רביעי ארה"ב.

רביעי ארה"ב.../images/Emo58.gif

רק הערה אחת: אריק מספר לסטפני שהוא ארגן טקס לזכר פלישיה, והתגובה של סטפני: "מאחורי הגב שלי?!!"… OH, THE IRONY!!!!!!!!!!!!!

girlontop

New member
האירוניה היא

שסטפני מחייה את פלישיה מאחורי הגב של אריק. ובכלל אירוני לשמוע את סטפני מתלוננת שמישהו עושה דברים מאחורי גבה
ראיתי עכשיו את כל פרקי השבוע, יעזור לי אלוהים. אפשר לחלק את הפרקים לכמה קטגוריות: 1. ברוק וניק מתחרמנים 2. ברידג'ט בוכה 3. סטפני וסלייטר מדברים בפלאפון (סלייטר לא שמע שאסור להשתמש בסלולרי בטיפול נמרץ?!) 4. דנטה משעמם השבוע היה משעמם למדי. טיילור וניק נחמדים ביחד ואהבתי שטיילור מתחילה לסכסך בין ניק וברוק, אם כי כנראה שלסטפני באמת הכי אכפת מפלישיה בימים אלה, שכן היא סירבה להשתתף בשיחת הלכלוכים על ברוק שטיילור ניסתה להתחיל ונעלמה לה לבית החולים (אגב, כמה שעות נסיעה יש בין לוס אנג'לס לסן דייגו? כי סטפני מדלגת לשם הלוך ושוב כאילו מדובר ברחוב ממול. סשה, לתשובתך אודה
). הקטע היחיד שהצחיק אותי טיפה בכל הפרקים - וזה עצוב מאוד, כי בד"כ אני צוחקת בכל פרק - הגיע רק ביום שישי, כשסטפני אמרה לטיילור שהיא ברחה מהלוויה של פלישיה "כי זה היה מדכא נורא"
אפרופו הלוויה, למה לעזאזל ג'קי והקטור הוזמנו? חיפשתי בדל של קשר ביניהם לבין פלישיה ולא מצאתי. מילא ברוק, מילא מאסימו, מילא סאלי וקלארק שעבדו עם פלישיה - אבל ג'קי והקטור? סתם תירוץ לתקוע אותם. עד הפרק של הלוויה קרה לי משהו מאוד מוזר - התחלתי לאהוב את רידג'! משהו בחוצפה שלו להשיג את ברוק, בחוסר התחשבות במה שאומרים לו בדרכו למטרה הזכיר לי את סטפני, ורידג' התנהג במין צורה שובבית חמודה כזאת. כמובן שהתחושה נהרסה ברגע שרידג' ניצל את הלוויה של אחותו לנסות לקבוע דייט עם ברוק, והזכיר לי מדוע אני והוא לא הכי מסתדרים. הקטעים בבי"ח ממש משעממים. סטפני אומרת את אותו הדבר, סלייטר עונה את אותן התשובות ורואה DVD באמצע החיים (אני כבר מעלה את התמונה שהמפיקים שינו בפוטושופ במצגת של פיפי). המתח היחיד היה כשניתקו את פלישיה ממכונת ההנשמה, אם כי זה לא ממש מתח עבור מי שקוראת ספוילרים ויודעת פחות או יותר מה יקרה בחודשים הקרובים (שזה, אגב, ממש הורס לי את ההנאה לאחרונה, אבל אני לא מסוגלת להיגמל מספוילרים). נקווה לשבוע מסעיר ומצחיק יותר.

sashkashurik

New member
וואלה?

