ראש השנה, תל אביב

JamesNox

New member
ראש השנה, תל אביב

ראש השנה בתל אביב. לילה, אחרי ארוחת החג.
אחותי וגיסי התעלו על עצמם השנה. או הגזימו לגמרי. תלוי את מי שואלים.
האחיינים שלי קרסו ראשונים. הנסיכה התנדבה לעזור להשכיב אותם, ואז נרדמה על הספה.
המבוגרים המשיכו לשוחח ולצחוק ולשתות מהיין שבעלי קנה עוד כמה שעות. כן, זהו בעלי ואדוני. הגבר היחידי שאני מכיר שאפשר להנחית אותו בעיר זרה בערב חג והוא ימצא בקלות מקום שמוכר יינות שעונים על הסטנדרטים שלו.

ועכשיו אנחנו בדרך למלון. אחותי הזדעזעה מהרעיון שנעיר את הנסיכה, כך שזה רק שנינו.
אני זוכר ימים שלא הייתי מעיז ללכת מחובק עם גבר ברחוב ישראלי. גם לא בתל אביב, גם לא באמצע הלילה. אבל אני כבר ניו יורקי מדי ושיכור מדי מכדי לשים לב.
כשאנחנו מתקרבים לרצועת המלונות שעל רחוב הירקון אני מתחיל לשעשע אותו בסיפורי גן העצמאות מנעורי הרחוקים. לא שהיו לי הרבה, הייתי ילד דוס וביישן. אבל לעומת שנות הארון השמרניות שלו אני יוצא ממש הולל. הוא צוחק ומחבק אותי חזק. אני אוהב את קול הצחוק שלו בלילה.

בחדר הוא פותח לרווחה את החלון ויוצא למרפסת. ״רואים מפה את הגן הזה שסיפרת לי עליו?״ הוא שואל.
״לא ממש״ אני אומר ״חושך. וחוץ מזה, זה מקום מהוגן עכשיו. יש אינטרנט, וגריינדר. אף אחד כבר לא מסתכן.״ אני נכנס בחזרה פנימה. אני בדרך כלל בסדר עם גבהים, אבל יש משהו במרפסת הזו, שתלויה מעל הכלום השחור של הים, שהופך לי את הבטן.
״חבל״ הוא אומר.

אני נכנס ראשון להתקלח. כשאני יוצא הוא עומד שוב במרפסת. זו קומה גבוהה, וגם בלילה הנוף מדהים. אמנם הים חשוך, אבל תל אביב זוהרת. אני עוטף את עצמי במגבת ומצטרף אליו. הוא מתקרב אלי, מלטף ביד אחת את גבי החשוף. ואז, פתאום, בתנועה מהירה, הוא אוזק את ידי הימנית למעקה ולוקח לי את המגבת.

אני יורד על ברכי, מנסה לצמצם את העירום החשוף שלי. ״בבקשה״ אני מתחנן, מבועת לרגע
״אל תהיה נקבה״ הוא אומר בנוקשות, ואז מתרכך ״אני אכבה את האור במרפסת, תרגע״

אני הרבה דברים, רגוע זה לא אחד מהם. אבל אני מציית.
הוא מושך אותי לעמידה. מותח את זרועותי. קושר את היד השניה למעקה, הכי רחוק שאפשר.
אני עם הפנים החוצה, זרועות מתוחות עד כאב, מרגיש כאילו שאני עומד ליפול בכל שניה. אני גבוה, והמעקה די נמוך.
הוא מוריד סטירה מצלצלת על הישבן שלי. כדי שאזכור מי פה הבוס, הוא מסביר, וגם כי יפה לי אדום. ואז הולך להתקלח.

