ראש1

smashmouth

New member
ראש1

טוב.. למי שלא יודע (וגם למי שיודע) ראש1 מתכוונים להוציא גליון פוסטרים ע-נ-ק! הרעיון בעצם זה מי שיקבל הכי הרבה פוסטרים בקטגוריה בה הוא מועמד ישימו פוסטר שלו בגליון המיוחד הזה.. Ok אז אם אתם רוצים לעלות את אנג'לינה ולקשט את הקיר שלכם עם פוסטר מיוחד שלה... עקבו אחר הצעדים הבאים: שלחו sms עם הקוד - כוכבת רווח והבחיה שלכם (זה לפי מספרים) המספר של אנג'לינה - 6 . שלחו למספר 2777 ו.. לכל הנחמדים! (והנחמדות!)
שמוכנים לבזבז עלי חצי שקל (אפילו שאתם לא מכירים אותי!) שלחו sms עם הקוד - טלוויזיה רווח ומס' 3 למספר 2777 זה בעצם יצביע לסדרה (המצויינת!) "חברים" !! תודה רבה ו... אל תחפפו! אני רוצה לראות פוסטר של אנג'לינה בגליון הזה !
ד"א אני מבטיחה להודיע כשיגיע איזשהו פוסטר או משהו עליה...

smashmouth

New member
ואוו.. בלבלתי את זה לגמרי....

(ממש לפני חצי שעה קמתי - אני חולה) נעשה הודעה מתוקנת - טוב.. למי שלא יודע (וגם למי שיודע) ראש1 מתכוונים להוציא גליון פוסטרים ע-נ-ק! הרעיון בעצם זה מי שיקבל הכי הרבה smsים (בקטגוריה בה הוא מועמד)ישימו פוסטר שלו בגליון המיוחד הזה.. Ok אז אם אתם רוצים לעלות את אנג'לינה למקום ראשון ולקשט את הקיר שלכם עם פוסטר מיוחד שלה... עקבו אחר הצעדים הבאים: שלחו sms עם הקוד - כוכבת רווח והבחירה שלכם (זה לפי מספרים) המספר של אנג'לינה - 6 . שלחו למספר 2777 זהו.. כל מה שנשאר זה לחכות.. (או להצביע שוב..!) קיצר, זה צריך לצאת - כוכבת 6 לטלפון 2777 ו.. לכל הנחמדים! (והנחמדות!) שמוכנים לבזבז עלי חצי שקל (אפילו שאתם לא מכירים אותי!) שלחו sms עם הקוד - טלוויזיה רווח ומס' 3 למספר 2777 זה בעצם יצביע לסדרה (המצויינת!) "חברים" !! תודה רבה ו... אל תחפפו! אני רוצה לראות פוסטר של אנג'לינה בגליון הזה ! ד"א אני מבטיחה להודיע כשיגיע איזשהו פוסטר או משהו עליה...

smashmouth

New member
יש כתבה - (לפני שבועיים)

צהובוני בריטניה קובעים שאנג'לינה ג'ולי מצאה לעצמה אהבה חדשה בדמות השחקן ואל קילמר ("באטמן לנצח"). הדיווח הזה קיבל אימות מסוים, כאשר אנג'לינה, שהודיעה לא מזמן שהיא לא הייתה עם גבר כבר שנה, הודתה ששנת ההתנזרות שלה מהמין החזק הגיעה לסיומה. "כן, ביליתי עם גבר, אבל אני לא נמצאת במערכת יחסים רצינית", אמרה אנג'י שלנו בתוכנית ראיונות אמריקנית. "יש לי ילד (מדוקס הקטן), ואני לא רוצה שיהיה לו אבא זמני", הוסיפה. אה, וסטוצים זה לא משהו זמני, נכון? זה מה שכתוב שם כמעט מילה במילה.. עכשיו אני צריכה לרוץ לבית מרקחת.. - אז תצביעו!!

סוזן50020

New member
../images/Emo184.gifקודם כל שתבריאי...

כבר הצבעתי לאנג'י וגם לחברים
כבר לא יכולה לחכות עד שאראה את הפרק הראשון בעונת החדשה של חברים שתשודר ביום שבת ב22:20, יאללה לא לפספס

smashmouth

New member
תודה שהצבעת לחברים!!!

הסדרה הכי טובה בטלוויזיה (בקרוב!) !!!

dilan angel

New member
צ'אאאאלוםםםם../images/Emo24.gif

וולקאם דארלינג...
את גם בפורום מישל בראנץ לא?

pinoki

New member
../images/Emo45.gif