רבייה לעכברים...

salingre

New member
רבייה לעכברים...

אני קונה עכברים ביום שישי להרבות אותם להאכלה... אני רוצה לגדל אותם בתוך פח שחור רגיל כזה.. בחדר. פח כזה יהיה טוב? לכמה עכברים בוגרים הוא יהיה טוב? למישהוא אם נסיון יש טיפים והמלצות שיעזרו לי לרבייה מהירה ומוצלחת? וחשוב לציין-פח חדש ללא טפילים או מחלות... בפח הם גם יתרבו או שהם חייבים כלוב? ומה התנאים לרבייה?

Ella Bella

New member
יש לי משהו להעיר לך ../images/Emo140.gif

תשמע יקירי, אני מבינה שהעכבר בשבילך זה אוכל ולא בעל חיים עם נשמה . אבל לגדל בפח? הם צריכים גם לסבול עד שימותו ממילא? מה עם איזה כלוב מרווח ומאוורר ?! קשה לך להשיג? בבקשה תעשה מאמץ ! מה שתיארת נשמע לי צער בעלי חיים והתעללות ממש.

salingre

New member
?!?!?!?!?!

פח חדש אם מקום מסתר,מכסה פתוח זה סבל? יהיה להם אוכל מים אוויר והכול אל דאגה... אני לא מתעלל בבעלי חיים אפילו בכאלה שלמטאות אכילה...

AB15

New member
אל תתחיל!

עכברים זה עסק מעצבן בצורה מפחידה אני מנסה להרבות לא רק שלא מתרבים גם רבו הרגו זכר אחד אחרי זה הפרדתי אותם ל2 מהקופסא הקטנה ברחו כול ה4 תפסתי 1 עכשיו יש עוד במחסן שאני לא יודע איך לתפוס בלי לפגועה.. והאוכל שלהם עולה כבר כמו אוכל לכמה זמן.. והם גם במחיר שלהם קנה אוכל יוצא אותו דבר

s f b

New member
כנס...

טוב, בתור אחד שמבין בגידול של מכרסמים פח ! , פח זה טוב רק אם אתה משאיר אותם כמה שעות הם צריכים אויר, אור,אכל ,מים בשביל לחיות בסבבה ולהמליט. אז לתשומת לבך אקווריום מזכוכית הכי טוב (לא חייב להיות גדול).

salingre1

New member
אוקי תודה...

וכלוב רגיל לעכברים זה גם טוב? כלוב 40 ס"מ על 20 ס"מ... זה יהיה טוב לרביה? כמה עכברים אני יכול לשים שם? מה לעשות כדי להאיץ את הרבייה?

salingre1

New member
אופס... המישתמש של אחי... אל תשימו

לב

s f b

New member
כן...

כלוב רגיל זה טוב מאוד, ובשביל להאיץ את הרבייה רק טיפול טוב, ותן לטבע לעשות את שלו.

salingre

New member
>ודה!

מזאת אומרת טיפול טוב? להחליף מים כל יומיים,כל הזמן שיהיה אוכל-לפעמים גם ירקות...לא צריך טמפרטורה מסויימת?

s f b

New member
אממ...

לא, לא צריך טמפרטורה מסוימת, רק ירקות (שורשים למיניהם) מים נקיים ואוכל יבש כמובן נשורת וקצת צמר גפן. הם בונים מזה מחסה

o r i 6 6 6

New member
צמר גפן?

אני מקפיד על תפריט מגווון(ירקות,לחם,אוכל למכרסמים וכו') ועל מים..מחליף נסורת כל שבוע..העכברים בטרריום 60 על 30 מזכוכית עם מכסה רשת אוורור. אבל צמר גפן זה חדש לי..אתה יכול לפרט קצת?

s f b

New member
צמר גפן

הם משתמשים בצמר אשר נדבק לנסורת (זה תהליך עיבוד שהמכרסמים עושים ,יום יומיים לא יותר) ואז הם קורעים חתיכות ובונים מחסה.

צמר גפן משמש לבניית הקן, אבל אין בו

צורך בקיץ. טמ"פ צריכות להיות בסביבות ה22 מעלות בשביל רביה טובה מאוד.

o r i 6 6 6

New member
לגבי הטמפ'

אין לי איך לקרר להם כ"כ..אתה חושב שהם לא יתרבו בטמפ' האוויר כרגע?(הם במקום מוצל)

T0M3R

New member
יונתן זה חדש מה שאתה אומר לי

אצלי הם מתרבים ללא כל קירור בקיץ והם במחסן בחצר, כרגע יש רק 8 כלובים פעילים של עכברים (5 זכר 3 נקבות 1 זכר 2 נקבות 1 זכר ונקבה) והיום החלפתי נסורת וספרתי 100 וולדות בדיוק (!!!) ככה שאני לא מבין למה אתה מתכוון אם ב22 הם יתרבו יותר טוב מזה, אז אני מתקין עכשיו מאווררים במחסן..

תקרא קצת על גידול עכברים ותראה.

ככה גם במעבדות מחזיקים אותם. אם אני זוכר נכון פרות צריכות טמ"פ נמוכה בהרבה מ20 מעלות בשביל לתת את תפוקת החלב הטובה ביותר...

BabaGee

New member
אתר על רביית עכברים (אנגלית)

עם הרבה מידע בנושא שכתוב בצורה מאוד ברורה

T0M3R

New member
תשמעו אתרים אתרים

אבל בתכלס יש לי רבייה ככה שזה פוסל את מה שכתוב.. או שאצלי זה עכברי קסם!

למעלה