ראש1

שוב שלום לכם.

ייתכן שחלקכם זוכרים - שמי אסיף ואני כתבת צעירה בשבועון הנוער "ראש1" מבית ידיעות אחרונות. הגבתי לשרשור שהתפתח בתגובה להודעתי בפורום אך ראיתי שהדיון לא הקופץ ולכן אגיב בהודעה חדשה. בתור כתבת ראש1 וקוראת של העיתון אני רוצה להגיב להודעתה של חמדונה: אני חושבת שאת טועה לגבי רמת העיתון, או בואו נגיד את זה אחרת: צודקת. העיתון הוא "רדוד", "שטחי", ויש בו ששה מדורי רכילות. בדיוק מהסיבה הזו אני בתור כתבת מנסה להציע תמיד רעיונות לכתבות רציניות: למשל, תסמונת טוראט. אם כל המרואיינים היו מגיבים כמוך, הרי ברור שהעיתון היה ממשיך להיות "שטחי" ו"רדוד" ואז היה בלי ספק חבל מאוד. כתבתי כבר את הכתבה. נפגשתי עם סובלים ועם מומחה. לידיעתך, ממש לא הצגתי אתכם כחולים, כמי שיש לרחם עליהם. בדיוק להיפך. לא נפגעתי ממה שאמרת, והעדפתי לקחת את מה שכתבת לגבי רמת הכתבים שם כביקורת (אפילו שבמקומך לא הייתי כותבת את מה שכתבת אם לא היית במקומי ככתבת, וייתכן שהיית. אם היית - סליחה מראש!
) כביקורת. תודה להורים ולמתנדבים להתראיין שעזרו ותרמו מאוד, אודיע לכם כשהכתבה תתפרסם. יום נהדר, אסיף שרתוק דרור.

חמדונה

New member
ראש1

היי, דובר כאן על בני נוער שיתראיינו לראש1. יש עדכונים? הם התראיינו? מתי הכתבה תצא?

last day

New member
אסיף :]

לפי מה ששלחת לי ממש לא הצגת אותי כחולה. אולי כטיפה מוזרה, אבל זה האופי שלי
מחכה בקוצר רוח לכתבה שתתפרסם!

חמדונה

New member
כן, כתבתי שם.

אני שמחה שלא נעלבת ולא לקחת את זה באופן אישי, כי זה באמת לא היה מכוון לכך. אני כן שמחה שיש נסיונות להוציא את העיתון מהשפל שהוא מצוי בו, אני פשוט לא רוצה שהם יבואו על "חשבון" הטורטניקים. אני עוד יותר שמחה שלא סילפת עובדות. מתי זה יתפרסם?

לגבי הפרסום - אני לא יודעת,

לרוב מעדכנים אותי דבוע לפני צאת הגליון. אני כמובן מבטיחה להודיע ברגע שאני בעצמי אדע
.

משה../images/Emo35.gif SOMEONE../images/Emo35.gif

האם מישהו התראיין בסופו של דבר? חמדונה - שלחתי מסר לכתבת. נמתין.

last day

New member
אני

ועוד ילד שגר בעירי, בן 14. אבל הוא עשה את הראיון בעילום שם לפני מה שהבנתי. אני לא יודעת מתי הכתבה תתפרסם. אבל רואיינתי כבר וגם המרואיין השני. הכתבת הייתה ממש נחמדה ונתנה לי לראות את הכתבה לפני שהיא שלחה לעורכת. רק נקווה שהעורכת לא תהרוס את הכתבה. כי היא ממש כתבה טובה (למרות שחצי מהדברים לא אמרתי והניסוח שונה לגמרי, אבל ככה זה)

last day

New member
זה לא שהיא הפליצה דברים

פשוט ניסחה את זה בצורה נורא שונה. כי אני לא מדברת ככה X_X חבל על הזלזול =\

הלנה

New member
last day....אני מכירה מקרוב..

את הילד.. אז איתך הוא דיבר? איזה יופי, לא ידעתי שאת מעירנו.

last day

New member
כן כן...

אני משם :] ואת האמת..אני גרה ממש קרוב..אני מבן גוריון.... ממש נחמד להכיר טוראטניק מעירי

לא יצרו איתנו קשר וחבל.

האמת שאני הייתי בורשה 10 ימים. לא נראה לי שדיברו איתו. כפי שאתם יודעים לביא מעורב בועדות החינוך של הכנסת במועצה המחוזית והארצית שך מועצת התלמידים. הוא מבסוט משה וזה הכי חשוב. זה גם נחשב לו כמחוייבות אישית. משה

למעלה