רבין תודה !

קלימרו

New member
רבין תודה !

על השלום שהבאת לעם ישראל. אני בטוח שאחיי שנמצאים אי שם למעלה בין כנפי השכינה. לאחר שגילו שלאגד יש גם שירותי טיסה ואגד יעיף אותם "אל על". אני בטוח שהם נהנים מהלום שעליו דיברת. תודה לך רבין- תודה!

EverMan

New member
הייתה לי התגלות

רבין מוסר לך תודה חזרה , על זה שאתה הורס את העם שלו ומזהם את עתיד השלום.

haddas

New member
מה זאת אומרת להגדיר שלום?

תראה, אתה לא יכול לבקש ממישהו להגדיר לך שלום. אם תשאל אנשים שונים, תראה שלכל אחד יש הגדרה שונה לשלום. כל אחד רואה את השלום מנקודת המבט שלו, מהשקפת העולם שלו. אין הגדרה אחת לשלום...אתה יכול לבקש ממנו שהוא יגדיר שלום, אבל אתה לא תסכים עם ההגדרה... הדס

Ergil

New member
לי יש הגדרה משלי לשלום

אבל אני לא מבקש מכל בן אדם את ההגדרה שלו, ואני גם לא מבקש הגדרה שמתאימה רק לאזורנו. אני מבקש הגדרה כללית מהשמאל.לקבוצה שנאבקת על השלום צריכה להיות איזושהי הגדרה שלו.

שמאלני

New member
תורדה לך רוצח זונה....

תודה לך רוצח זונה שהרסת לנו את חלום השלום בגללך היום אין לנו שלום. תודה לך רוצח זונה שלקחת אקדח וירית בראש הממשלה שרק רצה להביא לנו הסכם שלום. אני מאשים אותך רק אותך רוצח זונה שהרסת את החלום לשלום עם סוריה והפלסטינים שהיינו כל כך קרובים. אני מקווה שיבוא יום ואיש יתנקם בך על הפשע והאבל שגרמת למדינת ישראל. תודה לך רוצח זונה !!!!

קלימרו

New member
אתה יודע מה...

אפילו שאתה מדבר מלוכלך...אני אצטרף אליך... תודה לך רוצח זונה. תראה אני באמת חושב שרבין היה ראש ממשלה רע...אבל להגיד שיגאל אמיר רצח זונה זה לא יפה...רבין לא היה זונה...נכון? בכל מקרה...תודה לך רוצח זונה.

תודה לך רבין, תודה.

תודה ששירתת בגבורה את ארצך במשך מעל מחצית מחייך. תודה לך שלחמת בגבורה ושחררת את ירושלים, הובלת את כוחות הפלמ"ח לעיר ב47 ושחררת אותה סופית ב67. תודה לך רבין שנתת כל כך הרבה לעמך. תודה לך על כך שהתעלמת מהאינטרס הדתי וחשבת בגדול, על השלום שבאופק. ולך, אדון קלימרו: אתה סתם אנטי ציוני, או לחלופין ציוני מזוייף. תפקח את העיניים.

אבנר.

New member
"תודה" לך רבין??

-תודה רבין, שזרקת על ניצולי אלטלנה רימונים! -תודה רבין, שהתפארת בכך בשגרירות ישראל בארה"כ ביום העצמאות! -תודה רבין, שהלכת לישון בקריית יערים כשחיילך נלחמו בשער הגיא! -תודה רבין, שהבאת לארצנו רבבות מחבלים חמושים! -תודה רבין, שנתת לרוצחים חסות וערי מקלט! -תודה רבין, שחתמת על הסכם אובדון למדינת ישראל עם הארכי רוצח ערפאת! -תודה רבין, שקראת לנו "פלופלורים" ו"2 אחוז"! -תודה רבין, שגרמת לרצח של מאות יהודים! -תודה רבין, שהפעלת משטר בולשביקי כנגד מפגיני "זו ארצנו"! לסיכום: "תודה"!!!

קלימרו

New member
ושוב תודה...

ושוב. יגאל עמיר...מגיע לך להירקב בכלא על כך ששלחת את רבין לעולם שכולו טוב ולא נתת לו לאכול איתנו את החרא שהוא הכין לנו...

למעלה