ראש
בראש

ady18

Well-known member
ראש../images/Emo26.gif בראש

ג'וני מול אהבה באור וצל
שורה אהובה מג'וני?
שורה אהובה מאהבה באור וצל?
איזה לחן יותר אוהבים?
איזה שיר יותר אוהבים בדיסק?
איזה שיר יותר אוהבים בהופעה
ובכללי ג'וני או אהבה באור וצל?

I מ י ר ב I

New member
../images/Emo9.gif

שורה אהובה מג'וני?מכיר את זה? הוא מנסה,אוי כמה שזה יפה בחיי... שורה אהובה מאהבה באור וצל?WELL,זה אומנות,HELLO כאילו...אומנות(חולה על השורה הזו) איזה לחן יותר אוהבים?אהבה באור וצל בעיבוד ההופעה,אחד הטובים!!!!!! איזה שיר יותר אוהבים בדיסק?אהבה באור וצל איזה שיר יותר אוהבים בהופעה-אהבה באור וצל!!!!! ובכללי ג'וני או אהבה באור וצל?אהבה באור וצל
אחד הטובים של אריק....

ady18

Well-known member
עונה

שורה אהובה מג'וני?ג'וני כאן זה משמח אם שום דבר בחוץ כבר לא יקרה אם שום דבר בפנים לא יסתדר תרגע אני נמצא עכשיו איתך חבר שורה אהובה מאהבה באור וצל?השגעון שלי ואן גוך השתיקות שלך זה רפאל ,ספונגה סוריאליסטי איזה לחן יותר אוהבים?ג'וני איזה שיר יותר אוהבים בדיסק?אהבה באור וצל איזה שיר יותר אוהבים בהופעהג'וני ובכללי ג'וני או אהבה באור וצל?שניהם אוהבת אהבה באור וצל הוא מיוחד והוא מדהים אבל ג'וני יותר קל כאילו להתחבר מבחינת המילים הביצוע קצת פחות לדעתי יכלו לעשות את זה יותר טוב...

עונה

שורה אהובה מג'וני?ג'וני בא, אז אני שוכח לרגע מהכל. שורה אהובה מאהבה באור וצל?השמחה שבי זה לנון, העצבות שבך זה קייב,השגעון שלי זה ואן-גוך, השתיקות שלך זה רפאל, איזה לחן יותר אוהבים?אהבה באור וצל איזה שיר יותר אוהבים בדיסק?אהבה באור וצל איזה שיר יותר אוהבים בהופעה- אהבה באור וצל ובכללי ג'וני או אהבה באור וצל?אהבה באור וצל

ר א ל ף

New member
גם עונה

ג'וני מול אהבה באור וצל שורה אהובה מג'וני? כמובן ש"אם כל מי שרחוק לא יתקרב? אם כל מי שקרוב לא ישאר? תרגע, אני נמצא עכשיו איתך, חבר". שורה אהובה מאהבה באור וצל? בגלל שמירב לקחה לי את השורה, אכתוב אחת נוספת - "אני מלחין לך את האגן, בסיגנון פולק אמריקאי ישן" איזה לחן יותר אוהבים? הלחן של ג'וני אמנם מרגש, אבל גם מאוד בנאלי לדעתי, לכן אלך עם אהבה באור וצל. איזה שיר יותר אוהבים בדיסק? אהבה באור וצל איזה שיר יותר אוהבים בהופעה? בהופעה האחרונה שהייתי בזאפה, הוא ביצע את "אהבה באור וצל" משלב מסויים בגרסת רוק מגניבה, וזה היה דה בסט ובכללי ג'וני או אהבה באור וצל? אהבה באור וצל כמובן שאני אחפור..

I מ י ר ב I

New member
לקחתי לך את השורה../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif

אתה יודע,השורה הזו לא שלי....

DrunkenBar

New member
עונה :]

שורה אהובה מג'וני? "אם כל מי שרחוק לא יתקרב אם כל מי שקרוב לא ישאר"... שורה אהובה מאהבה באור וצל? "השמחה שבי זה לנון העצבות שבך זה קייב,השגעון שלי זה ואן-גוך השתיקות שלך זה רפאל" איזה לחן יותר אוהבים? אהבה באור וצל איזה שיר יותר אוהבים בדיסק? ג'וני איזה שיר יותר אוהבים בהופעה אהבה באור וצל ובכללי ג'וני או אהבה באור וצל? לא יודעת... קשה חח נראה לי ג'וני..

למעלה