רבוטה

רבוטה

קיבוצניקים יקרים שלום, חרשתי את הרשת כדי לגלות באיזה קיבוץ מחפשים עובדים ומוכנים גם לתת מגורים בתמורה, אבל לא ממש הלך לי. תרמו לי קצת מהידע שלכם ומסרו לי מודעות דרושים מלוח המודעות. תודה.

Yanshoofy

New member
המצב בקנטים

אני מתנצל מראש על המגילה... עקב ההפרטה מצב התעסוקה בקיבוצים ממש לא משהו, אם לנסח את זה בעדינות. מכל ענף נדרש להתייעל באופן המקסימלי בכדי להציג כמה שיותר רווח. וכמו שכולנו (?) יודעים להתייעל פירושו להגדיל את ההכנסות ולהקטין את ההוצאות. כתוצאה מכך, מרכזי הענפים לא ממהרים לשכור עובדים חדשים ואם כן מתפנה משרה יעדיפו לתת אותה לבן משק שעבד בענף מגיל 14 ולא למישהו "מבחוץ" שלא מכיר את העבודה ולא את מנהגי הקיבוץ... זה המצב כמו שאני מכיר אותו ויכול להיות שיש קיבוץ שמחפשים עובדים. בהצלחה בכל מקרה ואני מקווה שלא ייאשתי אותך כבר מההתחלה.

shahf

New member
בשאלות הנפוצות תמצאי מענה לכל

השאלות האלה

moranka

New member
רבוטה בוטה

(אפשר לקרוא במבטא רוסי כבד:) כן, בדיוק! לכי שאלות ניפוצות, שם תשובות עוזרות! (עכשיו לא לקרוא במבטא רוסי כבד:) "ומסרו לי מודעות דרושים מלוח המודעות" -זה היה ציטוט שלך.. - ואני אומרת.. וואלה. ואני אומרת עוד משהו ככה באופן כללי: אם על כל אחד שביקש כאן שנעזור לו/נביא לו/ נסדר לו עבודה (כי פשוט בגלל שאנחנו קיבוצניקים יש לנו פרוטקציות, אפילו שלנו יש בקושי עבודה בקיבוצינו המתפרטים) היינו מקבלים שקל, כבר היינו יכולים לקנות את כל תכולת הכלבו (לנו יש הרבה) ואת הספקים שלו (כולל את המשאית שמביאה לחם ב-4 בבוקר..

אני?

בקשתי פרוטקציה? אני תמה וזכה וחסודה ושומרת חוק. אני סך הכל רציתי קצת מידע פנימי, שמישהו ילחש לי באוזן שבקיבוץ בארי מחפשים. למה ישר להעליל עליי?

קיבוץ בארי? מי? מה?? מו??

|בת משק גאה|

idanem

New member
בארי???

את מקיבוץ בארי?? אולי ראיתי אותך בבצפר מתישהו?

moranka

New member
את יכולה להיות מה שבא לך

גם תמה גם חסודה גם שומרת חוק ומצידי גם יורקת רוק. אני את החיפוש עבודה שלי כבר עשיתי (בעצמי). נראה לי שלא ממש התאמצת ולא הלכת לשאלות נפוצות. וחוץ מזה לא נראה לי שקראת את מה שינשופי כתב... אבל, שיהיה לך בהצלחה!

moranka

New member
נ.ב.

ונראה לי שלא ממש הבנת את ההודעה הראשונה שלי...

מותק, למה להתעצבן?

אני בקשתי עזרה מהסוג ש'קיבוצניקית' נתנה, זה הכל. למה ישר האשמות על כך שלא חפשתי מספיק?

למעלה