ראש
בראש!

ראש ../images/Emo190.gif בראש!

אז אחרי שלא פתחנו שבוע שעבר, המשחק נפתח השבוע, עמכם הסליחה וזה
. [מישהו שם לב בכלל? P:] לפני שבועיים התחרו שני שירים מאוד אהובים בפורום - ג'קט VS. משהו אמיתי, הצבעותיכם התחלקו כך - ג'קט - 3 קולות. משהו אמיתי - 6 קולות. וטל אחד יחיד. [נמנע] ולכן, המנצח של לפני שבועיים הוא -
משהו אמיתי
. והפעם, לבד VS. כשאתה לבד והשאלות הקבועות - מה אתם חושבים על כל אחד מהשירים? [מבחינת מילים, לחן, ביצוע...] באיזה שיר היכולות הווקאליות של עברי מתבטאות טוב יותר? שורה אהובה מכל שיר: לסיכום - איזה שיר אתם מעדיפים? שבת נעימה [מה שנשאר] ושבוע טוב [כמה שאפשר]
, ים וצליל
.

וואי קשהה =\

שני שיריםם מדהימיםם!! מה אתם חושבים על כל אחד מהשירים? [מבחינת מילים, לחן, ביצוע...] לבד = איזה שירר!!!!
המיליםם.. אין מילים:p הלחןן כנ"ל והביצועע מושלםם! כשאתה לבד= שיר מיוחדדד.. שונה קצת מהשירים של עברי.. מילים ממש יפותת נוגעות... הלחןן שמח! מקפיץץ... חמוד =] והביצועע מדהיםם! מתחברת =] באיזה שיר היכולות הווקאליות של עברי מתבטאות טוב יותר? נמנמנממ לבד שורה אהובה מכל שיר: לבד= "אם הן כל כך מעצבנות אז תנסה בנים"
כשאתה לב= "איך זה עושה אותך אומנותי כשאתה לב.. כמעט קנית מצלמההההה" לסיכום - איזה שיר אתם מעדיפים? אממ קשה קשה.. =\ לבד|כתר

o r a n o o s h

New member
וואייי ממש קשה...

טוב היה לי ממש קשה לבחוב אבל בסוף בחרתי את לבד.. גם לי אין כוח לשאלות חח...
מקווה שזה לא מבאס

katz777

New member
כשאתה לבד..

לבד - לא שמעתי בחיים שלי, כנראה שלא כזה מוכר.. כשאתה לבד - השיר האהוב עליי של עברי, עוד לא הייתי בהופעה שהוא שר אותו, אני רוצה לשמוע את זה בגרסה של הופעה.. אני נורא מתחבר למילים, יש מצבים כאלה שאני סתם לבד ככה, אמנם אני בן 17 אבל אני גר בבית משל עצמי, בית ליד ההורים ויש הרבה מצבים כאלה, כמעט כל יום בשעות הלילה.. חוצמזה, לחן קצבי וטוב מה צריך יותר מזה.. הבית האהוב עליי בשיר : לצאת עם כלב לטיול, כשאתה לבד, להתעניין באנשים, כשאתה לבד, מי עם גברים, מי עם נשים, מי ילד מפוחד, הולך לישון באלכסון.

ונטורי

New member
"זה רגש מזוייף אבל למי אכפת..../images/Emo35.gif"

מה אתם חושבים על כל אחד מהשירים? [מבחינת מילים, לחן, ביצוע...] לבד- אני אוהב את הקטע של השני קולות הלחן קליט הביצוע מדהים
כשאתה לבד-לחן קצבי כזה אני אוהב הקול של עברי חותך כזה גבוה אהבתי
באיזה שיר היכולות הווקאליות של עברי מתבטאות טוב יותר? לבד
שורה אהובה מכל שיר: לבד-"יש לי עוד חיים לתת הגוף הזה עוד חי.." כשאתה לבד-"ויש ימים שנגמר לך האור, ויש ימים שרק רוצה לגמור הכל, ומקומות שלא נראו לך יפים, פתאום קוראים לך, פתאום קוראים לך לבוא."
לסיכום - איזה שיר אתם מעדיפים?לבבבבבבבדדדדד

מעיייין

New member
ואו... קשה!

מה אתם חושבים על כל אחד מהשירים? [מבחינת מילים, לחן, ביצוע...] לבד
ממש אהבתי את הלחן.... מוסיקה מקפיצה כזאת... משמחת... אפילו שהמילים הם יותר על בדידות.. המילים ממש יפות, הן מצליחות להעביר את התחושה של ה"לבד" וגורמות לך לחשוב. והביצוע מושלם
ממש אהבתי ת'קטע של ההתחלה שיש כזה "לבד,לבד" במן הד כזה... כשאתה לבד
לחן ממש מגניב. כיפי. עושה מצברוח טוב! מילים טובות... יש כאן כל מיני קטעים שלא כל כך הבנתי איך זה מתקשר... והביצוע ממש יפה! עם כל הלחישות והצעקות וזה.... באיזה שיר היכולות הווקאליות של עברי מתבטאות טוב יותר? ואו. אין-לי-מושג.
שורה אהובה מכל שיר: לבד- זה רגש מזוייף אבל למי אכפת כשאתה לבד- זה טוב לעור של הפנים זה שאתה נחמד, לאנשים, לסיכום - איזה שיר אתם מעדיפים? בגלל שחייבים אז לבד. אבל הוא מנצח בממש ממש טיפה.

../images/Emo121.gif../images/Emo85.gifעונה../images/Emo178.gif

מה אתם חושבים על כל אחד מהשירים? [מבחינת מילים, לחן, ביצוע...]
"לבד"
אחחח איזה שיר מדהים מדהים מדהים, הלחן ממש יפה, שיר קליט, ביצוע כרגיל- מושלם, בעיקר בפזמון
"כשאתה לבד"
גם שיר ממש מצוין
אני אוהבת מאוד את הלחן הקליט וגם המילים טובות במיוחד, הביצוע מדהים
באיזה שיר היכולות הווקאליות של עברי מתבטאות טוב יותר?
"כשאתה לבד"
שורה אהובה מכל שיר:
"לבד"
"יש לי עוד חיים לתת הגוף הזה עוד חי"/ "זה סרט מטומטם עם אלימות קשה, אתה חושב שזה יפה כמו החיים שלך"/ "כולם עכשיו לשים את יד ימין על הפנים להסתכל עמוק האושר הוא בפנים, לא להחזיק חזק קרוב אל החזה, אתה חייב קצת לשחרר את הדבר שאתה הכי רוצה"/ "אני מזיע בטירוף אבל רועד מקור"/ "אם הן כל כך מעצבנות אז תנסה בנים"
"כשאתה לבד"
"זה טוב לעור של הפנים זה שאתה נחמד, לאנשים, לא מתמכר ומתפורר"/ "וגם כשמתגנב בלבול כשאתה לבד אתה שוטף אותו עם וודקה"/ "לצאת עם כלב לטיול כשאתה לבד להתעניין באנשים כשאתה לבד מי עם גברים מי עם נשים מי ילד מפוחד הולך לישון באלכסון"/ "ויש ימים שנגמר לך האור ויש ימים שרק רוצה לגמור הכל ומקומות שלא נראו לך יפים פתאום קוראים לך, פתאום קוראים לך לבוא" לסיכום - איזה שיר אתם מעדיפים?
"לבד
"

למעלה