ראש- השנה!!!

ראש- השנה!!!

אז ככה... לא מצאתי שאלון חמוד, אז נמציא משו...
איפה אני חוגג את החג ועם מי :
מה אני הכי אוהב בראש השנה:
מה אני הכי אוהב לאכול בראש השנה:
מה אני מאחל לחברי הפורום [אפשר גם מישהו ספציפי] לכבוד ראש השנה: זהו, שיהיה חג שמח ושנה טובה לכולם!! תענו!!! :)

.

איפה אני חוגג את החג ועם מי : אמא,אבא,אחים,סבא,דודים.בבית שלי.התנחלות. מה אני הכי אוהב בראש השנה: שהכל פתוח ויש התחלות חדשות,יענו..אני אוהבת את המשמעות של החג ולא את הדבריים החומריים בו(אוכל?) מה אני הכי אוהב לאכול בראש השנה:עוף בדבש.. מה אני מאחל לחברי הפורום [אפשר גם מישהו ספציפי] לכבוד ראש השנה: שנה טובה ומקסימה לכולכם, בהצלחה בכל מה שתעשו,בבצפר,בתנועה,בחיים האישיים. חולה עליכם ,אש.

baraluf

New member
שנה טובה!

חוגג בקיבוץ שסבא וסבתא שלי ודודים ובני דודים שלי גרים בו, עם המשפחה. לא חג מיוחד במיוחד, זה שיש חופש זה כבר טוב. לאכול.... אני מאמין שיהיה בסדר, כל בשר יבוא לי בטוב
לחברי הפורום שתהיה שנה טובה, שהמצב בקינים ישתפר, תהיה יצירה עצמאית(שמוצרוקים,ערבים וכאלו...). לשכבת שומריה, תהליך קבוצות המשך טוב, ושיהיה כיף ונחמד בקבוצות השונות, שיהיה טוב בצופי נודד ושיהיה טוב בכללי. שוב, שנה טובה!

TziMHoNoa

New member
.....

איפה אני חוגג את החג ועם מי : בבית, אמא אבא ואחיות מה אני הכי אוהב בראש השנה: את הרימונים! מה אני הכי אוהב לאכול בראש השנה: אני בכלל לא זוכרת מה אוכלים, אבל הפירות של אחרי האוכל זה כייף מה אני מאחל לחברי הפורום [אפשר גם מישהו ספציפי] לכבוד ראש השנה: שיהיה חג טוב, הזדמנות לפתוח דף חדש יש כל יום...

למעלה