ראש דפוק?

ראש דפוק?

בוקר טוב ראיתי שישנם שולטים בני 50 60 פלוס השולטים בנשים בנות 20 פלוס הראש שלי לא תופס זאת משהו דפוק בי?

תוTית

New member
לא

גם אני לא תופסת את זה שגבר שולט באישה, בלי קשר לגיל
איך אפשר לשלוט על יצירה שכזאת: http://www.youtube.com/watch?v=PkaveikyikE&feature=related (יש אפשרות לדלג לדקה השנייה
).

d a n i l 1

New member
OMG

איזה אגן ירכיים
הקטע שהיא משקה אותו (ואיך שהיא משקה אותו) - סוף הדרך

jeyleno

New member
תותוש את גם פה ? איזו הפתעה נעימה

או שפורום הזה צריך להגיד איזו הפתעה כואבת במתיקותה מיס יו

kohinoor

New member
זכותך

לא לתפוס את זה באופן אישי. חבל שראית צורך להביע זאת בצורה כל כך שיפוטית...

chained kid

New member
זה תלוי

בהמון גורמים - מי השולט, מי השפחה, מה טיב הקשר ביניהם וכמה הוא קשוב לה. זה אפשרי, וזה אפילו יכול להיות טוב ועוצמתי. ואני שואלת איך גבר בשנות ה-20 לחייו יכול לשלוט על אישה כשהוא עדיין לא יודע מה הוא רוצה מעצמו...? שום דבר לא דפוק זה פשוט לא מקובל בחברה זה הכל.

שולט בן 20? מה רע? נשמע יאמי.

אם את שואלת אותי - ואולי זה קשור לפטישים שלי - יש דווקא משהו מאוד מאוד מאוד לוהט בשולט שיותר צעיר - בהרבה - מהנשלטת שלו. כמה מהסיפורים שהכי עושים לי את זה מדברים על זה, או על אישה חזקה בעמדת סמכות שנשלטת על ידי גבר צעיר וחסר מעמד.. אני, למשל, מאוד מאוד נהנית לשחק עם פנטזיה על נער צעיר שהופך אותי לשפוטה שלו...

chained kid

New member
אין שום בעיה עם זה

זה עניין של העדפה, רציתי רק להדגיש שיכול להיות גרוע גם מצב הפוך וזה תלוי במי האנשים. אם יש כבוד בסיסי והתחשבות כל קשר יכול להיות נהדר בלי שום קשר לגיל.

A לוןA

New member
בכלל לא רע אבל

לטעמי, כדי לשלוט אתה צריך שיהיו לך כמה דברים, שחסרים מאוד בבני 20*. הבנה, הכלה, רגישות, ויתור על אגו וכו' וכו'. בבני 20 (משני המינים ומשני צידי השוט) חסר עדיין העומק והיציבות שמאפיינים גילאים מאוחרים יותר. כמי שהתנסה בשליטה גם בגילאי ה-20 וגם מאוחר יותר- שמיים וארץ. * בסדר, לפעמים חסרים גם בבני 40, ולפעמים יש בני 20 מדהימים וכו'.

כן אבל

זה נכון לגמרי, אני מניחה. השאלה היא אם זה לא שווה את זה בשביל החמימות הרטובה של להכנע לבחור צעיר. דווקא בגלל כל זה.. כל כך משפיל...

A לוןA

New member
זה הכל שאלה

של מפגש הפנטזיה עם המציאות, והמחירים שעלולים לשלם במפגש כזה.

seelinewoman

New member
אם כך, אשאל אותך מה לזוגות "רגילים"

ולפער גילים? אני יכולה להיגעל מהיום עד מחר מהפדופיליה המרומזת הזאת, אבל כחובבת דדי-דום בעצמי, לצביעות ייחשב לי הדבר. כנראה שבבדסמ אנחנו מרשים את זה לעצמנו בטבעיות. עם זאת, אשמח לדעת אם משהו לא בסדר בכך שאנשים חושפים את נטיית הלב והגוף שלהם בגלוי? ואיך הגענו לזה שזה נחשב לסטייה?

JamesNox

New member
בן זוגי, המושלם באדם

הוא בן חמישים והרבה. הצעצועון בן 24. ברור לי שמבחינת הנער יש כאן איזושהי גישה לתסביכי האב שלו (עוד לא פגשתי הומו צעיר שאין לו תסביכי אב). אהובי אומר שהמשיכה שלו לגברים צעירים קשורה לתחושה שלו שהוא פיספס את נעוריו. אני חושב שיותר נחמד לשחק עם מישהו שאין לו 400 טון מטען רגשי ותסביכים. וגם שלפעמים זה כמו שלוק ממעיין הנעורים.

למעלה