שניהם מדהימים העדפה קלה לקלי
מ מלכת הוילה New member 9/8/06 #33 שניהם../images/Emo70.gif מדהימים../images/Emo70.gif העדפה קלה לקלי
S SHTRUDIDI New member 10/8/06 #214 אנתוני קלי הייתה מדהימה אבל זה היה ביצוע שפשוט לא ציפיתי לשמוע מאנתוני, עד היום זה הביצוע היחיד שלו שאני שומעת. הוא הדהים אותי.
אנתוני קלי הייתה מדהימה אבל זה היה ביצוע שפשוט לא ציפיתי לשמוע מאנתוני, עד היום זה הביצוע היחיד שלו שאני שומעת. הוא הדהים אותי.
S SHTRUDIDI New member 9/8/06 #15 ביצוע 14 It's Raining Men- קלי קלארקסון (עונה 1) או קימברלי לוק (עונה 2) או ג'זמין טריאס (עונה 3)?
S SHTRUDIDI New member 9/8/06 #16 ביצוע 15 You're All I Need- קלי קלארקסון (עונה 1) או ג'זמין טריאס (עונה 3)?
S SHTRUDIDI New member 9/8/06 #17 ביצוע 16 Natural Woman- קלי קלארקסון (עונה 1) או קתרין,פריס וליסה (עונה 5)? קתרין פריס וליסה ביצעו את השיר בגמר כחלק ממחרוזת הבנות.
ביצוע 16 Natural Woman- קלי קלארקסון (עונה 1) או קתרין,פריס וליסה (עונה 5)? קתרין פריס וליסה ביצעו את השיר בגמר כחלק ממחרוזת הבנות.
מ מלכת הוילה New member 9/8/06 #37 קלי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אי אפשר להתחרות בזה../images/Emo70.gif העוצמה שהיא הגיעה בקול שלה וואאאאאוווו זה היה רגע מדהים היא פשוט נתנה הופעה מדהימה עם ווקליות שכל אחת מהמתחרות הנ"ל יקנאו בה מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
קלי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אי אפשר להתחרות בזה../images/Emo70.gif העוצמה שהיא הגיעה בקול שלה וואאאאאוווו זה היה רגע מדהים היא פשוט נתנה הופעה מדהימה עם ווקליות שכל אחת מהמתחרות הנ"ל יקנאו בה מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
M MeetLofe New member 10/8/06 #65 ../images/Emo109.gif ברור שקלי! ../images/Emo127.gif אחד הביצועים הלא נשכחים והלא יאומנים בכל הסטורית איידול
../images/Emo109.gif ברור שקלי! ../images/Emo127.gif אחד הביצועים הלא נשכחים והלא יאומנים בכל הסטורית איידול
S SHTRUDIDI New member 9/8/06 #18 ביצוע 17 You Keep Me Hanging On- ונסה אוליברז (עונה 2) או ליאה לה בל (עונה 3)?
S SHTRUDIDI New member 10/8/06 #218 מצחיק שתיהן עפו עם השיר הזה בטופ 12, כאילו שתיהן יצאו מקום 12. לליאה היה קול יותר חזק אז ניתן לה.