ראש
בראש

ady18

Well-known member
ראש ../images/Emo26.gifבראש

הפעם שני השירים היותר קצבים בדיסק המתוקות האחרונות\שער שש
שורה אהובה מהמתוקות האחרונות
שורה אהובה משער שש
איזה לחן יותר אוהבים?
איזה שיר יותר אוהבים בהופעות?
איזה יותר בדיסק?
ובכללי מה יותר אוהבים?

I מ י ר ב I

New member
עונה...

שורה אהובה מהמתוקות האחרונות-תגידי,איפה את חושבת את יושבת? על קרוסלה בקרקס? שורה אהובה משער שש-ואם אתה רוצה לצאת,3 שעות לברוח,3 שעות לשכוח,תבוא תשב איתנו בשער 6 איזה לחן יותר אוהבים? המתוקות האחרונות איזה שיר יותר אוהבים בהופעות? זו שאלה ממש קשה,2 השירים פשוט מעולים בהופעה!!! איזה יותר בדיסק? המתוקות האחרונות ובכללי מה יותר אוהבים? המתוקות האחרונות

ady18

Well-known member
אצלי

שורה אהובה מהמתוקות האחרונות? "קראו לה הדס או הדר נו עם שיער כזה לא שתקה לדקה יש כרטיסים לבלט רוסי יש מנצנסטר וליברפול בערוץ 5 שורה אהובה משער שש?בשבילם 'אופסייד' זה שם של להקה,'דרבי' זו ארץ רחוקה, מי שכובש זאת אמריקה ומי שמבשל זאת המנקה, בשלוש עשרה ושתיים איזה לחן יותר אוהבים?המתוקות איזה שיר יותר אוהבים בהופעות?שער שש אודי המלך ובמתוקות זה מאיה אז קשה אבל בכול הזאת האווירה בשער שש בהופעות מנצחת... איזה יותר בדיסק?המתוקות ובכללי מה יותר אוהבים?המתוקות

עונה

שורה אהובה מהמתוקות האחרונות-זה לא נתפס שלא נכנס אם לא פותחים את המכנס? את לא קולטת-את שורטת לי את הדרדס, שורה אהובה משער ששמכאן הדשא נראה תמיד הכי ירוק, מכאן הניצחון מרגיש הכי מתוק. איזה לחן יותר אוהבים? שער שש איזה שיר יותר אוהבים בהופעות?שער שש איזה יותר בדיסק?מתוקות ובכללי מה יותר אוהביםשער שש

אז ככה

שורה אהובה מהמתוקות האחרונות-תגידי איפה את חושבת את יושבת על קרוסלה בקרקס? שורה אהובה משער 6-אני נותן לו מקסימום עונה לפני שהוא חוזר כמו ענק הביתה לשער 6 לחן-שער 6 בהופעה עוד לא הייתי אבל מה ששמעתי-שער 6 בהופעה אני יותר אוהב את המתוקות בדיסק אני יותר אוהב את שער 6

איילת75

New member
התשובות שלי

שורה אהובה מהמתוקות האחרונות: היתה אחת עם תחת משגע, ממודל ומפוסל כמו שרק אלוהים יודע. שורה אהובה משער שש: גדל איתי מגיל צעיר, יושב עכשיו עם ראש העיר מול שער שש ב-V.I.P, עם אוכלי חינם, יוצאי צבא, עם חליפה ועניבה ב-V.I.P איזה לחן יותר אוהבים? שער שש. איזה שיר יותר אוהבים בהופעות? המתוקות האחרונות. איזה יותר בדיסק? המתוקות האחרונות. ובכללי מה יותר אוהבים? המתוקות האחרונות.

oz18oz

New member
אממ

שורה אהובה מ"מתוקות אחרונות" - "זה לא נתפס שלא נכנס אם לא פותחים את המכנס אתה קולט'תה שורטת לי הדרדס..." שורה אהובה מ"שער 6" - "... בשבילם אופסייד זה שם של להקה... ומי שמבשל || זאת המנקה" לפני שאני עונה על השאלות הבאות הקדמה: "מתוקות אחרונות יצא לרדיו והיה יותר מוכר ולכן השיר כבר נהיה לנו מוכר יותר.. שער 6 לעומת זאת לא יצא לרדיו ולא הושמע באותם כמויות באוזני אנשים אז הוא יותר חביב בתקופה הזו לפי דעתי.. בכללי הייתי נותן למתוקות אחרונות ציון יותר גבוה -אם שניהם היו ברדיו או שניהם לא היו יוצאים לרדיו. אבל בהתאם למציאות שער 6 יותר עכשוי אז אני עונה כאילו שניהם היו\לא היו ברדיו: איזה לחן יותר אוהבים - קשה מאוד להחליט לחנים מעולים בשני השירים איזה שיר יותר אוהבים בהופעות - מתוקות אחרונות איזה יותר בדיסק - מתוקות אחרונות איזה שיר יותר אוהבים בהופעות - שער 6 יותר מיוחד בהופעות יותר קיצבי. מתוקות אחרונות עדיין לוקח -יותר יפה ובכללי מה יותר אוהבים - מתוקות אחרונות

למעלה