ראש
בראש

ראש ../images/Emo190.gif בראש

שבוע שעבר התמודדו שני שירים זה מול זה - "זמן" ו"שירים", אתם בחרתם:
7 קולות ל"זמן".
2 קולות ל"שירים".
2 לא החליטו.
ולכן, הזוכה - "זמן"! הפעם, יתמודדו זה מול זה "חורף"
ו"כשהקיץ יבוא".
ענו על השאלות הבאות: מה אתם חושבים על כל אחד מהשירים? [מבחינת מילים, לחן, ביצוע...] באיזה שיר היכולות הווקאליות של עברי מתבטאות טוב יותר? שורה אהובה מכל שיר - לסיכום - איזה שיר אתם מעדיפים? תהנו
, ים וצליל.

נועמופ

New member
../images/Emo9.gif

מה אתם חושבים על כל אחד מהשירים? [מבחינת מילים, לחן, ביצוע...] אמ.. "כשהקיץ יבוא" הוא מגניב, יש לו לחן נחמד כזה, מילים די טובות חוץ מהעובדה שהוא חושב שכשיגיע הקיץ הוא יהיה מאושר. לעומת זאת ל"חורף" יש לחן מושלם, ביצוע מושלם ומילים מושלמות
באיזה שיר היכולות הווקאליות של עברי מתבטאות טוב יותר? לא יודעת..
שורה אהובה מכל שיר - "רצון חזק לחבק, לנשק ולברוח"
, "וכמה שחשוב לזכור שהימים עוברים"
. לסיכום - איזה שיר אתם מעדיפים? ממממממממ, חורף!!

עונה../images/Emo103.gif../images/Emo183.gif

ענו על השאלות הבאות: מה אתם חושבים על כל אחד מהשירים? [מבחינת מילים, לחן, ביצוע...] חורף- וואיי אחד השירים שלו שאני יותר אוהבת, שיר מדהים בעיניי
. כשהקיץ יבוא- פחות אוהבת.. אבל בכל זאת עברי כתב אותו אז הוא טוב
, והלחן מדהים פשוט
באיזה שיר היכולות הווקאליות של עברי מתבטאות טוב יותר? חורף.. (אני לא ניטראלית פה.. אני מתה על 'חורף') שורה אהובה מכל שיר - 'כמו ילד שפחד ובא לישון עם ההורים', 'רצון חזק לחבק, לנשק ולברוח' לסיכום - איזה שיר אתם מעדיפים? חורף

maymayush

New member
אל תעשו לי את זה! למה דווקא בינהם?!

מה אתם חושבים על כל אחד מהשירים? [מבחינת מילים, לחן, ביצוע...] "חורף"- ה-שיר של החורף. מבטא את ההרגשה שלי במהלך החורף, כל מילה בו, כל פסיק... הכל כל כך נכון. והלחן החורפי, המרגיע, הביצוע השקט והמרטיט...מדהים.
. "כשהקיץ יבוא"- אני מאוד אוהבת את הדימוי של הקיץ לתקופת אור, תקופה טובה יותר. פשוט שיר מדהים. הלחן פשוט נשמע כמו חלום, מרגיע, עוטף, מלטף, נעים, וכמו כן גם הקול של עברי. אני לא מסוגלת להכריע בינהם בקטגוריית מילים ולחן. באיזה שיר היכולות הווקאליות של עברי מתבטאות טוב יותר? "חורף". שורה אהובה מכל שיר - "חורף"- "ואז נהיה חורף, הביא לי כמה מחשבות על אהבה על אנשים ועל שמחה וכמה שחשוב לזכור שהימים עוברים". "כשהקיץ יבוא"- "בא לי פתאום שהקיץ יבוא ויחד איתו יבוא האושר הזה שאני כל כך מחכה... שיבוא... שיקח אותי מפה..." לסיכום - איזה שיר אתם מעדיפים? אוףף... לא רוצה לבחור!. נגיד ש"חורף". אבל רק בגלל הקול של עברי, כי שכל השאר הם פשוט שווים. וגם כאן ההבדל ממש קטן.

../images/Emo42.gif\../images/Emo182.gif

מה אתם חושבים על כל אחד מהשירים? [מבחינת מילים, לחן, ביצוע...]
"חורף"
אני מאוד מתחברת אליו, בעיקר את המילים
"כשהקיץ יבוא"
גם אוהבת, אבל דווקא את הלחן
. באיזה שיר היכולות הווקאליות של עברי מתבטאות טוב יותר?
חורף. שורה אהובה מכל שיר -
"כשהקיץ יבוא"
"בעיניים האלה יש משהו נשבר מבפנים".
"חורף"
"וכמה שחשוב לזכור שהימים עוברים". לסיכום - איזה שיר אתם מעדיפים?"חורף"
.

