ראש
בראש

ady18

Well-known member
ראש../images/Emo26.gifבראש

אם היה לזה סיכוי נגד תשמח
שורה מ"תשמח" שאתם אוהבים?
שורהשאתם אוהבים " אם היה לזה סיכוי"?
לחן של איזה שיר אוהבים?
איזה יותר אוהבים בדיסק?
איזה שיר יותר אוהבים בהופעות?
איזה אוהבים בכללי?

I מ י ר ב I

New member
אם היה לזה סיכוי../images/Emo99.gif

שורה מ"תשמח" שאתם אוהבים?השקט אצילי היום,השקט משכר,נכון? שורהשאתם אוהבים " אם היה לזה סיכוי"?לדעת איך את נראית כשאת בוכה,בחדרי חדרים כשהם לא מסתכלים.. לחן של איזה שיר אוהבים?אם היה לזה סיכוי איזה יותר אוהבים בדיסק?אם היה לזה סיכוי איזה שיר יותר אוהבים בהופעות?תשמח ממש טוב בהופעה,במיוחד השקט לפני הצעקה... אני מקווה לשמוע את אם היה לזה סיכוי בקרוב בהופעה. איזה אוהבים בכללי?אם היה לזה סיכוי *מישהי שאלה אותי אם אריק מסורתי או משהו כזה,בגלל שהיא קראה את אם היה לזה סיכוי והוא כותב אלוקים ולא אלוהים ושזה ממש יפה(הבחורה שאמרה לי את זה דתיה).

1shiran1

New member
יאא,את יודעת שגמני שמתי לב 'לאלוקים' ?

חחח אבל אז קלטתי שבכלל בבחורה הוא אומר 'אלוהים'.. אבל בכל מקרה, יפה שהוא רשם אלוקים חחח אני מקווה שהוא יאמץ את זה גם לבחורה עם החתולים..
כי זה באמת יפה :)

Rachel47

New member
ב"בחורה" הוא שר "אלוהים"../images/Emo15.gif

ב"אם היה לזה סיכוי" הוא כתב אלוקים פשוט כי זה הרבה הרבה הרבה יותר יפה ומקסים "ירחם השם אלוקים" זה כאילו לקחת את הציטוט הזה צעד אחד קדימה אלוהים זה איך ש"כולם" אומרים אלוקים זה יותר..לא מיוחד..נו..קרוב לדת..זה כבר מעבר לסתם להזכיר את השם המשפט הזה ממש מיוחד לטעמי והוא ממש נטמע בי (כל פעם שמישו אומר "חס וחלילה" אני משלימה בלב את השורה שבשיר
)

1shiran1

New member
חחחח כנ"ל חחחח

בגלל זה גמני חושבת שזה יותר מיוחד שהוא שר "אלוקים"...

ady18

Well-known member
עונה

שורה מ"תשמח" שאתם אוהבים?"ואל תכעס אם היא תקבל ממישהו פרח עם מכתב חרוט בכתב ידי עכשיו אולי תבין כמה טוב לך איתה ותשמח" שורהשאתם אוהבים " אם היה לזה סיכוי"?"לעמוד איתך מתחת לחופהללטף לך את הבטן להרגיש שכהוא יבעט" או אולי את שוטפת כלים ולא אומרת דבר" לחן של איזה שיר אוהבים?תשמח איזה יותר אוהבים בדיסק?אם היה לזה עוד סיכוי איזה שיר יותר אוהבים בהופעות?ברור שתשמח איזה אוהבים בכללי?תשמח

sm18

New member
ראש בראש

שורה מתשמח שאתם אוהבים- "פתאום, היא אומרת 'נגמר לי מתוק. אני צריכה קצת רחוק'..." (מצטלצל מגניב). שורה מ'אם היה לזה סיכוי'- "הכדוריות הלבנות שלי כבר יראו להם מה זה" לחן- של 'תשמח' יותר אוהבת- 'תשמח' בהופעות- 'אם היה לזה סיכוי' בכללי- תשמח!!

אם היה זה סיכוי../images/Emo47.gif

שורה מ"תשמח" שאתם אוהבים?תשמח כי רק אני, רק עכשיו מבין כמה טוב היה איתה.אל תכעס אם היא תקבל ממישהו פרח עם מכתב חרוט בכתב ידי, עכשיו אולי תבין כמה טוב לך איתה שורהשאתם אוהבים " אם היה לזה סיכוי"?אני רוצה...לעמוד איתך מתחת לחופה,ללטף לך את הבטן, להרגיש כשהוא יבעט.לטייל אתכם ברגל, ללכת יד ביד ביד. לחן של איזה שיר אוהבים?אם היה לזה סיכוי איזה יותר אוהבים בדיסק?אם היה לזה סיכוי איזה שיר יותר אוהבים בהופעות? כבר הרבה זמן לא שמעתי את אם היה לזה סיכוי בהופעה...
אבל תשמח מיוחד...השקט שלפני והמחיאות כפיים של הקהל שחושב שהשיר תם איזה אוהבים בכללי?אם היה לזה סיכוי

איילת75

New member
אם היה לזה סיכוי../images/Emo23.gif השיר האהוב עלי!

אם היה לזה סיכוי נגד תשמח שורה מ"תשמח" שאתם אוהבים? עכשיו היא מתעייפת ועל ירכך את ראשה היא מניחה, אל תחליף תנוחה גם אם היא קצת לא נוחה. שורהשאתם אוהבים " אם היה לזה סיכוי"? אני רוצה לקום איתך בבוקר, לשתות באנינות את טעם הרוק שלך ליפני שצחצחת שיניים, לנקות בעדינות את הלכלוך הרטוב שלך קצת אחרי שפקחת את העיניים. לחן של איזה שיר אוהבים? תשמח איזה יותר אוהבים בדיסק? אם היה לזה סיכוי איזה שיר יותר אוהבים בהופעות? תשמח איזה אוהבים בכללי? אם היה לזה סיכוי - ענק -

למעלה