ראש מתפוצץ

ראש מתפוצץ

שלום לכם,כבר יום וחצי שממש כואב לי הראש,העניין הוא שאין לי חום ואקמול וכאלה לא עזרו לי. הבעיה שלי היא שיש לי לחץ באוזנים כמו שיש שאתה נוחת עם מטוס או שיורדים לים המלח,והלחץ הזה באוזניים שאני לא מצליח לשחרר אותו גורם לי לכאב ראש ממש מעצבן.ניסיתי לעשות את השיטה שסוגרים את האף ונושפים אבל זה לא עזר. מה אני יכול לעשות בנידון? תודה

0 אור 0

New member
כל מיני דברים שאפשר לנסות

ללעוס מסטיק לעשות אדים (עם מעט אקליפטוס) לשכב עם הרגליים מורמות וכמובן תרופת הפלא: לשתות הרבה ולנוח

נכון אמרת...יורדים לים המלח ../images/Emo66.gif

שינויי מזג האוויר מלווים בשינויים ברומטריים שלרבים מאיתנו גורמים לכאבי ראש ואף למיגרנות. האם ניסית לכרוך על ראשך מעין "בנדנה" בחוזקה? זה עוזר. גם טבילת הראש במים חמים זורמים או קרים זורמים (יש שינוי בין אדם לאדם) עוזרת להפגת כאבי הראש. אם יש בהישג ידך עלי טימין (קורנית), רוטה, מרווה או נענע - כל אלה במשרה יעזרו מאוד להקלה על כאבי הראש ( כל צמח בנפרד כמובן) גם תה קמומיל יקל על כאב הראש. אגב השיטה של נשיפת אויר מהאף הסתום עלולה לגרום לקרע בעור התוף - הזהר ממנה. בריאות מלאה לך.

כדאי לבדוק טיפול בנרות הופי אצל

מטפל ברפואה משלימה. נרות הופי הינם נרות חלולים וארוכים. מכניסים בעדינות (כמה שנעים) נר לאוזן והמטפל מדליק את הקצה שלו. האש והחום יוצרים ואקום ושואבים החוצה את עודף הנוזלים ופותחים את האוזן. הטיפול אינו כואב, לא חודרני, פשוט ויעיל. יש לו מספר התוויות נגד, שאל עליהן את המטפל שלך.

למעלה