לא עושים דברים כאלה! ../images/Emo12.gif

טוב, הממ. מה אתם חושבים על כל אחד מהשירים? ששניהם מושלמים?
.. הממ, המילים של "חורף" גאוניות.. כמה פשוטות, כמה עוברות בראש של כל אחד בחורף, וככה מדהימות. הלחן שלו רק מדגיש את אווירת החורף [אללי, מבחן בספרות לפאנים] והביצוע, הממ, כאילו יש משהו יותר מושלם מ"על אהבהההההההה"
. ו"כשהקיץ יבוא" אני חושבת שהוא יותר הממ, מיוחד? יותר כואב כזה. שיר חורף למתי שכואב, ולא למתי שיורד גשם, ויושבים מול החלון ומתלהבים. באיזה שיר היכולות הווקאליות של עברי מתבטאות טוב יותר? "כשהקיץ יבוא".. במיוחד הקטע המגניב שיש את הפזמון בהפוך ברקע
. שורה אהובה מכל שיר - "אתה מבין שהבדידות שלך נשארת מבפנים" ו"רצון חזק לחבק, לנשק ולברוח".. [אבל באמת שאני יכולה לצטט פה את שני השירים במלואם..] לסיכום - איזה שיר אתם מעדיפים? "חורף". לא, "כשהקיץ יבוא". כן. "כשהקיץ יבוא". החלטתי.

האגוש

New member
../images/Emo6.gif

אני אומרת לך, התגלית הזאת הייתה צריכה להיכנס לטאגליינס
.

lLlol

New member
../images/Emo183.gif

מה אתם חושבים על כל אחד מהשירים? [מבחינת מילים, לחן, ביצוע...] שניהם שירים מושלמים באיזה שיר היכולות הווקאליות של עברי מתבטאות טוב יותר? אין לי מושג
שורה אהובה מכל שיר -"שהקיץ יבוא ויחד איתו יבוא האושר הזה שאני כל כך מחכה" "כמו ילד שפחד ובא לישון עם ההורים" לסיכום - איזה שיר אתם מעדיפים? חורף

shaaaaani

New member
הו אני אוהבת את הפינה הזאת ../images/Emo9.gif

מה אתם חושבים על כל אחד מהשירים? חורף- שיר מקסים, מילים מדהימות ולחן כמובן מדהים
כשהקיץ יבוא- אחד האהובים עליי של עברי, מילים לחן הכל. הוא שר אותו ממש יפה, כיף לשמוע אותו. באיזה שיר היכולות הווקאליות של עברי מתבטאות טוב יותר? כשהקיץ יבוא שורה אהובה מכל שיר חורף "ואיזה יופי, יושבים מול החלון הענקי זה כמו מראה אל תוך, המחשבות שלי" "וכמה שגבוה וכמה שנמוך אני לא נבהל" כשהקיץ יבוא "ובא לי איך בא לי פתאום שהקיץ יבוא ויחד איתו יבוא האושר הזה שאני כל כך מחכה" "תחרות מכשולים וכמה זה טוב לאהוב את ההיפך" לסיכום - איזה שיר אתם מעדיפים? כשהקיץ יבוא

האגוש

New member
אבל ../images/Emo12.gif

לא
זה קשה
מה אתם חושבים על כל אחד מהשירים? [מבחינת מילים, לחן, ביצוע...] בחורף אני פשוט מאוהבת מהפעם הראשונה ששמעתי
. זה שיר חורף קלאסי, שרק גורם לרצות להתכרבל מתחת לשמיכה עם תה
[או עם מישהו..|מגלגלת עיניים|] זה שיר מקסים! מבחינת מילים, לחן, ביצוע, הגיטרה שחורקת
. פשוט וטוב. "כשהקיץ יבוא"- אליו פחות התחברתי בהתחלה, כאילו, לא ממש התייחסתי אליו באופן שונה או מיוחד. עוד שיר. עד שזה פשוט בא לי בבום
והקשבתי למילים, ופשוט, וואו
. זה שיר מדהים, עצוב ומדהים. המילים כ"כ חזקות. באיזה שיר היכולות הווקאליות של עברי מתבטאות טוב יותר? דווקא בחורף. :] כי אפשר לשמוע את עברי, נטו. שורה אהובה מכל שיר - "ואז נהיה חורף, הביא לי כמה מחשבות על אהבה" , "בעיניים האלה, יש משהו נשבר מבפנים". לסיכום - איזה שיר אתם מעדיפים? יש לכם מושג עד כמה השאלה הזאת בלתי אפשרית?
"חורף" , בגלל שזה פשוט שיר שעושה לי טוב.

