רבין סיפק נשק

Zack DA

New member
את לא רצינית

מכמה בתי ספר כבר הועפת ? מה את עושה היום ?

אני מאוד רצינית

ולא הושעתי.. הועפתי.... למספר ימים .. בערך 7 פעמים אם אני לא טועה מאותו בצפר.. והיום.. אני כרגיל..לומדת זה לא העיקרון.. כי כל האיומים להוסיף את זה לתיק האישי לא קוימו בגלל התערבות של ההורים שלי.. מה שמפריע לי זה הקטע שמעיפים אותי על רקע מפלגתי ודעותיי ..

Zack DA

New member
את כמובן צודקת במיליון אחוז

מה שמו של המוסד המזעזע שעולל לך דבר כזה ?

חשבתי כך ../images/Emo13.gif

אממ השם.. כרמל זבולון ביגור עכשיו אני לא ממש דואגת כי.. אני עוברת דירה והכל שזה גם מעבר בית ספר.. אבל עדיין חשבתי לפעול איכשהו כנגד המקום

רעיונות? הממ חשבתי על זה

הבעתי את זה ברבים .. וכל מי שרק החליט שמחובתו להתערב הבהיר לי שכל פנייה שלי למוסד מפקח על בית הספר תהיה טעות חמורה,טיפשית מיותרת ותשפיע על העתיד שלי איום? אולי.. בעיקר הסבירו לי שבית הספר לא קשור למשרד החינוך וכל העולה בראש המנהלת מקובל

Zack DA

New member
איך זה ישפיע על העתיד שלך ?

אפשר לחשוב מה כבר הכוח של המנהל הדפוק הזה.

שטויות או לא שטויות

אין לך איך להוכיח את זה נכון? חוצמזה ... זה לא שאני מפחדת מהאיומים או משהו .. המשכתי ללכת לאותו בצפר מטופש מה שאני אומרת זה שנמאס לי להיות כפופה לחבורה של אנשים טיפשים בורים וחסרי השכלה ממוצעת .. שרציתי לפעול נגד וה"מערכת" הלכה נגדי בקשר לפירוט שביקשת.. אין מה לפרט.. הבעתי דעה ימנית נחרצת והועפתי כששאלתי למה הוסבר לי ברוב הפעמים בגלל העלבת המורה או בגלל שלא ישבתי בשקט..תירוצים חסרי שחר ..

Zack DA

New member
ה"מערכת" תמיד הולכת נגדנו

מעטות הפעמים שיש לך עזרה מהמערכת, או לחילופין משהו יעיל שהם עושים.

למעלה