ראש
בראש

ראש ../images/Emo66.gif בראש ../images/Emo163.gif

אתם אמורים לשפוט 2 שירים (על פי השאלות שנשאלות) ולבסוף לומר איזה מבין אותם שירים אתם מעדיפים יותר. שבוע לאחר מכן, יעלו 2 נוספים ויוזכר השיר שניצח בשבוע שעבר+מס' הקולות שהוא קיבל. אז שבוע שעבר היה לנו תיקו, 1-1, בין "יום אחד גם את תמותי" לבין "אדם חופשי". כנראה שהגיע הזמן שיצביעו יותר
התחרות הפעם תהיה בין: "מגי" ל"תאספי אותי מהרצפה". ענו על השאלות הבאות, ואימרו לבסוף, איזה שיר אתם מעדיפים. מה אתם חושבים על כל אחד מהשירים [מבחינת מילים, לחן, ביצוע...]
איזה שיר מרגש אתכם יותר
בגלל מה
באיזה שיר היכולות הווקאליות של שילה מתבטאות טוב יותר [מוזמנים גם לנמק מדוע.]
שורה אהובה מכל שיר - ולסיכום, איזה שיר אתם מעדיפים
תהנו

עכשיו אני רחווווקה.. מכאן../images/Emo41.gif

מה אתם חושבים על כל אחד מהשירים [מבחינת מילים, לחן, ביצוע...]
'מגי' פשוט מעולה, משהו בעדינות של הקול שלה בשיר הזה מקסים אותי.. ו'תאספי אותי' מעולה ובזמן האחרון הצלחתי להתחבר אליו. איזה שיר מרגש אתכם יותר בגלל מה
ואווו זה כל כך קשה. אני לא יכולה להחליט. בזמן האחרון 'תאספי אותי' מאד הצליח לגעת בי.. אני מניחה שהוא. באיזה שיר היכולות הווקאליות של שילה מתבטאות טוב יותר [מוזמנים גם לנמק מדוע.]
אני נורא אוהבת את העדינות שלה ב'מגי'. שורה אהובה מכל שיר
אני חייבת 2
"את בטח לא תבואי לכאן, בטח לא בשבילי.." "מחכה שתביני בעצמך ומתביישת לבקש." \ "למה אני אוהבת עקום?" ולסיכום, איזה שיר אתם מעדיפים
אוף נו! זה ממש קשה. טוב, 'תאספי אותי'!

"למה אני תמיד אוהבת עקום?" ../images/Emo99.gif.

מה אתם חושבים על כל אחד מהשירים [מבחינת מילים, לחן, ביצוע...]? "מגי" פשוט מעולה, המילים שלו ממש נוגעות ומדוייקות, והביצוע השקט שלה רק מצמרר יותר. "תאספי אותי מהרצפה" רועש יותר, בועט יותר, מילים מעולות, הייתי רוצה לשמוע את זה בלחן שקט יותר. איזה שיר מרגש אתכם יותר? בגלל מה? אני חושבת ש"מגי", כי אני יותר מזדהה עם המילים. באיזה שיר היכולות הווקאליות של שילה מתבטאות טוב יותר [מוזמנים גם לנמק מדוע.]? קשה לי לשפוט, אבל "מגי". שורה אהובה מכל שיר - "היא לא מקשיבה בכלל, זה לא מעניין אותי יותר, שתיקח את הטררם שסביבה, תגידי לי, מה אני? חוויה שאת חווה?"
. || "מלצר שואל אותי מה אני רוצה, מה אני רוצה, תגידי לי". ולסיכום, איזה שיר אתם מעדיפים? "מגי".

אוי, איך שכחתי...

בשורה אהובה מ"תאספי אותי מהרצפה", ברור ש-"למה תמיד אני לבד, כשהכי אני רוצה להיות ביחד?". גאונות.

izzys

New member
חופשי חפרתי../images/Emo122.gif

מה אתם חושבים על כל אחד מהשירים? [מבחינת מילים, לחן, ביצוע...] "תאספי אותי מהרצפה" מתנגן לי כמו מנטרה בראש. הוא עושה משהו בבטן ששמור לשירים מאוד מסויימים. ככה שלהתייחס ללחן, הביצוע והמילים לא עובד אצלי, אני פשוט אוהבת הכל בתוצר המוגמר. "מגי" מעולה בביצוע עם גבע אלון (1.5.04), ובאופן כללי אני חושבת שהוא מגולל סיפור, הוא מתפתח, וכמו כל המוזיקה של שילה הוא כ"כ אמיתי. לא מתבייש. הוא מספר תחושות בפשטות מקסימה. איזה שיר מרגש אתכם יותר? בגלל מה? תאספי אותי מהרצפה. יכול להיות שזה נכון רק לתקופה הנוכחית. אבל הוא מנגן במדיוק, במילים ובצלילים את מה שמרגיש. באיזה שיר היכולות הווקאליות של שילה מתבטאות טוב יותר [מוזמנים גם לנמק מדוע.] מבחינתי יכולת וקאלית היא להרגיש את השיר, ושילה פשוט כואבת בתאספי אותי מהרצפה. היא לא אפטית, לא אדישה. היא לגמרי חשופה, היא כאילו חווה הכל דרך השיר. וזה מה שהכי עושה את זה בקול שלה בשיר הזה. שורה אהובה מכל שיר - מגי- "למה לי שתמצי אותי מהר? / מה זה שתמיד אני מחפשת ולא מוצאת? / ואיך להשתנות פתאום? ואיפה יש לי מקום כשאין לי אצלך? / שרק אהיה חזקה עכשיו." תאספי אותי מרצפה- פשוט כולו. ולסיכום, איזה שיר אתם מעדיפים? תאספי אותי מהרצפה.

למעלה