ראש השנה שלי

ספרנו1

New member
ראש השנה שלי

אתמול, יום ראשון, 16:00 ומשהו , אני מחליט שלא מתחשק לי להעביר את החג לבד ונרשם לארוחה של האגודה בשיתוף המרכז הגאה. כעבור שעתיים עולה על מונית למרכז העיר (ירושלים) ומשם מונית שירות לת"א ועוד קו פנימי לדיזינגוף סנטר ואז קצת ברגל לארוחה בגן מאיר. מתיישב. חג שמח חג שמח. לידי א' , מנהל רכש בבית חולים, מולי א' מורה בתיכון בצפון בת"א.
א' 1 טיפוס די מעצבן , לא מפסיק להתלונן שחם ובאופן כללי לא הכי סימפטי. א' 2 מאד נחמד והשיחה בינינו קולחת. הוא בן 45. נשארים שניינו ועוד כמה חבר'ה לדבר אחרי הארוחה עד 22:30 בלילה, ואז א'2 מזמין אותי לטיול בגן עד שהיין ירד לו והוא יוכל לנסוע חזרה לדירתו. בהמשך עולה ה"חשד" שא'2 מעוניין במשהו מיני, אבל גם כשהוא מבין שאני לא בקטע הוא ממשיך להיות נחמד והשיחה קולחת. הוא מספר איך יוצא לו לפגוש במסיבות בת"א בוגרים שהיו בעבר תלמידים שלו.דברים על תרבות הגייז התל אביבית וגם על הרבה נושאים שלא קשורים לקהילה. הוא מסביר לי בצורה מאד יפה על הסאונה בת"א ואיך העניינים מתנהלים שם. מתחילה התלבטות אם אלך לאוויטה או לסאונה החדשה.
בהמלצתו, אני הולך לאוויטה כשאני מתעתד ללכת לסאונה לקראת 2-3 בלילה. באוויטה ערב ארוויזיון, אני מבקש מהברמן פרננסקנר והוא שואל אותי מה זה, אז בסוף אני מזמין הייניקן. מתיישב על מושב לא נוח אבל היחיד שפנוי ולוגם לאיטי מהמשקה. בחור חמוד שנראה כתייר מחייך אלי (לפני כן כשהזמנתי בבר כבר המבטים נפגשו). אני די מייבש אותו.
אני פוגש את ד' וא' , שני חבר'ה באיזור גילי שגם היו בארוחה, וד' מתחיל איתי. א' מניח ידיו על הכתף שלי ושל ד' ואומר שאנחנו מתאימים. אני לא יודע איך להגיב. כעבור זמן קצר ד' שואל אם הייתי בקטע של א'2, אם אני בקטע של מבוגרים ולכן אין לו סיכוי איתי? ואני אומר שלא הייתי בקטע של א'2 אבל שבאופן כללי אני בקטע של מבוגרים. הוא מבקש לדעת מה זה מבוגרים, 40? ואני אומר 30, 40 (הייתי נחמד מדי מכדי להגיד לו שבקלות רבה אני יכול להמשך גם לצעירים, אבל שהוא ספציפית לא הטעם שלי).
האלכוהול, החרמנות ו/או כל גורם קוסמי אחר גורמים לכך שאני מצטער שייבשתי קודם לכן את התייר, ואני אומר זאת לד'. כעבור זמן קצר ד' וא' עוזבים. אני מנסה ליצור קשר עין עם התייר אבל כנראה שהוא נפגע כי אני לא מצליח במשך כשעתיים. אוכל את הלב שייבשתי אותו קודם. הוא כזה חייכן וחברותי וחמוד.
מוזיקה טובה. אווירה טובה. מזמין עוד בירה.
בשלב מסויים אני מתיישב על ספה ליד התייר . סוף סוף הוא מחייך אלי. הפעם אני מחייך חזרה בבירור וקם מהספה להציג את עצמי.
קוראים לו לרבר או רלבר או משהו דומה, הוא מפולין, אח כירורגי. שאנחש בן כמה הוא, אני מנחש 25-26 (למרות שהוא נראה לי 28-29) והוא אומר שהוא 38 בחודש הבא. אתה נראה הרבה יותר צעיר. מקשקשים קצת, מכיר לי את חבריו, הוא מחייך אלי חיוך גדול ומביט בעיניי ואני מחזיר. הוא אומר שהשיער שלי יפה ומלטף. ככה כמה פעמים. הוא אומר שאני לחוץ. לא זוכר מה אני עונה לו. הוא אומר שהוא לא רוצה סקס ולא כלום. ואני אומר לו שאפשר להתנשק. ואז אני רוכן לנשק אותו והוא חומק. ובסוף מתנשקים. ואז אני אומר שאני רוצה נשיקה ארוכה. ומתנשקים כמה פעמים. וקצת לא נוח לו, ואני שואל אם נעים לו שאני שם? והוא אומר שכן. ואני אומר שהוא עוצר את עצמו, והוא מראה לי את הטבעת ביד , שגם קודם ראיתי אבל התייחסתי אליה כאקססוריז ולא ייחסתי לה חשיבות. ואני שואל איפה החבר שלך? והוא אומר חברה, אני ביסקסואל. וחברה שלי לסבית. אני שואל: לסבית? איך היא נמשכת אליך? והוא אומר משהו על זה שהחיים שלו מטורפים.
אני אומר לו שזה רק הופך אותו לסקסי יותר. חברים שלו יוצאים החוצה, אנחנו נשארים בפנים. ועוד קצת מתנשקים, משלבים ידיים. ומוזיקה טובה וכבר די ריק , אולי 15 נשארו בתוך הבר ובחוץ עוד כ-20. הוא שואל אותי אם אני אקטיבי או פסיבי ואני אומר שאני לא עושה מין אנאלי. בפעם השלישית שאני אומר לו את זה הוא מבין. אני שואל אותו מה ההעדפה שלו במיטה. הוא פסיבי. אני אומר לו שיש לו ישבן חמוד. הוא אומר שכולם מסתכלים לו על הישבן, כאילו נבוך. אני שואל אותו : אתה יודע מה באמת בא לי? והוא שואל מה? ואני אומר שאני רוצה לגמור לו על הפנים. הוא שואל למה ? כי זה יתאים לך, אני עונה. בהמשך הוא אומר שהוא ילך לחברים שלו. אני אומר לו שלא ישאיר אותי. אבל הוא צריך ללכת. והוא תופס את השיער שלי ומתנשקים פעם אחרונה.