מרוב שאני לא רואה את הסידרה, לא ידעתי שהבית חולים נמצא בסן דייגו! אלך לבקר בהזדמנות!
יש שעתיים נסיעה מסן דייגו ללוס אנג'לס סך הכל, אבל זה כשהכביש ריק לגמרי, מה שאף פעם לא קורה. בדרך כלל נתקעים בפקקים והדרך אורכת משהו כמו 3 שעות. יחד עם זאת, אפשר לטוס, והטיסה לוקחת משהו כמו 40 דקות. אני מניחה שלסטפני יש מטוס פרטי והיא יכולה לטוס בו לסן דייגו מתי שיתחשק לה.

girlontop

New member
../images/Emo51.gif

גם אני רוצה מטוס פרטי
ד"ש לסטפני. ולפלאפון הורוד

Mikel20

New member
חחח אפשר להציע לך

להצטרך לקבוצת הנגמלים מספוילרים?? :) כבר כמה חודשים כמעט ללא שום ספוילר ובדר"כ כל הפרקים הטובים הופכים להיות מעולים, ואלה שהם משעממים פשוט נהיים פחות משעממים כי אני מקווה שאולי יגיע משהו :) אני גם ממש סקרן לגבי פלישיה ומה יקרה ביום שני, למרות שכבר לא ממש קשה לנחש אם היא תשרוד את הניתוק או לא... דווקא הקטעים הכי מעניינים הם בבי"ח והקטעים של ניק-טיילור...כל השאר, וזה אומר רידג'/ברוק/ניק/ברידג'ט/דנטה במילה אחת FF! סתם שאלה, הולך להיות מעניין בקרוב?

girlontop

New member
קשה, קשה

אין לי עמוד שדרה להפסיק לקרוא ספוילרים. אני ממש אריק בקטע הזה
לזכותם, הספוילרים גם מצילים לי את ההנאה, כי הרבה פעמים אני על סף שבירה ואם אין איזה משהו באופק שיעודד אותי אני פשוט אפסיק לצפות. לפני שנה, כשהעלילה המעפנה בריבוע של מורגן התפוצצה, התכוונתי להפסיק לענות את עצמי מול הפוצי מוצי של ברוק ורידג', אבל אז הספוילר על החזרה של טיילור נחת עליי. ואז היה אקשן... בקיצור נמרץ - נחמד לי לדעת מה יקרה בכלליות בין שבוע לשבוע. מבעס אותי לדעת את כל מה שקרה ועומד לקרות בשבועות הקרובים כבר יותר מחודש, ולמרות שמרוב הדברים אני די מתלהבת (כן, יש דברים שעל הנייר נשמעים מגניבים) זה כמו לדעת סיום של סרט לפני שהוא בכלל התחיל.

לינה18

New member
ווי-טלי- ממש שימחת אותי!../images/Emo58.gif

לא הייתי מאמינה שתהיי אי פעם מסוגלת לאהוב את ריג' אפילו לכמה פרקים! זה סימן טוב, אולי הדמות שלו תשתפר קצת(אפילו לתקופה מוגבלת).

girlontop

New member
אני לא יודעת מה קורה לי

רידג' גרם לי לחייך במשך כמה פרקים, ניק לא עושה לי בחילה יותר מדי, ובא לי לתת חיבוק לאריק! ההורמונים שלי משתוללים או מה? אבל לא נראה לי שאני וסלייטר נהיה ביחסים טובים. הוא הולך להיות הגבי ממין זכר של הסדרה, mark my words. עוד נתלונן עליו הרבה

טלי, קלעת בול!

ובקשר לשני דברים אחרים: 1. שמחה עד מאוד שההנאה הרגעית מרידג' נהרסה טרם הצליחה לתפוס מומנטום... למה לך? לא כדאי... 2. לי היה ממש כיף הקטע שאני לא קוראת שום ספוילרים, כי כשראיתי את סלייטר פעם ראשונה, הייתי כאילו: "איי, זה ההוא, נו, איך קוראים לזה?... המממ, אוקיי....". אבל ממש לא ריגש אותי הקטע שניתקו את פלישיה מהמכונות. סתם כי אני די בטוחה מה יקרה...

למעלה