רבותי,ההצגה קטנטנות מנסה להרוג אותי

רבותי,ההצגה קטנטנות מנסה להרוג אותי

וובכן,כמו שאריאל היקר הקדים וסיפר,כולי פצוע באיזורים שונים,חבוש,כמוש. אתמול ההצגה התחילה רע,עלינו לסצינה הראשונה,כשלפתע אני מגלה פטיש תלוי לו על אחת הקוליסות,אביזר מרשיע לפעולות ההקמה שהתרחשו שם תחת סאטלה כבדה,פשוט השאירו את הפטיש הענוג תלוי לו
. אך כמובן,עבדכם הנאמן יציל את המצב,ובשלב מסוים,כשהתחילה מוזיקה,טיפסתי לי על הקוליסה המתנדנדת,לגובה של 4 מטרים,עד הפטיש,אספתי אותו,"תיקנתי משהו",ושילחתי אותו החוצה. מצד שני,אני קולט את תום אבני משחק לו עם חבל ירוק שמשתלשל לו מהתקרה,הלכתי לי לתומי לצד שמאל,וגיליתי שהחבל שאוחז את ה"תול" בתחילת ההצגה,נשר לו יחדיו עם התול,חיברתיו לאיזו דלת,המשכתי את הסצינה,וכשיצאתי מהסצינה פשוט משכתי אותו איתי בברוטאליות.אחר כן הכל כבר היה פסדר. עד לסוף ההצגה,השלב שבו עבדכם הנאמן מקודם לתפקיד שומר ראש,ומזנק לקדמת הבמה על מנת לשמור את נפשם של גיבורי הצ´יקיטיקיאיקיס,מפני המון זועם ומשולהב של ילדים שלא זכו לגעת במשוש נפשם. בהיכל התעלו על עצמם,הורידו מסך,ובכך מנעו ממני מלעמוד בפוזה מאיימת 25 דקות במהלך יציאת קהל.ירד המסך,ולתומי חשבתי,בבקשה,נרים את המסך,נכנס פנימה,נסדר את האביזרים,ונטוס הביתה...לא ולא!!זרקתי את המסך אלעל,ובעוד אני פוסע לי את החצי מטר שבין הקדמת במה לעומק במה,מלפני המסך לאחוריו,אני קולט כי הוא חוזר אלי במהירות מדאיגה,ועוד לפני שהצלחתי לנתח את שקורה,פגע בראשי עצם מתכתי כבדד,בדיקה העלתה כי הלמטה של המסך כולו מוחזק ע"י משקולות קטנות כדי לשמור אותו פרוש ושלא יתרומם מהרוח אווץ´ בייביי

למעלה