אני עוצם את עיני. לא, הרבה יותר גרוע ככה.
הוא יוצא מהמקלחת, מהמהם לעצמו, מיבש את שערו במגבת. לוקח את הזמן. מוזג לעצמו כוס וויסקי מהמיני-בר.
כשהוא חוזר אלי סוף סוף אני מתוח כמו קפיץ. הוא מעביר את ידו על גבי, מלטף ומרגיע.
״תפשק את הרגלים״ הוא לוחש
בכל דחיפה שלו לתוכי אני מרגיש כאילו שאני נופל. ידיו אוחזות במעקה משני צדדי, ואני מוחזק רק על ידי האזיקים. והזין שלו.
ואז הוא מנתק את ידיו מהמעקה ואני צועק בבעתה.
אבל הוא כורך אותן סביבי, וכמו תמיד אני בטוח לחלוטין בזרועותיו.
הוא מנדב כף יד ידידותית, וכל המתח והפחד והעיפות מתנקזים ממני. אני גומר קצת לפניו.
כשהוא מתנתק ממני אני נרעד.
״אני רק מביא את המפתח״ הוא מנשק אותי על הכתף.
הוא משחרר אותי ומסובב אותי אליו. אני קורס בזרועותיו.

במיטה הוא כורך את כל גופו מסביבי ומנשק אותי עד שאני רדום, מפוייס, ושבע רצון.
״אני מתחיל לאהוב את תל אביב״ הוא אומר. או שאולי חלמתי.

A לוןA

New member
יא אללה...איך התגעגעתי...

אם ככה התחילה השנה... מה לנו כי נלין?

איזה כיף.

JamesNox

New member
תודה מותק, גם לך.

וכל עוד זה לא תל אביב באוגוסט זה בסדר.
(לא כאילו שאצלנו היה יותר קריר באוגוסט, כן? והים הרבה יותר רחוק מהבית.)

כל פעם שהוא אומר כאלו דברים אני מתענג לרגע על הרעיון של חזרה לארץ. ואז המציאות באה ומתישבת לי על הראש.

JamesNox

New member
תודה

ואהבתי את החתימה שלך.

JamesNox

New member
התכוונת שווים
לא?

לצערי זה רק ביקור אחד מיני רבים. כל פעם אני משתעשע ברעיון של עליה, ואז אני נזכר שלא רק הרצונות שלי קובעים.

JamesNox

New member
אבל הגבירה!

אני כותב כשיש לי משהו מענין לספר.

אני לא חושב שיש הרבה קהל לפוסטים בסגנון:
יום ג'
התעוררתי בבוקר לפניו. הספקתי לצחצח שינים ולהשתין, ולהעיר אותו בנשיקה. הוא שלח ידים קצת כך שהייתי צריך לחשוב כמה דקות על פריס הילטון כדי שאוכל לסגור את המכנסים וללכת להכין ארוחת בוקר.
נגמרו הצ'יריוס של הנסיכה, אבל היא אמרה שממש לא נורא ולקחה מהדגנים עתירי הסיבים של אבא שלה. עשתה פרצוף נגעל, לקחה ממני כסף לבייגל בדרך ויצאה לבית הספר.

הוא סיים לקרוא את העיתון עם כוס התה השניה בזמן שאני עשיתי סדר במטבח, פיניתי מדיח ועשיתי רשימת קניות שבראשה צ'יריוס.

התקשרתי לחברתי ב' לשאול אם היא צריכה משהו מהסופר, ואם אני יכול לקחת איתי את בתה הקטנה (שהיא בת הסנדקות המתוקה שלי) איתי לסופר. היא ממש נהנית מזה לאחרונה, ואנחנו מדברים על דברים כמו צבעים וצורות ומאכלים. היא אמרה שבשמחה, ושהן מיד יבואו.

בינתים הוא התמתח, שלח יד והפיל אותי לחיקו. התנשקנו קצת ובדיוק אז, כמובן, הגיעו הבנות. רצתי להתקלח בזמן שהתינוקת העסיקה את עצמה בספל התה של בעלי. החלפתי לה בגדים והלכנו לסופר. זה לקח קצת זמן כי היא מתעקשת ללכת לבד. אבל היה נחמד, היא התנהגה יפה מאד, ושנינו קיבלנו כפרס ראזבריז (אין לי מושג איך קוראים להם בעברית), שאכלנו על הספסל מחוץ לסופר.