אני יוצא מהאוויטה ומתלבט אם לחזור במונית שירות לירושלים או ללכת לסאונה בפעם הראשונה. מחליט לסאונה, יש דברים שחייבים לנסות. במדרגות בדרך לסאונה אני פוגש שני חבר'ה ואני שואל אותם אם שווה להכנס וכמה אנשים יש בפנים ושזו הפעם הראשונה שלי. הם נחמדים: כן, בערך 12, עדיף שהחוויה הראשונית שלך תהיה כשאין הרבה אנשים.
בדלפק הוא שואל בן כמה אני, 23, תראה תעודה. יעלה לך 60 במקום 90. אני נכנס , מוריד בגדים , שם בלוקר, מתעטף במגבת, מהר מאד ממפה את הסאונה. די ריק, 12 גברים בערך. משייט בין החללים. הרבה שיעמום. הרבה צעידות מצד לצד. אני נגעל מהמחשבה שאני הולך יחף על שפיך של אנשים. עירום. קצת עירום מושך. סרטים מחרמנים מעל הבר. עובד מסתובב בין החללים עם כפפה ומנקה מה שצריך לנקות. רואים מבעד לבוקסר שיש לו טוסיק ממש קטן, חמוד. כמה תקריות לא מעניינות. גבר מזוקן בשנות השלושים נכנס למסדרון צדדי , אני אחריו, הוא שולך יד מתחת למגבת שלי, מאוננים אחד לשני. עומד לי מהר. לו לא. כעבור דקה או שתיים של אוננות הדדית הוא עוזב בלי גינונים מיותרים. אולי הזין שלי קטן מדי עבורו. או שביאס אותו שלי עומד ולא לא. או שאני שעיר מדי בשבילו. או השד יודע מה.
אני ממשיך בשוטטות. גבר חתיך באפלולית אחד המסדרונות אומר לי היי. כעבור 3 שניות אני מבין שזה לרבר או רלבר או משהו כזה. הפולני. ואני אומר היי מופתע. והוא צובט לי בפיטמה וממשיך בדרכו ואני בדרכי. ושוב חולפים זה על פני זה ואני מצמיד לו נשיקה.
בהמשך אני מחפש אותו ולא מוצא, ואז נכנס לסאונה הרטובה וחשוך שם ויש שם ארבעה או חמישה גברים , וכנראה אחד מהם זה הפולני. נראה שיש חדירה. ואולי עוד משהו, וחבר'ה אחרים מאוננים. ואני מצטרף לאוננות. ומהר מאד משתעמם ויוצא. ומרגיש שהפולני בגד בי, למרות שרק לפני רגע הכרנו. ולא הייתה שום מחוייבות. בהמשך אני רואה את הפולני במסדרון ומנסה למשוך אותו איתי לאיזה חדר אבל הוא מטפס אחרי גבר אחר לאיזה תא והם סוגרים את הדלת.
אני ממשיך לשוטט בחללי הסאונה. אני פוגש את מר בת-ים. והוא אומר שחם בסאונה (היבשה). ואז הוא שואל אם אני לא נכנס לסאונה (היבשה), ואני אומר שחם שם. והוא שואל מאיפה אני? ירושלים. והוא בת ים. והגעתי במונית שירות והוא במונית ספיישל. והוא מתיישב לידי. ויש לי שיער נדיר (בדיוק הרטבתי אותו) ואיך אני מטפל בו (הוא מעביר יד בשיער)? לא נעים לי להגיד אבל אני חופף אותו פעם בשבוע. למה לא נעים? וכמה פעמים היית בסאונה? זו הפעם הראשונה שלי. שלי השנייה. איזה עדה אתה? תנחש. לא יודע לנחש. אני אשכנזי. ואתה? מרוקאי שלם, הוא אומר בגאווה. הייתי מנחש. הוא מחייך חיוך מרוצה ומתחיל ללטף לי את הירך. גאוות היחידה על היותו מרוקאי והליטוף בירך ביחד ממש הדליקו אותי ועמד לי. והתחלנו באוננות הדדית ומתנשקים. ואני מבקש בלי לשון. ונישקתי לו את הצוואר. ותנשק יותר חזק. ואני מנשק יותר חזק. והוא מציע שנלך לאחד החדרים , ואני אומר לו שמגעיל אותי לשכב בחדרים שמלאים בזרע של אנשים זרים ושבא לי שהוא ימצוץ לי בחוץ ליד כולם.
בסוף אנחנו הולכים לחדר ואני לא מוכן לגעת בריצפה אז אני חצי עומד והוא מנסה למצוץ ולא עומד לי כמו בחוץ, ואנחנו מתנשקים ו"אמרתי לך בלי לשון", ואנחנו מנסים חדר אחר ובאור העמום של החדר אני רואה שיש לו קעקוע על כתף ימין (נראה כמו אות סינית או יפנית או משהו כזה) ואני שואל מה זה. והוא אומר "אמא" , "עשיתי בתאילנד". וישר אני חושב על ליידי בויז ומחלות ובטח הוא מלא בהן, ויורד לי ואני מסתכל לו בעיניים ואומר "עזוב". והוא אומר טוב ביי או משהו כזה. ואנחנו יוצאים מהתא. ובדיוק אני רואה את דלת התא של הפולני נפתחת (כנראה היה שם חצי שעה+ וקיבל את מה שהחברה הלסבית שלו לא יכולה לתת לו) ואני הולך לכיוון השני שלא יחשוב שחיכיתי לו שייצא. ואז מסתובב חזרה ואנחנו נפגשים והוא שוב צובט לי בפיטמה. ואני הולך לתאים כדי להתלבש ולצאת. ורגע לפני שאני יוצא (כבר לבוש) הוא מגיע לחדר של התאים ואומר לי היי או משהו, ואני שואל אם היה לו כיף והוא לא ממש עונה, ואני מנסה לצבוט אותו בפטמה והוא חומק אחורנית. והוא שולח יד לחבילה שלי, ואני אומר לו שהוא מחפש זין גדול. והוא עושה פרצוף מתמם ואומר "אני?" או משהו כזה. ונראה לי שאני נותן לו נשיקה אחרונה אבל אני לא בטוח. ואני יוצא מהסאונה.