אבלאבלאבל.. ../images/Emo10.gif

ענו על השאלות הבאות: מה אתם חושבים על כל אחד מהשירים? [מבחינת מילים, לחן, ביצוע...] "שהקיץ יבוא" - שיר מדהים! כמה פעמים זמזמתי אותו בתקופה האחרונה, המילים שלו מדהימות, מילים קצת לא מובנות, מסתוריות
חורף - מבטא בדיוק את מה שאני חושבת על החורף, בצורה שלילית אבל כל כך יפה
באיזה שיר היכולות הווקאליות של עברי מתבטאות טוב יותר? בחורף שומעים את עברי יותר טוב ואני מאוד אוהבת את הסלסול הקל שלו "כמה מחשבות על אהבהה"
, ב"שהקיץ יבוא" זה קצת מעומעם. שורה אהובה מכל שיר - "כי ככה חשבתי זה טוב, שללטף זה מקצוע" - "כשהקיץ יבוא" "שני ליטר גשם, ובא לי, איך בא לי פתאום שהקיץ יבוא, ויחד איתו יבוא האושר הזה שאני כ"כ מחכה" - כ"כ נכון
"ואז ניהיה חורף, הביא לי כמה מחשבות, על אהבה
, על אנשים ועל שמחה, וכמה שחשוב לזכור שהימים עוברים" "נגמר קיץ, אתה מבין שהבדידות שלך נשארת מבפנים" "זה כמו מראה אל תוך המחשבות שלי" לסיכום - איזה שיר אתם מעדיפים? אין לי מושג :| אני נמנעת D:

וול ../images/Emo13.gif,

מה אתם חושבים על כל אחד מהשירים? [מבחינת מילים, לחן, ביצוע...] כשהקיץ יבוא -
אלוהים, המילים כ"כ קולעות ופגועות. הלחן לבוש בול. מה עוד? חורף - השיר משקף בול את מה שהעונה ממחישה. הלחן רק מוסיף. באיזה שיר היכולות הווקאליות של עברי מתבטאות טוב יותר? חורף. שורה אהובה מכל שיר - חורף - "נגמר קיץ, אתה מבין שהבדידות שלך נשארת מבפנים...", "ואיזה יופי, יושבים מול החלון הענקי זה כמו מראה אל תוך המחשבות שלי..." כשהקיץ יבוא - "בעיניים האלה יש משהו שנשבר מבפנים...", "ואיפה הפסקתי לשמור, נתתי לרגש לברוח..." לסיכום - איזה שיר אתם מעדיפים? חורף.

Covers girl

New member
זה אכזרי!../images/Emo7.gif

חורף VS. כשהקיץ יבוא: מה אתם חושבים על כל אחד מהשירים? [מבחינת מילים, לחן, ביצוע...] מילים- 'כשהקיץ יבוא'. לחן- 'כשהקיץ יבוא' & 'חורף'. ביצוע- 'חורף'. באיזה שיר היכולות הווקאליות של עברי מתבטאות טוב יותר? זה שונה, אבל כ"כ דומה. אי אפשר להחליט, בכל אחד מהם זה אותו קול של אותו העברי, אבל קצת שונה. ממש "אותה גברת בשינוי אדרת".
שורה אהובה מכל שיר - "וכמה שחשוב לזכור שהימים עוברים" ['חורף'], "רצון חזק לחבק, לנשק ולברוח" ['כשהקיץ יבוא']. לסיכום - איזה שיר אתם מעדיפים? אוח, זה כ"כ קשה.
'כשהקיץ יבוא', אבל זה ממש ממש גבולי.

driffted girl

New member
"פחות מהלב שכואב..כבר לא יורד לסלון

...בתחתונים"
ענו על השאלות הבאות: מה אתם חושבים על כל אחד מהשירים? [מבחינת מילים, לחן, ביצוע...] חורף- ליריקה מושלמת, המילים פשוטות עם עוצמה. לחן- מלנכולי כזה, קצת מדכא. ביצוע- לא משו...משתמע כאילו עברי מתאמץ בחלקים להעלות את הטון... כשהקיץ יבוא- המשפטים כ"כ לא קשורים אחד לשני, אבל כ"כ משלימים האחד ת'שני- יותר ממושלם!. לחן-ערב לאוזן...אני אישית מתענגת וזה משרה בי תחושת רוגע. ביצוע- מדהים! אמיתי באיזה שיר היכולות הווקאליות של עברי מתבטאות טוב יותר? כשהקיץ יבוא. שורה אהובה מכל שיר - "כי ככה חשבתי זה טוב שללטף זה מקצוע"- כשהקיץ יבוא... "הביא לי כמה מחשבות על אהבה על אנשים ועל שמחה"- חורף. לסיכום - איזה שיר אתם מעדיפים?כשהקיץ יבוא
למרות שהחורף שליטעעע

למעלה