החזרתי אותה לאמא שלה והלכתי הביתה. הצצתי לחדר העבודה שלו כדי לראות אם בא לו להמשיך קצת, אבל הוא היה עסוק. אז הלכתי לעשות קצת כביסה עד שמהמשלוח יגיע.
באחת קראתי לו לאכול ארוחה קלה - כריך ופירות. הזכרתי לו לקחת את הכדורים שלו. הוא עשה פרצוף. עשיתי לו פרצוף בחזרה. פיניתי, ניקיתי ורצתי ברגע האחרון לחדר הכושר. שעה וחצי אימון בהשגחה שמיועד להקל על כאבי הגב שלי, ועוד חצי שעה עבודה על שרירי כתפיים כי אהובי מסתכל יותר מדי על חתיכים בים.

מקלחת. לא להסתכל על המאמן של המשקולות מתקלח. לא להסתכל על המאמן משקולות מתקלח. לא להסתכל על המאמן משקולות מתקלח. דאם. טוב, אין ברירה. מקלחת במים קרים. בעעע.

מחכה לנסיכה מחוץ לבית הספר. כל פעם שהיא רואה אותי עומד בחוץ היא מחייכת חיוך כזה גדול שהשמש נראית פתאום חיוורת. הולכים הביתה ביחד, ובדרך עוברים בחנות ספרים. רולינג סטון בשבילי, הדי וי די של האוונג'רז גם כן בשבילי, פנטזיה מעצימה לנערות בשבילה, ובשבילו איזה ספר שהוא הזמין.

בבית היא עושה שיעורים ואני נשכב קצת לישר את הגב. יש לה קצת שאלות אז אני קורא לה לשבת לידי. אני אוהב כשהיא באה לשאול אותי, במיוחד כי אני הרי לא ממש הסמכות האינטלקטואלית הראשית בבית.

לרגל הדיסק של האוונג'רז אני מודיע שאוכלים ארוחת ערב מול הטלויזיה. הוא מתלונן קצת, אבל אני מתעלם. מכין טאקוס ושתיה, והנסיכה מטעינה את הדי וי די ומוצאת אותו מתחבא בחדר העבודה שלו. היא גוררת אותו לסלון ומבטיחה לו שיש המון חתיכים. הוא מעסיק את עצמו באוכל עד שרוברט דאוני ג'וניור מופיע על המסך, ואז מפסיק להתלונן.

כשהסרט נגמר הנסיכה מפנה את הצלחות למדיח, והולכת להתקלח. עוד לא מאוחר מדי אז אני מרשה לה קצת זמן מחשב לפני השינה. כשמגיעה שעת השינה שלה היא באה לתת נשיקת לילה טוב לשנינו והולכת לישון בלי תלונות. היא כנראה ממש עייפה.

אני מכין לשנינו תה בזמן שהוא מתקלח.
כשהוא יוצא מהמקלחת אני מתלבט אם להתקלח שוב או לא. הרי התקלחתי בארבע אחרי האימון. הוא תופס אותי ומפיל אותי על המיטה, מדגדג אותי במסווה של ריחרוחים, לבדוק אם אני מסריח או לא. אני מנסה לצחוק בשקט, כדי לא להעיר את הילדה. הוא פותח לי את המכנסים ושואל אם עשיתי ביד היום. אני אומר לו שלא, ומתוודה על הקטע במקלחות במכון כושר. הוא חושב שזה נורא מצחיק. "בוא, מסכן שלי" הוא אומר "מהבוקר רק מתעללים בך". הוא עושה ביד לי ולעצמו בו זמנית. שנינו גומרים כמעט ביחד, ואז אני בהחלט צריך להתקלח. כשאני יוצא מהמקלחת הוא בפיג'מה, קורא את הספר שהבאתי לו מהחנות. אני מתלבש ונכנס למיטה לידו, מזפזפ בטלויזיה בשקט. כשנמאס לו לקרוא הוא אומר לי לכבות את הטלויזיה, מכבה את האור ומחבק אותי. הוא נרדם די מהר ואני נשאר ער עוד כמה שעות.

בהחלט יש קהל

גם לעדכונים "רגילים" כביכול. כמישהו כותב טוב אז הוא פשוט כותב טוב ואתה ג'יימס כותב מצויין.

Cגלית

New member
אתם

לא רק זוג נפלא, אתם זוג נפלא עם נסיכה קסומה!
נשארתי ללא מילים!

למעלה