האירוניה היא
שסטפני מחייה את פלישיה מאחורי הגב של אריק. ובכלל אירוני לשמוע את סטפני מתלוננת שמישהו עושה דברים מאחורי גבה
ראיתי עכשיו את כל פרקי השבוע, יעזור לי אלוהים. אפשר לחלק את הפרקים לכמה קטגוריות: 1. ברוק וניק מתחרמנים 2. ברידג'ט בוכה 3. סטפני וסלייטר מדברים בפלאפון (סלייטר לא שמע שאסור להשתמש בסלולרי בטיפול נמרץ?!) 4. דנטה משעמם השבוע היה משעמם למדי. טיילור וניק נחמדים ביחד ואהבתי שטיילור מתחילה לסכסך בין ניק וברוק, אם כי כנראה שלסטפני באמת הכי אכפת מפלישיה בימים אלה, שכן היא סירבה להשתתף בשיחת הלכלוכים על ברוק שטיילור ניסתה להתחיל ונעלמה לה לבית החולים (אגב, כמה שעות נסיעה יש בין לוס אנג'לס לסן דייגו? כי סטפני מדלגת לשם הלוך ושוב כאילו מדובר ברחוב ממול. סשה, לתשובתך אודה
). הקטע היחיד שהצחיק אותי טיפה בכל הפרקים - וזה עצוב מאוד, כי בד"כ אני צוחקת בכל פרק - הגיע רק ביום שישי, כשסטפני אמרה לטיילור שהיא ברחה מהלוויה של פלישיה "כי זה היה מדכא נורא"
אפרופו הלוויה, למה לעזאזל ג'קי והקטור הוזמנו? חיפשתי בדל של קשר ביניהם לבין פלישיה ולא מצאתי. מילא ברוק, מילא מאסימו, מילא סאלי וקלארק שעבדו עם פלישיה - אבל ג'קי והקטור? סתם תירוץ לתקוע אותם. עד הפרק של הלוויה קרה לי משהו מאוד מוזר - התחלתי לאהוב את רידג'! משהו בחוצפה שלו להשיג את ברוק, בחוסר התחשבות במה שאומרים לו בדרכו למטרה הזכיר לי את סטפני, ורידג' התנהג במין צורה שובבית חמודה כזאת. כמובן שהתחושה נהרסה ברגע שרידג' ניצל את הלוויה של אחותו לנסות לקבוע דייט עם ברוק, והזכיר לי מדוע אני והוא לא הכי מסתדרים. הקטעים בבי"ח ממש משעממים. סטפני אומרת את אותו הדבר, סלייטר עונה את אותן התשובות ורואה DVD באמצע החיים (אני כבר מעלה את התמונה שהמפיקים שינו בפוטושופ במצגת של פיפי). המתח היחיד היה כשניתקו את פלישיה ממכונת ההנשמה, אם כי זה לא ממש מתח עבור מי שקוראת ספוילרים ויודעת פחות או יותר מה יקרה בחודשים הקרובים (שזה, אגב, ממש הורס לי את ההנאה לאחרונה, אבל אני לא מסוגלת להיגמל מספוילרים). נקווה לשבוע מסעיר ומצחיק יותר.