רביד גזל שוחרר

בסה``כ גזל עשה טעות כשהיה פה העונה

היה צריך לשחק בקבוצה אחרת, אבל כשעלה מהספסל הוא עלה כמו גבר ולא התבכיין שרוני מייבש אותו

Cade Foster

New member
אם גם גזל וגם אנדרסון עוזבים

כנראה שבחיפה בונים על כיאל כמחליף הראשון לדירסאו... אולי בכל זאת רוני לוי למד קצת מהטעויות בעונה שעברה

Cade Foster

New member
לדעתי

או שסואן יעזוב או שהוא ישחק בהרבה משחקים לצד דירסאו. רוני לוי תופס ממנו משום מה.

dios4

New member
סואן שחקן עם לחימה

והמון מוטיבציה, הוא לא מתבכיין שהוא לא מקבל דקות, לא עולה הרבה לקבוצה וכשהוא עולה לשחק הוא נלחם על כל כדור, עושה את הכל ונותן 120% מעצמו, לכן הוא צריך להישאר בקבוצה. אני מאמין שסואן ישחק ליד דירסאו, וכיאל יהווה מחליף לאחד משניהם כמעט בכל משחק.

שחקן אפס מאופס שמרוויח 120 אלף דולר

לעונה, שברבע מהמחיר הזה אתה יכול להחזיק כאן שחקן נוער שתבנה אותו לעתיד. לזרוק את האפס הזה לקיבינימט. תסלחו לי אם אני נשמע אטום שלא מוכן לקבל דעות של אחרים (וזה ספציפית למקרה הזה), אבל מי שמחזיק ממנו שחקן אין לו מושג בכדורגל פשוט כך.

dios4

New member
ומי אתה

שתקבע אם מי שמחזיקים מסואן יש להם מושג בכדורגל או לא? סלח לי! סואן הזה התאמץ יותר מהרבה שחקני בית שלנו . אז די עם הפקה פקה שלכם, יש מאמן והוא מחליט.

yarivlevi

New member
סואן לא שחקן ברמה שמתאימה לנו ,שחקן בינוני

מינוס , חוץ מלעשות פאולים הוא לא עושה כלום , אין לו טיפת חוכמה ומשחק לחימה זה דבר טוב ויפה אבל כשהוא מלווה בעוד דברים שאין לסואן ,הוא יכול לעלות מהספסל בדקות אחרונות כדיי לשמור על יתרון אבל לא מעבר לזה ומה שעצוב זה שיש לנו את סורמה (כרגע אנחנו לא יודעים מה הוא שווה) ואת דירסאו וכאשר אחד מהם לא יוכל לשחק (פציעות,צהובים,הרחקות וכו') המחליף הראשון יהיה סואן שזה חמור מאוד.

Benn Is Kane

New member
אני חושב שאנשים לא שמים לב לזה...

אבל עבאס סוואן פשוט לא זוכה באף כדור. או שעוברים אותו, או שהוא עושה עבירה. זה פשוט לא יאומן. וכל המסירות רוחב שלו גרועות ואף פעם לא מגיעות ליעד שלהן. סוואן לא ברמה של חיפה, וחייבים לשחרר אותו ולהביא מישהו רציני יותר במקומו ולתת יותר זמן לכיאל על המגרש.

dios4

New member
אי אפשר

לזרוק את כיאל ישירות להרכב ולתת לו לשחק 90 דקות מההתחלה. צריך לעשות לכיאל מה שלוי עשה לרפאלוב, שיתחיל להכנס כמחליף ועונה אחר כך יתחיל לקבל מקום של קבע בהרכב. כמו שהזכרתי, אם סורמה אכזב, אם דירסאו לא היה חלש העונה, ואם כבר שחררנו את סואן עכשיו, מי יהיה לנו על הספסל?רק את כיאל. וזה לא מספיק עם כל הכבוד לכיאל הוא צריך להשתפשף יותר בליגה כדי לקבל מקום של קבע בהרכב, לכן סואן נשאר בחיפה כנראה ולדעתי עד לחלון ההעברות הבא.

dios4

New member
לא כתבת

אני כולה מסביר למה לא צריך לשחרר את סואן עכשיו.

yarivlevi

New member
זאת סתם תיאוריה מטופשת

שמעון גרשון ,רמי דואני ,אורי שיטרית,נאור פסר,יובל שפונגין וכו' ,כל אלה שחקנים ש-"נזרקו" להרכב והוכיחו שהם שחקנים טובים ,אם מאמינים בשחקן אז נותנים לו לשחק ומאמינים בו ובסוף העונה עושים חשבונות ולא אחרי 2-3 משחקים לא טובים ,הצורה הכי טובה לקדם שחקן היא לתת לו לשחק והרבה ולא לתת לו כל פעם 10 דקות כי מזה לא יוצא הרבה

dios4

New member
אולי לוי

מחכה לראות איך סורמה מתאקלם בליגה הישראלית ומה היכולות שלו בליגה שלנו, ועד ינואר סואן ישתחרר במידה וראה שסורמה עומד בתנאים של לוי.

כמו שאמרתי במקרה הספציפי הזה אני מרשה

לעצמי לקבוע, כי הוא שחקן כל כך גרוע שמאפשר זאת. לחימה היתה גם בקבוצה של לחמן בעונה שעברה, ראינו לאן זה הוביל אותם. אני מסכים שלחימה זה חשוב אבל צריך גם כדורגל, ואת זה אין בגרוש לסואן.

Benn Is Kane

New member
אבל בשביל מה הוא הביא את סורמה..?

צמד הקשרים האחוריים שלנו העונה יהיו לוקאש סורמה ודירסאו, ואותם יגבו עבאס סוואן וכנראה גם בירם כיאל.

למעלה