רביה 2006

yona311

New member
רביה 2006

מי מתקוון לזווג את החמוסים שלו השנה? מיכל את מתקוונת לזווג? (גורים על רמה;) תרשמו כאן... אני רק קונה השנה חמוס ראשון (ובטח שלא מזווג... לא בשנה שנתיים הקרובות?) מצטער אם זה לא המקום פשוט חשבתי שיהיה נחמד לשמוע על המלטות שיהיו בקרוב...

WTR

New member
אף אחד כאן לא מזווג

יש כאן חמוס למסירה לאחר שעבר הזנחה (אם אני לא טועה), שני חמוסים בוגרים שמחפשים בית חם וכו' וכו'.. תחכה חודש, ההודעות יגיעו מעצמן..

החמוסים

של מיכל לא יכולים להביא צאצאים כי הם מסורסים ומעוקרות. מהפורום אני חושב שאף אחד לא זיוג את החמוסים שלו. כי אנחנו פורום שבעד עיקור וסירוס. עוד חודש היו מלאה מודעות סבלנות. וכדי לעקר מטעמים בריאות.

yona311

New member
אני לא אומר בגלל שאני מעוניין

אני יודע לבד שתוך חודש האינטרנט מלא במודעות כאלה אני רק חשבתי שיהיה נחמד לשמוע מי מזווג או למי יש המלטות כבר... נ.ב. יש פה מישהו מירושליים (אם כן שישלח לי מסר בבקשה) (לא רציתי לפתוח נושא חדש) תודה.

skarlet ohara

New member
אני לא אוהבת מסרים וזה גם לא כזה

עניין חסוי אני מירושלים- מהר הצופים.

גמאני מרושלים

אבל אצלי הם מעוקרים ומסורסים
אגב נצל"ש.... הזמנתי רתמות לחמוסים באיזה חנות אחת בגבעתיים חחח!!!!!!! מזל טוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!!!!!!!

לחנות

קוראים משו כמו "דוגי דיל" והוא לא מוכר שם חיות, יש לו רק חמוסה שהוא מגדל, והיא לא למכירה.

mikonww

New member
היי דודון חמוסון תיקון קטן

אני לא מדבר בשם כולם אילה רק בשמי, ואני יודע שהדעות סוטרות ומנוגדות. כמו שנאמר "רק בארץ לנשני יהודים יש שלוש דעות" חחח אז כך אני לא ממש מסכים איתך ב100% בקשר למשפט שרשמתה "כי אנחנו פורום שבעד עיקור וסירוס" זה נכון חילקי בלבד. כן אני בעד סירוס עיקור באופן כלל ברגע שהחמוסים בידים לא מיקצועיות, ולא אנושיות. ומקצועי זה לא אתה אני או אולי אפילו מיכל עם כל הידע שיש לה, וכולם כאן ובעוד פורומים יודעים שיש לה הרבה ידע בלי עיין הרע !. אופן מקצועי זה לא אומר רק ידע, מקצועי זה גם ציוד זמין- ריפואי, טיפלוי, ניסיון. ממון- אפשרות לבסס ולדעוג למזון וטיפול הכי הכי. פני- הרבה הרבה פני. אבל זה לא אומר שתמיד יש צורך לסרס, למשל אני בעבר שלי גדלתי מספר חמוסים (9) בו זמנית, נכון שכולם היו מעוקרים ומסורסים, אבל היה לי שכן שבעצם דרכו למדתי על החייה, שהיה לו עשרות של חמוסים ושאני אומר עשרות הכוונה ל30/40, ברור שרובם היו מסורסים ומעוקרים ושוב רובם לא כולם. היתה לו חצר ענקית שבא היו כלובים גדולים, כלובים משהו בגודל של 70*60*70 אם אני זוכר נכון, ובכל כלוב כזה שנים עד שלוש חמוסים, ומערכות שתיה ומזון חצי אוטומטית. חלק מין החמוסים ניראה לי 3 או 4 זוגות, היו משמשים לריביה. לא על בסיס קבוע. לא היה מגיע למצב שנקבע אחת המליטה יותר מ3 פעמים, וגם אז באפרש של חודשים בין לבין הריון. בקיצור מה שאני מנסה להגיד זה, שזה בסדר לדעתי להרבות בעלי חיים כל עוד זה בידים מקצועיות, ויש כמה שיוצעים מהכלל כמו כלבים וחתולים שבאמת מהם לא חסר ואין ממש טעם בעוד אילה אם כן אילה כלבים גזעים שרשומים, אבל כאן במקרה של למוסים הסיפור שונה לגמרי. אוף אני מסתבך חחחח ובעוד יותר קיצור
כול מקרה לגופו. וואי יכלתי לרשום את זה על ההתחלה חחחח

mikonww

New member
דבר אחקון

לא תוקף לא מאשים לא כלום רק אומר את דעתי ומכבד את הדעות האחרות. אז אם אחד המשפטים ניראה תוקפני או פוגע או כל דבר בעל קונוטציה שלילית, מראש אני מודע אין זו הכוונה. ושוב רק דעתי הפרטים מקשר לריבוי בעלי חיים בפרט חמוסים. זהו בוקר טוב ומוגש מטעם החמוסיה בע"מ יאלה עכשיו הגיע הזמן ללכת לישון

mikonww

New member
לשעבר שכן

לא ממש הוא כבר מבוגר מאוד, מחזיק איזה שנים שלוש זוגות אבל מעוקרים מסורסים. האמת שלא דברתי איתו כבר דיי הרבה זמן, אני השאל אותו אבל לא ניראה לי סורי

למעלה