רבותי ורבותי (וים אם את עדיין שם)

יודיX3

New member
רבותי ורבותי (וים אם את עדיין שם)

זה סופי- יצאתי מהארון. אתמול במוצ"ש זה קרה. אבא הגיב בסדר אמא היתה בהלם ולא היה לה קל בכלל. אני מקווה שעם הזמן הם ילמדו להתמודד עם זה כמו שאני למדתי להתמודד. שלכם יוד.

BabyBoy1

New member
מזל טוב ../images/Emo13.gif

אני בטוח שעם הזמן הם ילמדו לקבל את זה. בכל אופן, אתה מוזמן לפרט בדיוק מה קרה, וגם איך זה יתפתח

dudu1212

New member
מזל"ט

כעת נותר רק לפרסם את תמונתך בעיתון כדי שכל החתיכים יעוטו.

בבון35

New member
בנגוד לתגובה הזאת...

בבון מציע לך התקן מיוחד של סכיני גילוח המתאים בדיוק ל"מקום" ההוא. תסביר שאתה יצאת, לא הוצאת את ישבנך מהארון...

mia01

New member
יודי אתה גיבור!!!!!!!!!!!!!

ניסיתי כל היום להשיג לך מדבקה של "אני גיבור" שנותנים אחרי זריקות... אך ללא הצלחה. נו טוב, גם בלי המדבקה אתה הגיבור היומי שלי!! נשיקות...

יום.

New member
אוי אני מרגישה מיוחדת ../images/Emo9.gif

אני ממש ממש שמחה בשבילך. גם שעכשיו אתה כנה עם הסובבים אותך (ובעיקר בעיקר המשפחה) וגם שלפי מה שהבנתי ההורים הגיבו די בסדר ולא נישלו אותך מהירושה
גורם לי לחשוב איך ההורים שלי יגיבו.. אם בכלל.. למרות שאצלי השונה, כי אני בי, אז הם אפילו עוד יותר לא יבינו למה אני לא יכולה להיות עם גבר (טוב, מה אני נכנסת לזה עכשיו אנוכי רווקה אומללה). אני מקווה שכשהלם הראשוני יעבור, הם יבינו שלא משנה מה אתה הבן שלהם ויקבלו אותך אותך כמו שאתה.
יום.

בבון35

New member
ליום החמודה...

מקוה שגם לך הכל יסתדר.לדעתי זה יותר קשה להיות B מחד מיני. יש פשוט יותר אופציות.

בבון35

New member
...הדומחה םויל

.תויצפוא רתוי טושפ שי .ינימ דחמ B תויהל השק רתוי הז יתעדל.רדתסי לכה ךל םגש הוקמ

בבון35

New member
ליום החמודה...

מקוה שגם לך הכל יסתדר.לדעתי זה יותר קשה להיות B מחד מיני. יש פשוט יותר אופציות.

בבון35

New member
בבון גאה בך...

חושב שזה עדיף מאשר לחיות מתחת לכולם. יהיה בסדר אם אתה איש טוב כמו שאני מכיר אותך(מהפורום) הם יוהבו אותך תמיד

יודיX3

New member
הודעה לכולכם

אני ממש מודה לכל אחד ואחת מכם על התמיכה שלכם. בימים אלה אני עובר תקופה לא קלה ואפילו הודעת תמיכה מצידכם עוזרת. אם אתם מעוניינים לקרוא ולדעת יותר על היציאה שלי מהארון פרסמתי הודעה בפורום "הורים לגאים וגאות". שוב תודה :)

בריה

New member
מז ל טוב!

מדברים קודמים שרשמת, הייתה לי הרגשה שזה יבוא בקרוב. שמחה לשמוע שהיה לך את הכוח שמחה לשמוע על התגובה הראשונית שלהם. מעכשיו זה עוד תהליך ארוך- ארוך. מלא הכל מיני תחושות. אבל כיף! פשוט כיף להיות באור השמש!!

למעלה