(המשך בהודעה הבאה, חרגתי מכמות התווים המותרת)

ספרנו1

New member
וקונה בחנות ליד מעדן סויה, מיץ תפוזים, וביסלי בצל קטן

ויושב על ספסל ב6 בבוקר ואוכל.
ואז אני מתלבט אם לקחת למרכזית מונית ספיישל או ללכת לרוטשילד ולקחת שירות ובסוף אני הולך ברגל כחצי שעה, ורגע לפני שאני עולה על המונית לירושלים אני עובר ברחוב ליד בחור בן 25 בערך עם עיניים כחולות שאפשר בכיף לטבוע בהן והוא שואל אם יש לי 5 שקלים לאוטובוס , וברור לי שהכסף מיועד לאוטובוס קסמים שייקח אותו למחוזות ורודים. ואז אני חושב על אמא של הילד הזה והאם היא יודעת איפה הילד שלה ובטח כואב לה לאן שהדרדר. ואני מתחיל לחשוב על אמא שלי ועל היחסים המחורבנים ועל כמה שהכול במשפחה שלי דפוק.
כשאני חוזר לדירה בירושלים אני שם אוכל לחתולה, והולך לחרבן, ואני נזכר בקעקוע של מר בת-ים וכשהחרדה בנוגע למחלות כבר יותר רחוקה ממני, אני מתפנה לחשוב על המשמעות של הקעקוע עצמו-"אמא" ועל אמא שלי ועל הקשר המחורבן שלי איתה. ואני תוהה אם הייתי צריך להגיע לחדרון קטן בסאונה מפוקפקת כדי להתקל בקעקוע הזה. והאם זה איזה סימן. והצד הרוחני שלי קצת מתעורר.
ואני נזכר בא'2 שסיפר בארוחה ששני הוריו כבר לא בין החיים. ולפני שאני הולך לישון אני נכנס לקבוצה בפייסבוק ומישהו שאני מכיר הגיב שם, ומתחשק לי להסתכל בפרופיל שלו, ואני רואה שהוא כותב פוסטים על אמא שלו שנדרסה ע"י משאית לפני שנתיים (אם כי זה לא חדש, כי מדי כמה שבועות הוא כותב על זה).
ואני תוהה אם אני מחפש את זה, או שזה פשוט מגיע. כל הסימנים האלה.
&nbsp
שנה טובה

למעלה