רביעי ארה"ב

Guy K

New member
רביעי ארה"ב ../images/Emo58.gif

פלישיה? מה קרה לה? היא בכלל לא נראית כמו פלישיה! אני מאוד מקווה שאצליח להתרגל אליה (היא בטח תראה יותר טוב מקולין דיון אחרי כל הניתוחים הפלסטיים) ניק, ברוק, סטפני, ברידג'ט - סתם העבירו תוכנית בלי לעשות כלום. הדבר היחיד שהיה מעניין הוא ההצטרפות של פלישיה, וגם היא לא אמרה כלום בעצם.

Mikel20

New member
דווקא נראית נחמדה

נראה שהיא חזרה עם לא מעט אופי ואני מקווה שנראה הרבה יותר ממנה בזמן הקרוב.. אגב, שמתם לב בפתיח...שהחזירו את קלארק!! תמוה..

M a g n u s

New member
חמישי ארה"ב../images/Emo58.gif

אז הסוד התגלה
באמת לא הבנתי איך זה הגיוני שפלישה בהריון מניק אחרי כ"כ הרבה זמן שעבר מאז שהם שכבו... עכשיו הכל כבר הרבה יותר הגיוני. רק מעניין איפה התינוק/ת... ברוק נראית מהמם כרגיל, שמחתי שהיא וברידג'ט השלימו- אני מניח שזה בעצם סותם את הגולל על המשולש ברוק-ניק-ברידג'ט- לפחות לחודשים הקרובים, ותודה לאל על כך

../images/Emo58.gif רביעי, חמישי ארה"ב

תגידו שלום לזוג העל החדש שלכם: ניקט. נראה לי שעכשיו די ברור שניקט הולכים להיות זוג על. זו בערך העלילה הרביעית המרכזית ברציפות (!) שהזוג הזה מקבל ותכל'ס - מגיע להם. אשלי ג'ונס וג'ק ווגנר עושים עבודה נהדרת. פלישיה החדשה חייבת תספורת חדשה, השיער שלה נראה כמו פיאה. ואם אפשר לפנות רגע אליה: פלישיה חומד, זה שנכנסת להריון מגבר ועזבת אותו לאנחות כשהוא לא יודע על התינוק, לא אומר שכשתחזרי אחרי כמה זמן, הוא עדיין יחכה (ובינינו מותק - אף אחד לא יחכה לך כמו שאת נראית עכשיו
). ועוד קצת לגבי פלישיה - למה שמישהו ירצה שתהיה המעצבת הראשית כשאריק ורידג' עדיין בחברה? שלא נדבר על זה שהחברה האחרונה בה היא עבדה לא נחשבת לסיפור הצלחה גדול כל כך. האם זה אומר שדנטה נכתב החוצה ביחד עם הקטור? ולמה לכל הרוחות החזירו את קלארק לפתיח? גררררר

Mikel20

New member
פיספסת את החלק החשוב

היא אמרה שהיא הציעה לה להיות המעצבת הראשית לפני זמן מה ופלישיה לא חזרה אליה עם תשובה, כנראה הכוונה לפני שאריק ורידג' חזרו. מה גם שהסיבה האמיתית שהם רצו אותה היא שפלישיה תיהיה בצד שלהם בקרב הזה של אריק/סטפני. דווקא איכזבה אותי פלישיה קצת, אחרי שביום רביעי היא הזכירה לי את הדמות שאהבתי, ביצ'ית, ישירה, עצמאית....יום למחרת היא בוכה אצל ניק, נו באמת... שמת לב שכל פעם ששאלו אותה לגבי הסרטן היא התחמקה מתשובה ישירה?? וזה רק אני או שכל הפנים של השחקנית הזו מתוחים בצורה מחרידה? ועוד דבר, ממתי היא וטיילור היו קרובות כ"כ???? פתאום הן מכירות מצויין, ושולחות אימיילים/טלפונים...כ"כ לא אמין. אבל הכל שטויות, העיקר שתיהיה עלילה מעניינת.. וצפניה, ממתי נהיית כזה אוהד שרוף של ניקט?

תראה, תשמע

כשניקט רק התחברו ממש לא התחברתי אליהם, לא הייתה להם כימיה בשיט. מדובר בשני שחקנים שרק התחילו לעבוד אחד עם השני. ברור לגמרי, שעכשיו, אחרי חודשים רבים של עבודה, יש ביניהם כימיה. הסצינות ביניהם מהנות, כואבות ובעיקר - אמינות. כל שחקן שמצליח לגרום באופרת סבון לאמינות - רוכש את אהדתי. פלישיה אם אני לא טועה יצאה/התארסה לאח של טיילור לפני שטיילור נעלמה למרוקו (בפעם הראשונה). וכן, ברור לגמרי שברידג'ט תפיל בסוויפס של פברואר, פלישיה תמות והילד של ניק ופלישיה יעבור לניקט. בגלל זה אני כבר מחכה לחודש מרץ

aabbadd

New member
ללא קשר ../images/Emo32.gif

מישהו יודע מדוע אי אפשר למצוא פרקים חדשים של היפים והאמיצים ב-mininova ???? אשמח לקבל עזרה ...

aabbadd

New member
מקפיץ../images/Emo105.gif

מישהו יכול בבקשה לעזור לי ? אני לא מצליח להוריד פרקים , כלומר הם נמצאים אבל יש בעיה בשרת או משהו כזה .... יש למישהו דך נוספת להוריד את הפרקים ?

M a g n u s

New member
ארה"ב שישי../images/Emo58.gif

הרג אותי הקטע של הלסבית עם סטפני ופלישיה
מה שעוד מדהים אותי זה שפלישיה וברידג'ט אחיות והן בקושי מכירות אחת את השנייה... חוצמזה שאר הפרק לא היה ממש מעניין...

למעלה