ראש1

Sababush

New member
ראש1

אימא שלי כל יום, לוקח לה שעההה להעיר אותי היום כשהיא באה להעיר אותי היא פשוט אמרה "קיבלת ראש1 ובלו על השער" תוך דקה קמתי, חחח וכן, בלו על השער של ראש1 בנות!! פעם שניה!! מה כתוב... כתוב על החיים הקשים של לי כתוב על הבת והלהקה של סיימון על האף של דאנקן ועל סיר אלטון כמובן זהו פחות או יותר
אז מי שלא מנויה... לא לשכוח לקנות

Sababush

New member
הוא

לא נשוי, הוא סתם שוכב עם מיליון ואחת נשים ובמקרה אחת מהן נכנסה להריון ונולדה ילדה כשהוא היה רק בן 17 עכשיו האישה הזאת נשואה והילדה בת 6 וחצי כבר והוא ממש לא רואה אותה מספיק
מסכן שלי יש לו קעקוע על היד, זה פרצוף של ילדה, וזאת יענו הבת שלו, חבל שזה לא ממש יצא דומה לה :-|

noy love shane

New member
את בטח חושבת שגם אני מפגרת

אחרי שכתבת .."על הבת והלהקה של סיימון.." ואני עוד שואלת אותך..אבל..בחיים לא ידעתי שיש לו בת.. חחחחחחח

Sababush

New member
חחח

לא זה בסדר את בטח לא מעריצה גדולה שלהם? אנחנו עוד נהפוך אותך לאחת והלהקה שדיברתי עליה, זה לא בלו... זו הלהקה שסיימון מנהל, VS

noy love shane

New member
כן..על הלהקה אני כבר יודעת..

ראיתי אותם איפשהו.. ו...מי יודע...בינתיים אני מעריצה גדול של ווסטלייף.. בלו שניים.. אבל...אם את אומרת......אולי זה יקרה..חחח...

Sababush

New member
חחח

אני מזמינה כמה בנות אלי מהפורום מתישהו אז את גם מוזמנת אחרי שתראי אותם קצת בטלויזיה נראה מה תגידי חחח הלהקה של סיימון מממממש אחלה.... אני ממש מקווה שיילך להם אם נשמעים טוב ונראים טוב

Sababush

New member
3 בנים ו2 בנות

ושלושת הבנים חמודים
האמת שאפילו הבנות נחמדות לאללה

Sababush

New member
הם מחממים את בלו בסיבוב הופעות

והייתי שם ביום רביעי וחמישי שעבר אז ראיתי אותם הם שרו 3 שירים והשלישי היה ממש יפה רק אתמול גיליתי שזה COVER

noy love shane

New member
הא???

"...והייתי שם ביום רביעי וחמישי שעבר אז ראיתי אותם.." איפה היית?? היית בהופעה של בלו?? וואי מגניבבבבבבב...איפה?? אם הבנתי נכון...

chicolico

New member
../images/Emo46.gif אתן מבינות, לא אחת... לא.....

2 הופעות ! 2 הופעות ! 2 הופעות !
אני מצטער, הקנאה השתלטה לרגע...

Sababush

New member
חחחח

חמוד כשהם יבואו לארץ כולנו נוכל ללכת לראות אותם

Sababush

New member
חחח.. כן

בוומבלי בלונדון... הנה תמונה מצורפת וכן כן!! זאת אני צילמתי!!!!!! אחרי שצילמתי כל כך הרבה תמונות נוראיות בחיים שלי (*ראה ערך התמונה הנוראית שאנטוני גנב ממני) סוף סוף יצאו לי תמונות ממש טובות!!
זה הכל בזכות המצלמה

למעלה