ראש 1 השבוע...

loserontheloose

New member
ראש 1 השבוע...

אז ככה, ראש 1 עשו קצת טוב וכרגיל הרבה רע. - אין כתבה על הדיסק החדש עדיין, אבל הדיסק יצא השבוע. לא יפה!! - במצעד של ראש 1, Incomplete עדיין מקום ראשון. טוב ויפה, רק שעדיין הם מתעקשים לאיית את זה Incoplete... אני שולחת את כולם במערכת ראש 1 לעשות את המועד ב' בבגרות באנגלית. - בניוזיק יש כרגיל את האייטם של "בואו נעצבן את המעריצות של הבקסטריט בויז". האייטם של השבוע נקרא "פרחח בריבוע", כרגיל על ניק. נמאס לי שהם כותבים כל מה שכתוב בעיתונים. ברור שאם משהוא מופיע בצהובון, הוא תורה מסיני. - אבל, וזה אבל חשוב - יש פוסטר של הבויז. עמוד אחד ולא 2, אבל פוסטר. התמונה היא אחת התמונות הקבוצתיות מ-gettyimages, אבל אני לא בטוחה איזה כי אחותי גנבה את העיתון אז אני לא יכולה להשוות ולראות.

חבל שאני לא בבית ככה ההייתי רואה

מה ראש 1 כתבו. בא לי לבטל את המנוי וזהו!
ולפחות הם שמו פוסטר... גם משהו
ומה הם בדיוק כתבו ב"פרחח בריבוע"? ועוד איזה כותרת

loserontheloose

New member
"פרחח בריבוע"

הנה מה שראש 1 (טוב, עמרי ויסמן ה"מוכשר") כתב: "לכל מי שטוען שניק קרטר לא פרחח - קבלו עוד הוכחות שכן. עדי ראייה טוענים שניק לא הפסיק להתחיל עם בנות במסיבת ההשקה של האלבום החדש של הבקסטריט בויז 'נבר גון'. הוא אפילו שלח את המאבטחים שלו שיסרקו את המועדון ויאתרו עבורו בחורות שוות. ניק התלהב במיוחד מהבת של גיטריסט הרולינג סטונס קית' ריצ'רדס, אלכסנדרה, אולם היא הייתה צמודה חזק לחבר שלה, די.ג'יי יהודי בשם ניק כהן. פרחח, פרחח, ועוד פעם פרחח!" טוב, אז אני לא שמעתי מהסיפור הזה ואני תוהה מאיפה ראש 1 מביאים את הזבל הזה. הסיפור הזה הוא לא אותו סיפור שהם הצמידו לאשר לפני שבוע?

איזה שטויות../images/Emo6.gif

הם בטח חורשים על הצוהובנים
גם אני לא שמעתי את הסיפור הזה, וזה באמת זבל אחד גדול. שימצאו לעצמם חיים
ובקשר לסיפור עם אשר, ראש 1 רק מביא את השמועות שכתבו בעיתונים בחו"ל, הוא לא ממציא אותם. כנראה לעיתונים בחו"ל אין כבר על מה לכתוב אז הם חוזרים על זה שוב ושוב
ותודה

sivanick

New member
חח טיפשים

בכוח מנסים לשכנע אותנו שהוא פרחח. בחיים לא שמעתי על הסיפור הזה אבל גם אם זה נכון זה לא אומר שהוא פרחח. מה כולה חיפש בחורות

efratushh

New member
אני ראיתי את זה!

ממש לא ממזמן, ונורא התעצבנתי, אז התקשרתי אליהם (שוב..) ממש שפכחתי את כל הכעס שלי על העורך (שכחתי את השם שלו..) ובגדול זה מה שהצלחתי להוציא ממנו : * יהיה בסדר.. יהיה בסדר.. (הוא חזר על זה כל רגע..
) *שבוע הבא תהיה כתבה על הבויז. וזהו...
אי אפשר לצפות מהם להרבה...

למעלה