רביעי-חמישי-שישי

larisa125

New member
רביעי-חמישי-שישי

. עליי לציין שהכבאי נורא מכוער
למה הם לא עושים את האייקונים כמו המקוריים?

asaf105

New member
מגניבים האייקונים החדשים!

אבל איך בדיוק הסמיילי
קשור ל"יעני" חח ממש
כבאי עם גרזן ופרצוף של שטן אגב שמתם לב ש
זה גזוז, למרות שבכלל זה מיץ מה ששמים בכוס, ועוד עם לימון

Xx Reut xX

New member
גם כן הבית ספר המעצבן הזה!!!!../images/Emo46.gif

אני לא לומדת ערבית כבר מתחילת השנה בגלל שהמורה בחופשת לידה והיא חוזרת רק בנובמבר וגם זה אולי, והם לא מביאים מורה מחליפה!!!!:-\ הם אומרים "יהיה בסדר, אל תדאגו" מה זה אל תדאגו!? הרי אנחנו נידפק מזה. אנחנו נשאר כל חנוכה ופסח להשלים את השעות האלה!! העיקר ליב' הם הביאו מורה מחליפה... זבלים. אתם לא מבינים באיזה רמה ההקבצה שלנו! אין דברים כאלה אנחנו לא יודעים לדבר בכלל, שלא נגיד לחבר משפט נורמלי.. רק למדנו תחביר וקצת אוצר מילים שכבר הספקנו לשכוח:\ בקיצור- אין לי מושג איך אני ניגשת ל-3 יח"ל האלה השנה. אוףףף

noam270

New member
רביעי ../images/Emo9.gif

בכללי, יום סבבה. הדבר הכי דפוק היום היה המבחן במתמטיקה שאשכרה גרם לי לבכות, בעיקר מעצבים ותסכול כזה...
השאר? נחמד. אזרחות עבר מהרררר והיה בוחן קליל, חינוך, ואז ארבע שעות רצופות של ביולוגיה עד שש הפלא ופלא, שרדנו!!!!
אה, ואז זאת שמארגנת את ההסעות בביצפר שכחה אותנו והזמינה רק אוטובוס אחד ולא שניים, אז חיכינו עד שש וחצי שהגיע מיניבוס ואז החליפו לנו אותו באמצע הדרך ואולי העיפו את אלה שהיו איתנו במיניבוס בתחרות להקות שיש מחר

noam270

New member
לא העיפו בסוף XD

אבל רצו, כי הם לא באו לחזרה הגנרלית, זאת אומרת, למדו בביצפר עד שש XD

noam270

New member
חמישיייי סופ"ששששש ../images/Emo9.gif../images/Emo252.gif

יום סבבה, אזרחות לא היה אבל השלמתי את השיעורים בלשון, ואז היה לשון וזה לא נחמד... ואז ספורט, ואז לשון שוב. ואנגלית בחדר מחשבים = פייסבוק
סופ"שששששששששששש!!!!!!!!!!אושראושראושר!!!

למעלה