני מתחילה קבוע שעה רביעית (עשרים ל11) D: תמיד הייתי ישנה עד כמעט עשר, ורק אז מתעוררת ומתארגנת, אבל לאחרונה התחלתי להתעורר באיזה שמונה וחצי תשע, ואז יש לי זמן להתקלח, להכין אוכל ואפילו לשבת קצת על המחשב. הכי כיף ללכת לתחנה כשאת ככה עירנית
ו- 93 במתמטיקהההההה!!!!!!11 אמג (תתרגלו. חברים שלי צוחקים עלי כשאני כותבת את זה) בחיים לא היה לי כזה מפל ציונים טובים במתמטיקה!

../images/Emo187.gifסטלה.

קמתי בבוקר מהשיעולים שלי(יש כמה כיף!) והלכתי לבצפר ואז בהיסטוריה התחלתי להשתעל מלא ואז נסעתי מבצפר לרופא ואח''כ חיכיתי שעה בתחנה המרכזית כדי שיהיה אוטובוס לחור שאני גרה בו והגעתי למסקנה שאני שונאת את אגד ואת החור שאני גרה בו! אה, אני שונאת גם את הרכבת כי הם לוקחים יותר מידי כסף :S קיצר, חזרתי הביתה באחד בערך (וזה אוטובוס שיצא ב12 ורבע סעמק..) והיום זה היום הראשון בערך שאני לא צריכה לשבת וללמוד כל היום אחרי חודשיים עמוסים רצח(ישמצב שזה יותר מחודשיים אני כבר לא זוכרת) וואו אני ממש חופרת....

or19951

New member
אני מת על הימים האלו!

עם כל הישיבות, שלא באמת לומדים ותמיד מסיימים מוקדם!
שעתיים אנגלית מפתיעות - קיבלתי 84 בבוחן ו81 במבחן, וזה ממש גבוה יחסית לשאר הציונים ועוד שעליתי לפני חודש וחצי ל5 אח"כ ספרות ותנ"ך שחפרו במיוחד והביתה :)

shoham95

New member
יום מוזר

הבוקר נפתח מוזר כי קמתי בטעות באמצע הלילה והייתי בטוחה שזה בוקר. אופס
ואחרי בית ספר הסתבכתי עם האוטובוסים (נסעתי לאנשהו ושכחתי לרדת בתחנה, כן אני לא מאופסת היום), ובחזור חיכיתי שעה לאוטובוס בקור... אבל היה יום נחמד בסה"כ! וגיליתי שאולי תהיה לנו בגרות בתושב"ע (בגרות בע"פ) לפני פסח. מצד אחד- מתי?! אין זמן! ומצד שני- מעולה, פחות עומס אחרי פסח.

למעלה