ראש השנה זמן לחשבון נפש? או עוד חג באג'נדה??????? אני כבר שנה שניה שלא מכינה עוגות דבש בפרנציפ
ס סוף עונה New member 5/10/05 #1 ראש השנה ../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif זמן לחשבון נפש? או עוד חג באג'נדה??????? אני כבר שנה שניה שלא מכינה עוגות דבש בפרנציפ
ראש השנה ../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif זמן לחשבון נפש? או עוד חג באג'נדה??????? אני כבר שנה שניה שלא מכינה עוגות דבש בפרנציפ
C cookie13 New member 5/10/05 #2 את והפרינציפים שלך... חשבון נפש עושים ביום כיפור בייבי! את, אני, קובות, וסלמון עם עשבי תיבול וברוקולי מוקפץ. אההה! גם עוגת לימון ובבה! מואהההההה! שנה טובה מותק!
את והפרינציפים שלך... חשבון נפש עושים ביום כיפור בייבי! את, אני, קובות, וסלמון עם עשבי תיבול וברוקולי מוקפץ. אההה! גם עוגת לימון ובבה! מואהההההה! שנה טובה מותק!
ס סוף עונה New member 5/10/05 #4 בבה=בבר ?????../images/Emo8.gif תגידי, אפשר שידור חוזר??? ובכיפור זה כבר זמן להחלטות שאחרי חשבון הנפש של ראש השנה, לא?
בבה=בבר ?????../images/Emo8.gif תגידי, אפשר שידור חוזר??? ובכיפור זה כבר זמן להחלטות שאחרי חשבון הנפש של ראש השנה, לא?
C cookie13 New member 5/10/05 #5 החלטות חשובות כמו: להתחיל דיאטה לפני או אחרי החגים? בבה או בבר? סלמון או רוסטביף?? למעלה או למטה? החלטות קשות... קשה! קשה!!
החלטות חשובות כמו: להתחיל דיאטה לפני או אחרי החגים? בבה או בבר? סלמון או רוסטביף?? למעלה או למטה? החלטות קשות... קשה! קשה!!
א אייל 401 New member 5/10/05 #6 קוקי צאי מהבית את רואה יותר מידי פירסומות לובה של שופרסל קשה קשה חג שמח
C cookie13 New member 5/10/05 #7 קוקי לא יוצאת מהבית!! קוקי צריכה לנוח. קוקי זקוקה להיות במצב מאוזן אבל קשה........קשה....... משעמם להסתכל על התקרה!!
קוקי לא יוצאת מהבית!! קוקי צריכה לנוח. קוקי זקוקה להיות במצב מאוזן אבל קשה........קשה....... משעמם להסתכל על התקרה!!
ש שגית המקורית New member 5/10/05 #8 ../images/Emo2.gif לא מכינה עוגת דבש בפרנציפ ../images/Emo35.gif את גם בפרנציפ לא חותמת... מה יהיה כל כך רציתי לשלוח אלייך את פו ל ועוגה של דבש
../images/Emo2.gif לא מכינה עוגת דבש בפרנציפ ../images/Emo35.gif את גם בפרנציפ לא חותמת... מה יהיה כל כך רציתי לשלוח אלייך את פו ל ועוגה של דבש